מוזר...

מעברים קסומים

כל תנועה או תנוחה אשר משנה אותנו בכיוון ידוע, מעבירה אותנו למציאות אחרת מזו שהיינו בה לפני ביצוע התנועה או התנוחה, ראויה להיקרא בשם "מעבר קסום". לדוגמא, מעברים קסומים לשיפור הריכוז, מעברים קסומים לשיפור תפקודי הכבד, מעברים קסומים להעצמה אישית וכולי...

זן בי

New member
כלומר?

"כל תנועה או תנוחה אשר משנה אותנו בכיוון ידוע, מעבירה אותנו למציאות אחרת מזו שהיינו בה לפני ביצוע התנועה או התנוחה" בעצם, לא הבנתי... אם אני משנה תנוחה או עושה תנועה מסויימת באופן מסויים ( שלא הבנתי איזה) זה מביא ל"מקומות אחרים"?

שלוש דוגמאות

1. אם תדפקי את הראש בקיר בעוצמה רבה, את עשויה להעביר את עצמך באופן זה למציאות זהה בכל, פרט לכך שראשך יהיה פתוח והדם ינזל ממנה. כמו כן סביר להניח שהמוח יסבול מזעזוע. 2. אם תעשי ברציפות שכיבות סמיכה עד שלא תוכלי יותר לעשות (זה בטח ייקח כמה רגעים ולא יותר), את תגיעי מיד למציאות חדשה, זהה בכל, שבה הידיים שלך כואבות. 3. אם תניחי לגוף שלך לבחור תנוחה כלבבו ברגע מסויים, הוא יבחר בתנוחה אשר תוך רגעים מעטים תגרום לך להרגיש תחושת אושר. וכך הגעת תוך רגע למציאות חדשה, שבה התחושה שלך שמחה יותר ומאושרת יותר. זאת הכוונה ב"תנועה או תנוחה אשר משנה אתנו בכיוון ידוע, מעבירה אותנו למציאות אחרת מזו שהיינו בה לפני ביצוע התנועה והתנוחה". כמובן, גם הזזת האצבע במילימטר אחד תביא אותך למציאות החדשה, אך ההבדלים יהיו קטנים מאוד ולא כל כך בולטים ומיידים כמו בשלוש הדוגמאות שהבאתי לעיל (במטרה להבהיר את הנקודה). אשמח להמשיך להסביר ולבאר...

deep ocean

New member
מי מכיר פה טנסגריטי ../images/Emo35.gif

ובא לו לתרגל בשעות הפנאי את זה, וללמד אותי את מה שהוא יודע? (אני למדתי מזה ממש קצת)

בנוסף לפרטנרים הנפלאים שאולי תמצאי

בדרך זו, את מוזמנת גם להשתמש בשיעורי הקונג-פו שאת עוברת אצלי, בכדי להשיג תוצאה דומה (לימוד טנסגריטי). כדי ששיעור קונג-פו יעסוק במשהו שאת רוצה שהוא יעסוק בו, כל שעלייך לעשות הוא לבקש זאת לפני תחילת השיעור (ואז אם המדריך יצליח לשלב את הבקשה במכלול הלימודים הוא יעשה זאת. בדרך כלל הוא מצליח ואף שמח על ההזדמנות).

deep ocean

New member
באמת? איזה מגניב

אני אזכיר לך בתחילת השיעור הבא...ואחריו..וזה שאחריו...וזה שאחריו...

זן בי

New member
מוזר...

אתמול שאלתי מה זה מעברים קסומים, בן ענה לי ולא כל כך הבנתי, ועכשיו גיליתי שההודעות נמחקו!!!! ( או שמא פיספסתי אותה? ) אני באמת רוצה להבין.

זן בי

New member
אופס...../images/Emo5.gif

טוב כמובן שמיד אחרי ששלחתי את ההודעה מצאתי את המקורית... אני לא יודעת איך להוסיף אותה לקישור, אבל אני מאוד מאוד אודה לכל מי שמוכן להרחיב קצת בעניין המעברים הקסומים! תודה תודה תודה
זן

איחדנו עבורך את שני השרשורים

הודעות קופצות למעלה אם מגיבים עליהן, (אם זה נעשה בטווח של 72 שעות מזמן כתיבת ההודעה הראשונה בשרשור) אם מגיבים על הודעות אחרות, או שמישהו פותח הודעה אחרת, הודעות אחרות קופצות למעלה. פשוט תסתכלי לאורך כל הדף, אם את בודקת אם ענו על הודעה מסויימת שלך.

למעלה