לא רלוונטי ../images/Emo101.gif באתי לעזור לך
ראשית כנראה את בחמש השנים האחרונות את חיית בבועה או שלא צפית בחדשות בטלוויזיה או לא קראת עיתונים או לא הקשבת לרדיו - מכיוון שתנועת מרצ עשתה באמת ובתמים למען הנזקקים (משפחות חד הוריות, דיור ציבורי, נכים, עולים, אוכלוסיה מבוגרת ועוד) יותר מכל תנועה פוליטית (ואני לא מחשיב את שס כמישהו שעשה למען החלשים בחברה לא כדי לגרוף קולות. אישית - אני לא מחסידיו הגדולים של יוסי שריד - אבל אם תבדקי סטטיסטית מה אחוז ההצבע למרצ בק"ש, דימונה, ירוחם, אופקים ושדרות תראי שהרוב לא הצביע לאו דווקא למרצ באופן סוחף. בכהונת יוסי שריד כשר חינוך השתנתה מדיניות משרד החינוך והוא מהיחידים שהתייחסו לאלו - תשאלי את ראשי הרשויות המדוברות מאותה תקוםה ותיווכחי בעצמך. גם לא מאה אחוז מהנכים מצביעים מרצ גם לא יותר מחמישים אחוז... על מי אנחנו עובדים לא יותר משלושים אחוז מאוכלוסיית מוגבלי התנועה מצביעים מרצ: דפוס ההצבעה של הנכי הוא דפוס ההצבעה הכללי בישראל. ובכל זאת מרצ עוסקת בנושא וח"כ אילן גילאון יזם, הריץ והנהיג את חקיקת חוק שיוויון זכויות לאנשים עם מוגבלויות. גם חוק הדיור הציבורי לא נועד למצביעי מרצ - הרי מי נהנה ממנו חברי קיבוצים?
חוק הדיור הציבורי הביא לפתיחת תאים של מרצ בשכונות בקרב אוכלוסיות שבעבר הצביעו ליכוד וימינה מבחינה מדינית חברה נמדדת ביחסה אל החלשים והדחויים שבה. מרצ לעולם לא דחתה איש שפנה לעזרה ואת מוזמנת לבדוק את זה בפניה אל אחד החכ"ים שלנו. היה ואחד מהם לא יעזור לך בבקשה מוצדקת אודה לך אם תפרסמי את התגובה של אותו או אותה ח"כית - אנחנו דוגלים בשקיפות ורוצים לדעת באמת מה החכים שלנו עושים.
אישית נראה לי שחיפשת איך לנגח את מרצ אבל מה לעשות.... לא יצא לך טוב.... פשוט כי לא בדקת את עצמך והוכחת כי את בורה בכל הנוגע למרצ
יהללוך מלאכים, שלום ואהבה, מני