מוזר....

kedeman

New member
מוזר....

היום בסביבות השעה 19 בערב קיבלתי לפלאפון שתי שיחות מהתנועה לא הייתי בבית אבל ראיתי את זה כשחזרתי יש למישהו מושג לכבוד מה קיבלתי טלפון מהתנועה ויותר טוב למה זה בשעה 19 בערב כשהם מסיימים לעבוד בסביבות 17??????

ה טמבל

New member
הוא לא מגניב

פשוט מנסים לקבוע איתו ראיון שני...
סתם אני צוחק, אבל יכול להיות שזה הסיבה באמת. והם עובדים ביום ראשון עד שעה כזאת לפעמים, ואפילו יותר מאוחר...

kedeman

New member
אולי....

אני באמת לא מגניב אבל אני רוצה לדעת למה טילפנו אלי.... חשבתי שאולי לעוד מישהו פה טילפנו ואז אני אדע...

שקסי

New member
חחחחחחחחחח אהבתי גל...

הם עבדו בימי ראשון עד שעה כזאת- אך ורק בגללנו... זה לא כי זה קורה כל הזמן... וחוץ מיזה - כל חבורת הראיון השני בכלל קיבלה ראיון שני??? כי אני לא יודעת בנתיים על אף אחד ממנו שקיבל כזה דבר... מוזר...

kedeman

New member
לא קיבלתי ראיון שני

לפחות בינתיים לא ארז טלפן לשאול אותי משהו :) זה מרגיע!! אבל שאלתי אותו מה עם תשובות הוא אמר שהוא עדיין לא יודע

ה טמבל

New member
עכשיו הם בישיבות גם עד הרבה יותר

מאוחר בגלל מפעלי הקיץ. ואני חושב שאף אחד לא קיבל תשובה או הזמנה לראיון שני עדיין. עובדה שאני לא קיבלתי...

שקסי

New member
כ"כ כיוותי כבר היו ציפיות...

להגיע לראיון שני עם כולכם..

טוב שמעו..

יש משהו במה שהבחור אומר.. סתם גלוצ'קה יהיה טוב אתה תהיה גרעינר לעניין אתה וכל אחד מהי'ניקים המאגניבים שיש לנו פה בפורום.. איך שהם גדלו
ככה הגוזלים פרחו להם.. איך שגילדנו אתכם! תחזרו לבקר.. מובן?!?!
עדי..

נו באמת!

התכוונתי יב'ניקים.. ואתה יודע את זה..
חוץ מזה למה להיות קטנוניים?! ב' יותר ב' פחות.. זה באאמת לא עקרוני
זאת לא סיבה לקשור אותי לעץ או משהו כזה..
ואני רגועה.. באמת! |רגועהמאוד| רואה??

מ ו ר ע ל

New member
באמת מתי מגיעות תשובות כבר?!

כל מי שיוצא לשנת שירות קיבל תשובה כבר לפני חודש לפחות אנחנו ממש מקופחים:)

S a l i t

New member
ויותר מיזה -

כל מי שהולך לשנת שירות כבר יותר מחודש יודע איפה ועם מי הוא יהיה. את זה אנחנו לא נידע אפילו בתחילת אוגוסט

go golan go

New member
חרא על התנועה!

זה ממש ממש לא נראה לי הגיוני שאנחנו עוד לא קיבלנו תשובות אם אנחנו בגרעין או לא! אנחנו כבר במאי קיבינימאט! כבר הגעתי למצב שאני לא יודעת אם אני יכולה ללכת להדריך בקייטנה! זה כל כך דפוק! מה הבעיה להודיע אם התקבלנו או לא, לקבוע למי שהתקבל משימת קיץ ולסגור עניין?!?! כל כך קשה? זה ממש דופק אותי העניין עם הקייטנה! לפחות שאני אדע אם אני יכולה או לא!

קשתונה

New member
לא רק קייטנה...

לפחות בקייטנה בגולן יודעים שיש את הימים האלה ונותנים לך ללכת להכנות... תחשבי מה זה לעבוד בכל עבודה אחרת??? זה קצת מרגיז שמורחים אותנו עם זה...זה אפילו מאוד מרגיז... כי הרי זה לא באמת לוקח כל כך הרבה זמן...ואתמול גם הגרעינרים שלנו אמרו שזה כבר ממש מאוחר... אז מה? שכחו אותנו? לא רוצים איתנו? לא הגיע הזמן שנקבל תשובה?? שנוכל לקבוע ימי עבודה לקיץ...להגיד מראש באיזה ימים לא נהיה??? זה תוקע וזה מרגיז! אני מהגולן ואני ממורמרת ואני גאה בזה!

ה טמבל

New member
אולי לא קיבלו אף אחד? ../images/Emo3.gif

מחר (בעצם היום, ככה זה כשמסיימים לעבוד ב3 בבוקר) אני יתקשר לניר שפיץ לשאול אותו, אני גם ככה צריך לשאול אותו כמה דברים...

go golan go

New member
טוב- עכשיו גם חרא עליך!

אני לא מבינה- מה כל כך קשה לענות לי? אז מה אם לא שאלתי את השאלה שעליה אני רוצה תשובה! אתה צריך להבין לבד!!! עכשיו- השאלה: דיברת עם ניר? מה נסגר? יש התקדמות? יש כיוון? אולי אני אתקשר אליו מחר?.............. חרא!

ה טמבל

New member
דבר ראשון, ההודעה שלך היתה

צריכה להכתב מהניק "ה קוטרית" יא בכיינית.
ולא יצא לי להתקשר אליו כי קמתי מאוחר מדי היום, הלוואי ומחר אני יצליח לקום בזמן ולהתקשר. ולא יזיק אם גם את תציקי לו קצת.

למעלה