מוזר משהו ...

Ridcully

New member
מוזר משהו ...

היי חזרתי אחרי העדרות (שכחתי את שם המשתמש והסיסמא אבל הנה מצאתי שוב)... אני קורא פרצ'ט מגיל 16-17 (אני בן 23.5 כיום) באנגלית כמובן .. לפני כמה ימים סיימתי את רג'ימנט המפלצתי... אחרי תקופה מסויימת שלא קראתי את הספרים .. חלקית בגלל שלא מצאתי ספרים חדשים שלא קראתי ( ככה זה כשגרים בסוף העולם)... אבל לא יודע אולי פשו הספר לא כזה אי אי אי או שאני התבגרתי אבל לא נשפכתי מצחוק מהרג'ימנט כמו משאר הספרים

Spirite

New member
מונסטרוס רג'ימנט הוא דווקא אחד

הספרים הטובים שקראתי. נכון שלא נשפכים מצחוק כל שורה אבל אין ספר שנשפכים בו מצחוק בכל שורה... (=

Ridcully

New member
נכון ...

נכון ... אני אישית אוהב למצוא בספרים של פראצ'ט דמיון לדברים בחים שלנו או בהיסטוריה ... או לפחות הקבלה .. אבל עדיין משום מה קריאת הספר לא הייתה משו כמו פעם

Spirite

New member
אולי באמת התבגרת.

לאאאא...

RainBird

New member
זה אחד הספרים היותר טובים של פרצ'ט. אני חושב שאם אתה שייך למין היפה איכשהו הוא מדבר יותר (אבל לא חייב, סתם דעה אישית). כרגע שני הספרים שנמצאים אצלי בראש הרשימה זה הwee free man וקארפה. מה לעשות, חובב מכשפות אנוכי.

Ridcully

New member
מה זה?

א. מה זה מצרי?! ב.אני דווקא מעדיף את הרפתקאות המשמר ואנשי האוניברסיטה

Ridcully

New member
אוקיי

אולי תעירו את עיני מה זה מצרי ? כי אני אף פעם לא קראתי פרצ'ט בעברית אז אנא ממכם

הידד לחובבי המכשפות

ואתה תאהב את קארפה. גם בגלל הערפדים המגניבים, אבל בעיקר בגלל ש... אין, אין... אין על גראני!

RainBird

New member
קראתי את קרפה כבר (שלוש פעמים) אבל אני חושב שצריך איזה ספר *כשהיינו ילדות קטנות שהסתכלנו על המטאטאים בשמיים* על החברות של גיתה אוג ואסמה.

פנחסון

New member
מסכים לדעתך

בהחלט אחד מהפחות טובים, אבל קח בחשבון שאני טוען באדיקות שהספר הגרוע ביותר הוא צבע הכשף. מצרי = אדם המעדיף לקרוא פראצ'ט בעברית, סלנג שהגיע מכך שאנשים היו צועקים על חובבי פראצ'ט באנגלית "שתוק כבר יא בריטי". אנשים פה לא מודעים לתקופה שאנגליה שלטה במצרים, אבל אני אתעלם מהבורות.

למעלה