מוזר...

S h e m e s h

New member
מוזר...

מישהו יודע אם יש איזושהי שיטה לקבל מעל 1030 נקודות בסוליטר? או מעל 16000 בספידי טייפ? זה פשוט ניקוד לא הגיוני אבל ראיתי ש-Gigile00 עובר בהרבה את הניקוד הזה...! אם מישהו יודע שיטה כזו, בבקשה...! שיענה...!!

בקשר לסוליטר ... אתה כמעט צודק

לפי החישוב שלי התוצאה המקסימלית היא 1041, כך שהשיא הקודם 1032 הוא בהחלט הגיוני ואפשרי. החישוב: למטה יש 28 קלפים. 1+2+3+4+5+6+7= 28. מתוכם 21 הפוכים. מי שהופך את כולם מקבל על כל קלף 5 נקודות כלומר 105 נקודות. למעלה יש 24 קלפים. מי שמוריד את כולם מקבל על כל קלף 10 נקודות כלומר 240 נקודות. סך הכל יש 52 קלפים, ולכן מי שמנצח מקבל על כל קלף 10 נקודות, כלומר עוד 520 נקודות. הבונוס המקסימלי הוא 200 נקודות. על כל קלף שהופכים למעלה מורידים נקודה, ולכן חייבים לאבד שם לפחות 24 נקודות, כלומר, להפוך כל קלף רק פעם אחת וישר להוריד אותו. סך הכל יוצא: 105+240+520+200-24=1041. איך מגיעים ל 1070 זה באמת לא מובן ומצריך בירור.

אני התייאשתי מלשחק רק מלחשוב

שאני אמור להגיע ל 1070 כמעט בלתי אפשרי.. כמו החישוב שאירנוש עשתה.., זה באמת מצריך בירור קטן..

1032 עוד ניסיתי לעבור

כי פעמיים אני בעצמי הגעתי לתוצאה הזאת, אז עם קצת מזל יש סיכוי. 1070 זה פשוט בלתי אפשרי.

ayaliar

Well-known member
איך?

זה חשבון פשוט... אלא אם כן אנחנו ממש לא מבינים את הניקוד

ו- 1165 בסוליטר? עדיין אפשרי?

כי זה השיא של הבחור.. אנשים.. אני לא אומר שהוא לא עשה, אבל אם 1070 היה קשה, זה קשה פי 2.. אז לא יודע.. אין ספק שהבחור יודע לשחק בזה טוב או ש.. יש איזשהי דרך...

כפירוש23

New member
אגב, יש משהו שלא לקחת בחשבון

במידה והאסים נמצאים למעלה בחפיסה, אז אין אפשרות להוריד אותם למטה, וככה בעצם מאבדים אפשרות להשיג עוד 7 נקודות. הניקוד שנתת הוא המקסימלי במקרה האופטימלי, שכל האסים נמצאים בעמודות שלמטה

כמובן שזה המקסימלי

במקרה שאני רוצה להוכיח שהניקוד של מישהו גבוה מדי, אין טעם שאני אתן ציון ממוצע, אלא רק המקסימלי. כמובן שאתה צודק ואם יש אפילו אס אחד למעלה, כבר הניקוד יהיה יותר נמוך. אתה מסכים איתי שזה המקסימלי?

כפירוש23

New member
כן, אין ספק שיש פה משהו מוזר

אותו בנאדם עשה את השיא בפריסל בשבוע שעבר, וזה קרה ממש בדקות האחרונות לפני מועד הסיום והוא היחיד שראיתי שעשה ציון לא עגול.. 1482, אחרי שכל הלילה שיחקתי באותו הלילה, ומתוך בערך 40 משחקים שעשיתי מלאים, כולם היו עם מספר עגול

HotGirl3

New member
חבר'ה,יש בונוס שמסיימים את המשחק

קרו לי כבר כמה פעמים שסיימתי את המשחק וקיבלתי עוד עשרות נקודות. זה בדר"כ נע בין 30-100 נקודות (חוץ מבונוס זמן).

למעלה