מוזר

מוזר

איפה ההודעות בנושא העוני? למה אף אחד לא מדבר על זה? אחוז האבטלה הוא הגבוה בתולדותנו. בתי התמחוי מתמלאים.כל ילד רביעי עני. זה מעניין כאן מישהו? מרצ מפלגה חברתית לא?

aharon5

New member
אל תפגע אבל אתה אאוט

שבוע העוני כבר מאחורינו. ועד לשבוע העוני בשנה הבאה, בה (שוב) נופתע לגלות שיש עניים בארצנו, בייי (נקודה למחשבה: מהו כוחו של הזרקור התקשורתי? ו- על מה עוד לא מדברים? . . .)

smile2life

New member
איך אתה לא מתבייש ../images/Emo70.gif

אדם טורח - כותב על מה שכואב לו ולעוד מיליוני אנשים אחרים במדינה, שייך לגזע הולך ונעלם של אנשים שאכפת להם ואתה מבטל אותו ככה מבלי שבכלל ניסית לבדוק ולהבין מה הוא מנסה להגיד. אני לא מתפלא שהמצב במדינה הוא כמו שהוא עכשיו עוד ישראלי כאלה ואפשר לארוז את המדינה ולהגיש אותה במתנה

aharon5

New member
אני לא ביישן

במקרה, ממש במקרה, נפלת על הבן אדם הנכון בזמן הנכון. בדיוק במקרה יש לי את הפתרון לכל הבעיות החברתיות. מעולם לא היה פתרון קל יותר לבעיות קשות יותר: דיון אחד בתקשורת בנושא "תרבות השלטון בישראל". דרוש אותו מן העיתונאי הקרוב אליך. אתר הנורמות: כל מה שרצית לדעת על הנורמות ולא העלית על דעתך לשאול.

smile2life

New member
הנה העלת

חיכינו למישהו כמוך שיבוא וירים את דגל המאבק החברתי כאן. דרך אגב יש ישיבת מטה חברתי של צעירי מרצ בקרוב ואתה מוזמן להצטרף. מה שמעניין פה את האנשים זה לנגח את מרצ על נסיונותיה לתרום בתהליך המדיני ובקרוב בין העמים והם מתעלמיםפ מהעובדה שבעשייה מרצ הרבה יותר חברתית היום מהליכוד שדואג לאינטרסים של בעלי ההון בארץ וגם מתנועת שינוי שמה שעומד מאחורי השנאה שלה לדת ולדתיים זה אינטרס כלכלי צר של שמירת ערך הרכוש

aharon5

New member
כל הכבוד

אתם פועלים בנושא? נפלא, אז אפשר לחזור לישון.

aharon5

New member
תצטרפו אלי

במקרה יש לי פתרון לכל הבעיות החברתיות: דיון אחד בתקשורת בנושא "תרבות השלטון בישראל". מה דעתך? פתרון קל מדי בשבילך? חייבים להציע רק פתרונות קשים?

smile2life

New member
אהרון לתפיסתי טעות בידך

אין פתרון אינסטנט לבעיות החברתיות ומי שמציע פתרון כזה הוא או שקרן או טיפש או שניהם יחד. הקריאה "הצטרף אלינו" משמעותה ´הצטרף לפעילות המבורכת של צעירי מרצ בשכונות ועם משפחות חד הוריות ועם מחוסרי דיור ועם עולים חדשים ועוד. דוגמה לפעילות קטנה כזו שלא תפתור את הבעיות החברתיות אבל בהחלט תעלה חיוך על פניהם של ילד חד או שניים היא הפורימון שמתכננים צעירי מרצ בשכונת נווה שרת בת"א. כל מי שחושב שיש לו איך לתרום (לוגיסטיקה, עצות, רעיונות, זמן, ציוד) מוזמן ליצור קשר עם עידן בטלפון 03-6360140/2 ויהללוך מלאכים אהרון הכהן אחי משה.... מני

aharon5

New member
אולי אני פתי

אבל אני מאמין שיש לי פתרון קסמים לכל הבעיות החברתיות. מותר לחשוב שטויות?נכון? אז מותר לי לחשוב כך. אם בכל זאת הנושא מעניין אותך הנה מקום בו עסקתי בפירוט רב בדיוק בעניין הזה. (יותר נוח לחזור לעמוד הראשי של פורום "נשארים בארץ", ומשם אפשר לפתוח את ההודעות כמו כאן).

