מוזר

מוזר../images/Emo12.gif

הפתיחה של Celebrity Skin דומה באופן מחשיד לפתיחה של Drain You (אני מדבר על הגיטרה).

George W Bush

New member
זה כמעט אותם אקורדים

זה באמת כמעט אותם אקורדים, אבל המקצב שונה והשיר עצמו בכלליותו לא דומה. לפי דעתי, צריך לשאול אם שמים לה לזה גם בלי לנסות לנגן אותם. לא נראה לי שזה ריפ-אוף.

RaSTA La Vista

New member
מה אתה מזיין ת'שכל?

שמע אוי פאנק, זו מוזיקה טובה. שכנראה שרק בה אתה מבין.

HabitOfWaste

New member
הממ, סתם לידע כללי-

אני די בטוחה שהניק שלו הוא על שם השיר של Hole Retard Girl... ומה שהוא אמר לא מאוד רחוק מהמציאות אם מסתכלים על להקות ספציפיות. סה"כ, ישנן להקות שמושפעות מלהקות ובלי משים מלחינות שירים בעלי אותם אקורדים אבל בעלי קצב שונה או להפך וכו'. לדוגמא: בהתחלה היה לנו נניח את U-mess של הפיקסיז מהאלבום Trompe Le Monde ואח"כ היה לנו את Smells Like Teen Spirit של נירוונה (קורט הודה שהוא גנב את הריף מהפיקסיז). ובימינו אפשר לשמוע את הגניבה חוזרת על עצמה באלבום החדש של קורטני לאב בשיר I'll Do Anything. חוצמזה, תמיד בסופו של דבר הגברת חוזרת בשינוי האדרת (לא משנה איפה), הסיבה היא די ברורה- קשה מאוד לחדש, ואפילו אם מחדשים בצורה מאסיבית או אקצנטרית, בהנחה שבסגנון המוזיקה הספציפי הזה יהיו גיטרות (רצוי שמכוונות בכיוון רגיל ולא אלטרנטיבי) תמיד יהיו אותם אקורדים ישנים וטובים שאיכשהו יתחברו בצורה כזו שמישהו פעם חיבר אותם, ואז יקום אותו החסיד שעוד זוכר את השירים האלו (או שמכיר את השיר שכוח האל שהעז להשתמש באותו חיבור מפוקפק וכבד של אקורדים) ויכריז "היי! הוא גנב לאיקס וויי את הריף!"

למעלה