מוזר....

דור6

New member
מוזר....

כל הזמן היה נראה לי שיש לי גימגום בינוני ופתאום לפני 3 ימים סתם דיברתי על זה עם ידידה והיא עשתה לי אתה לא מגמגם יש לך פה ושם עיוותים קטנים במילה אבל זהו זה.....מה?#$@# הייתי בשוק זתומרת יש לי תקושי כל פעם שאני מדבר אבל אולי זו סתם הרגשה שלי וכזכור לפני 3 וחצי שנים ברברה איבחנה אותי כמגמגם קשה עד קשה מאוד והיום...בדרך לקל מה שכן כשאני פונה לזרים אז אני מפשל ושם יש לי דיבור בינוני אולם בליל הסדר התגאתי בעובדה שקראתי והיו קטעים שדיברתי שוטף.קיצר מה שניסיתי להסביר זה שאולי אנחנו מחמירים עם עצמנו יותר מידי דרך אגב היום טילפנתי לידידה(אולי בדרך לחברה) וקבענו לצאת יום ראשון הזה-סבבה......

shoshyyy

New member
זה שאנחנו מחמירים עם עצמינו ....

זה בטוח !!!!!!!!!!!!!!!!!!! נראה לי שאף אחד לא רואה את הגמגום שלנו בעיה כמו שאנחנו רואים את עצמינו. בהצלחה עם הפגישה !!!!!!!

דור6

New member
טילפנתי אליה לידחות את זה

ליום שני או ראשון וממש ישבנו בטלפון צחקנו וממש אבל ממש זרמנו היה לי שטף של 95 אחוז שטף משהו חזק לאללה הייתי אומר.ותכלס נראה לי שזה בדרך הנכונה אני אספר עוד כשאני אצא איתה תכלס

dardary

New member
../images/Emo50.gif

אח שלי אני רק רוצה להגיד לך בהצלחה ואל תחשוב על הגמגום יותר מדי כי אם לא תחשוב עליו אז יש מצב שאתה לא תגמגם. אז אח שלי בהצלחה

dardary

New member
תגובה למוזר

לפי דעתי אתה צודק. פעם הייתי בטיפול ואמרו לי שהבן אדם שגמגם הכי קשה גמגם רק כמה אחוזים ואת כל השאר דיבר שוטף.

למעלה