GIPSY

New member
ומה לגביי הנכים, והתרופות וסל הברי-

אות ובכך ממשיכה ממשלתו של שרון באותה דרך אטומה ושרירותית שהתוותה לפני ממשלתו של ברק ומוסיפה בכך לשחק את אלהים ולקבוע מי לחיים ולמוות שתרופות וטיפולים שמצילי חיים כמו סרטן, דלקות פרקים למניהם והשמנת יתר וכו´ שלמרות הגדרתן הרפואית (ובלעדיה מאחר ולא צריך שום ידע רפואי שכך הוא) הם גורמי המוות מס´ 1 שהם אינם כלולות בסל הבריאות ומי שזקוק להם במקרה הטוב צריך לשבור חסכונות ולקחת משכנתא כדי להשיגם וזה כמובן במקרה הטוב ובמקרה הפחות טוב (בלשון המעטה ועדינה כמובן) צריך להגיע לתוכניות טלויזיה שונות (מני פאר, יאיר לפיד ואפילו דודו טופז וכו´) בכדי להגיע למצב של ממש השפלה עצמית ולבקש נדבה בצורת תרומה - כי אחרת (ואני כאן בכאב מצטטת את אותה קרן, שכאמור עקב מחלת היא אינה מסוגלת לעבוד, מתוכניתו של יאיר לפיד לפני כשבוע) "כי אחרת לדניאל הקטן לא תהיה אמא" (שהיא אגב גם אם חד-הורית בכפייה משום שבעלה "הנשמה הטובה שלה" מיד לאחר הלידה החליט שכל הקטע הזה לא מתאים לו והוא נטש אותה לאנחות ואין צורך שאזכיר לכם עד כמה המדינה והביטוח הלאומי "נדיבים") ואו כפי שהיה גם בזמנו של נתנהיו כשאותה ילדה בת 11 (אז לפני כ-5) שנים לערך באה והתחננה בדמעות באחת מתוכניות הבוקר של הערוץ השני ש"לא יתן לאמה למות" ויאשר לה את התרופה כי בדרך אחרת אין ידה משגת, ומה לגבי כל אותם הומלסים, סטודנטים? ובני הנוער שזרוקים ברחובות? וכל זאת למה? רק כדי שהחכ"ים ואותתה רעה חולה - הסרטן שבקירבינו הדתיים הפרזיטיים יוסיפו לשבת על ישבנם המדושן כי אחרת אם לא אז הם יפילו את הממשלה? ובכלל מה לגביי הכפייה הדתית???ה-ל-ו
מרצ
תתעוררו, יש שם משהו בבית
אז אולי במקום להתעסק באיך למכור אותנו ואת המדינה לפלשתיניים תתחילו להתעסק במה שאתם למכלתחילה נועדתם אליו ונבחרתם ואתם יושבים בכנסת בגינו ותצדיקו כבר סוף סוף (הגיע הזמן לא? ולו רק לשם השינוי?) את קיומכם בכלל ובכנסת בפרט ותעשו משהו בנדון כפי שהבטחתם וכפי שמצע שלכם אומר ותתחילו להראות בפועל עד כמה שאתם באמת טובים בתחומכם ואולי בבחירות הבאות גם ימנית גאה ושרופה כמוני תתן לכם את קולי בנושא החברתי - הלא זה משאתם טוענים שאתם לא? מפלגה חברתית (אז אם לא אנא תקנו אותי ואת אותו יובל מקן רמתיים באם אנו "טועים") בתודה מראש ושיהיה לכם ולנו יום יפה, נעים ורגוע עד כמה שזה אפשר.

