מוזר...

שגיא123

New member
מוזר...

מה הקטע עם מכבי הרצליה? בשבועות האחרונים בגביע הטוטו היא כל הזמן מפסידה או מצליחה לסיים בתיקו נגד יריבות חזקות ממנה, ובעיתון כתוב שהגיע לה לנצח ושהיא שיחקה ברמה יותר טובה מהיריבות שלה. סוף סוף היא מקבלת יריבה נוחה (ר"ג) ומפסידה! היא כל פעם מתאימה את היכולת שלה ליריבה? מישהו מוכן להסביר לי למה הרצליה היא הקבוצה הכי ישראלית בישראל?

*neta*

New member
אני חושבת שהכל התחיל

מהמשחק האחרון בליגה בסוף העונה שעברה.. גם שם קיבלנו ר"גית, שהייתה אמורה לרדת
לו היינו מנצחים, היינו עכשיו במקום בני-יהודה בליגת העל. כל כך הגיע לנו לעלות, מאז שלחמן בא רק ניצחונות ראיתי, אבל דווקא במשחק הקובע-מפסידים.. גם במשחק אתמול בגביע הטוטו, הרצליה שלטה 99% מהזמן, ולקבל גול בדקה ה90, ועוד גול עצמי..אין כואב מזה.

שגיא123

New member
באמת שלחמן

עשה עבודה אדירה בשנה שעברה, אבל עכשיו הוא צריך להוכיח שהוא גם יודע להיות פסיכולוג כמו אברהם גרנט למשל, ולא רק מאמן מקצועי. הוא צריך להוציא את השחקנים מהטראומה של המשחק האחרון אחרת הרצליה לא תעלה גם העונה, רק שהעונה זה לא יהיה במחזור האחרון אלא הרבה קודם.

shiri_b

New member
ואז זה המשיך מהעזיבה

של ליאור אסולין, אני יודעת שהוא לא הסכים להישאר :)-{) אבל לתת למלך השערים ללכת!!!!!

*neta*

New member
לא צריך להחזיק בכוח

אף אחד,אבל אם משחררים את הסקורר, שלפחות יחזקו את ההתקפה! ושגיא אני מסכימה איתך שהרצליה פשוט נשארה בסוף עונה..הם צריכים לצאת מזה ומהר כי בקרוב פתיחת הליגה, ואז במחזור הרביעי-נקמה משחק בית מול ר"ג
ואהבתי את החתימה שלך,יש לך את הספר
?

שגיא123

New member
חיזקו את ההתקפה

בעוד איזה שחקן ישראלי שאני לא זוכר איך קוראים לו, ונשאר עוד חלוץ זר מהשנה שעברה. אני חושב שזה מספיק... יש לי את שניהם =) אם את רוצה אני אשאיל לך אותם, הם מצחיקים בטירוף!

שגיא123

New member
14 ציטוטים שלו בספר הראשון

34(!) בשני בשניהם הוא במקום השני אחרי שלמה שרף...

*neta*

New member
אני לא אשכח שהוא אמר

בעונה שעברה כמה משחקים אחרי שהוא עבר לכפ"ס "אנחנו צריכים לאבד כמה שפחות יותר נקודות"
וחסן נחשב לחיזוק?

שגיא123

New member
כן הוא קורע אותי...

ואני חושב שחסן הוא בהחלט חיזוק. השם פרטי שלו זה קובי?

*neta*

New member
מה קובי!? מנור!!

לא סתם כן זה קובי
חתם לעונה אחת, מושאל ממכבי נתניה. במשחק נגד ר"ג הוא נכנס במחצית השנייה והתחיל להזיז מעט עניינים, מה שלא ממש עזר

shiri_b

New member
יותר מידי אגו......

אבל משהו כמו 28+ שערים, כמה מהם בדקות האחרונות של משחקים שהיו אחרת מסתיימים בתיקו ומוצאים אותנו מהמירוץ לליגת העל שנה שעברה...... ותראה לאיפה האגו שלו הביא אותו...מביתר עד מכבי פ"ת

שגיא123

New member
סיכויי עלייה

אבל למרות הכל, עד כמה שאני מכיר את אייל לחמן, הוא ידאג שזאת תהיה האחרונה של הרצליה בלאומית (בלי לשלול אפשרות ירידה...) אני חושב שהרצליה היא בעלת הסיכויים הכי גדולים לעלות, משהו כמו כפר סבא בעונה שעברה. הפועל חיפה המתפוררת בכלל לא תהיה גורם בצמרת... העולה השנייה תהיה קרית גת.

*neta*

New member
למה העולה השנייה

דווקא קריית-גת? (למה לא ראשונה
?) וגם הם ניצלו בדקה ה88 פספוס של בית"ר באר שבע (וואו לפני שנתיים..) ועלו, פוקס חד-פעמי? וחושבים שהפועל חיפה תצליח בליגה הלאומית או תעלם כמו שמשון ת"א?

שגיא123

New member
שנייה כי

הרצליה יותר טובה... וזה לא היה פוקס, זה היה קרב צמוד כל העונה. אני חושב שהפועל חיפה תעלם כמו שמשון למרות שזה ממש עצוב...

shiri_b

New member
שנה שעברה הרצליה

הייתה יותר טובה.....השנה אנחנו עוד לא ממש בטוחים.

*neta*

New member
פוקס..

בית"ר הובילה רוב העונה עד שהתחילה ההדרדרות שלה..וההפסד בדרבי הוא זה שנתן להפועל את היתרון ואז קרית גת התעוררה... היו להם כמה הצגות טובות בליגת העל *שיעול*4-0*שיעול* אבל עדיין..לא נראה לי שהם יחזרו כל כך מהר.. והסיפור של הפועל חיפה באמת עצוב..התפוררות של קבוצה.

למעלה