מוזר...

anatbit

New member
מוזר...../images/Emo4.gif

אז ככה: היום אני "חוגגת" 28 יום בדיוק בלי גלולות. עד היום, עם גלולות הייתי מקבלת בול ביום ה28. אממה, היום גורנישט! עלי לציין שעד עכשיו היה לי לפני שבועיים בערך "כתם" חד יומי חום-אדמדם (סליחה על התיאור), ובמהלך השבועיים האחרונים אני חווה מיחושים בלתי נפסקים באיזור הרחם והשחלות. כדי לא למתוח אתכן, עשיתי הבוקר בדיקה ביתית, ולצערי פס בודד. ובענין החום- במהלך החודש האחרון היה 36.2-36.3 ורק הבוקר, לאחר שנת היופי שלי נמדד 36.6. מה פה קורה פה??
הא...וחג שמייח!

פּוֹנְג

New member
קשה מאד לתת עצות בחודש הראשון

ללא גלולות. יש כל כך הרבה בנות שלקח לגוף שלהן הרבה זמן להתאפס על עצמו אחרי הגלולות, לעומת זאת יש כאלו שמיד בחודש הראשון של ההפסקה - נכנסו להריון... אולי הטמפ' היא הסמן השפוי היחיד שנשאר לך ואולי העלייה מעידה על ביוץ. עלי והצליחי.

מעיןבר

New member
הי ענת

ברגע שמפסיקים עם הגלולות הגוף מפסיק להתנהג כמכונה וקשה מאוד לחזות מתי תגיע הווסת. אולי תעלי את הגרף שלך כדי שנוכל להחכים קצת לגבי הקורות אותך החודש?

minimiki

New member
|אז מיקימיני זו אני, בהתחברות מהבית

תודה פונג ומעין! בענין הטבלה- אמנם הקפדתי ומדדתי חום אבל לא מילאתי בטבלה. ערכתי מעין בדיקות קלות,אך מחודש הבא אתמיד ואתעד הכל..
אני מניחה שבאמת הגוף "משתגע" ומקווה שבקרוב אקבל כבר את המחזור, וכמו שאומרות השקדניות כאן- אצטרף למסלול יוני.
אגב- אין כבר ממש סיכוי להריון הפעם, עם כל הנתונים שהצגתי, נכון?

מעיןבר

New member
גם אם לא ערכת רישום בקובץ

האם ניהלת רישום על איזה פתק? אם כן תשלחי אלי במסר ואני אכניס לגרף ואראה ואוכ לומר לך מה דעתי. לעניין ההריון - אין מספיק נתונים כדי לדעת אם יש סיכוי או לא...

למעלה