smile2life

New member
לא רלוונטי ../images/Emo101.gif באתי לעזור לך

ראשית כנראה את בחמש השנים האחרונות את חיית בבועה או שלא צפית בחדשות בטלוויזיה או לא קראת עיתונים או לא הקשבת לרדיו - מכיוון שתנועת מרצ עשתה באמת ובתמים למען הנזקקים (משפחות חד הוריות, דיור ציבורי, נכים, עולים, אוכלוסיה מבוגרת ועוד) יותר מכל תנועה פוליטית (ואני לא מחשיב את שס כמישהו שעשה למען החלשים בחברה לא כדי לגרוף קולות. אישית - אני לא מחסידיו הגדולים של יוסי שריד - אבל אם תבדקי סטטיסטית מה אחוז ההצבע למרצ בק"ש, דימונה, ירוחם, אופקים ושדרות תראי שהרוב לא הצביע לאו דווקא למרצ באופן סוחף. בכהונת יוסי שריד כשר חינוך השתנתה מדיניות משרד החינוך והוא מהיחידים שהתייחסו לאלו - תשאלי את ראשי הרשויות המדוברות מאותה תקוםה ותיווכחי בעצמך. גם לא מאה אחוז מהנכים מצביעים מרצ גם לא יותר מחמישים אחוז... על מי אנחנו עובדים לא יותר משלושים אחוז מאוכלוסיית מוגבלי התנועה מצביעים מרצ: דפוס ההצבעה של הנכי הוא דפוס ההצבעה הכללי בישראל. ובכל זאת מרצ עוסקת בנושא וח"כ אילן גילאון יזם, הריץ והנהיג את חקיקת חוק שיוויון זכויות לאנשים עם מוגבלויות. גם חוק הדיור הציבורי לא נועד למצביעי מרצ - הרי מי נהנה ממנו חברי קיבוצים? חוק הדיור הציבורי הביא לפתיחת תאים של מרצ בשכונות בקרב אוכלוסיות שבעבר הצביעו ליכוד וימינה מבחינה מדינית חברה נמדדת ביחסה אל החלשים והדחויים שבה. מרצ לעולם לא דחתה איש שפנה לעזרה ואת מוזמנת לבדוק את זה בפניה אל אחד החכ"ים שלנו. היה ואחד מהם לא יעזור לך בבקשה מוצדקת אודה לך אם תפרסמי את התגובה של אותו או אותה ח"כית - אנחנו דוגלים בשקיפות ורוצים לדעת באמת מה החכים שלנו עושים. אישית נראה לי שחיפשת איך לנגח את מרצ אבל מה לעשות.... לא יצא לך טוב.... פשוט כי לא בדקת את עצמך והוכחת כי את בורה בכל הנוגע למרצ
יהללוך מלאכים, שלום ואהבה, מני

GIPSY

New member
יובל היקר הרשה לי לתקן אותך כל מה

שקשור במרצ באופן כללי זה מוזר - מאחר ואצלהם מוזר זו מילה נרדפת לנורמליות, ומהסיבה הפשוטה שאנשים נורמלים מתעסקים במה שהם מתיימרים להיות טובים בהם לטענתם ולא מתעסקים במה שהם לא מבינים ולא טובים בו ועל אחת כמה וכמה לא מוכרים את נשמתם, אמם, ארצם-מולדתם ועמם לשטן הפלסטיני בכל מחיר ובכל מצב כשהוא יורק וכמה שהוא יורק עליהם הם ממשיכים לטעון שיורד גשם ואף להודות על כך כשם שעושה זאת ללא הרף ולאות מרצ - ואגב זו הסיבה שכוכבה שלה עצמה ברפט ושל השמאל בכלל דעך עד כדי התפוררותו כמעט הטוטאלית על ידי כך שהרבה מקרבכם התעוררו בזמן להריח את הקפה וקראו נכון את המפה יתפכחו, יתפקחו והחכימו לעבור לצידה הנכון - הימני כמובן (רק להזכירך)!!! אז שיהיה לך ולנו בוקר ויום נפלאים ושקטים עד כמה שאפשר!!!

למעלה