מוזר מאוד!!!

מוזר מאוד!!!

כנסו ללינק הבא הוא פרומו של סקייקפטן סרט חדש. תסתכלו על הקטע עד הסוף ותגידו איזו מנגינה מושמעת???? http://wow.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=player/player9&player_mode=4&item_id=2909&url=[mms://a510.v8725f.c8725.g.vc.akamaistream.net/7/510/8725/v0001/msnent.download.akamai.com/8725/DBA90618/published/Video/Trailer/High/SkyCaptainAndTheWorldOfTomorrow_Trailer_300k.wmv]&vote=1&provider=0&bandwidth=2&site=wow איך זה יתכן?

t e a l c

New member
באמת איך יכול להיות שהם קיבלו אישור

להשתמש במנגינה של סטארגייט סג"1????

אם אני לא טועה כבר דנו בזה

בעבר, ואף אחד מאיתנו לא הצליח להגיע לתובנות של ממש למה הם משמיעים את המוסיקה של סטארגייט אבל רובנו הסכמנו, שוב אם אני לא טועה, שהסרט לא נראה מי יודע מה מחוכם

Chelnak

New member
אם אני לא טועה

כשהסרט עדיין לא מוכן סופית, ושהמוסיקה שלו עדיין לא הולחנה לגמרי ו/או הוקלטה - נוהגים להשתמש בטריילרים במוסיקה מסרטים אחרים, ובסרט עצמו - לא תופיע המוסיקה מהטריילר. בפעם הראשונה שהיה שרשור בקשר לזה כאן - אני חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי שהמוסיקה של סטארגייט הופיעה בדי הרבה טריילרים. טוב, חיפשתי עוד פעם, והנה העתק מהודעה בפורום של IMDb: המוסיקה של סטארגייט הופיעה ב: • Dragonheart (1995) - Theatrical Trailer • Independence Day (1996) - Theatrical Trailer • Jumanji (1995) - Theatrical Trailer • Lost in Space (1998) - Theatrical Trailer • The Man in the Iron Mask (1998) - Theatrical Trailer • Mighty Joe Young (1998) - Theatrical Trailer • The Mummy (1999) - Theatrical Trailer • Volcano (1997) - Theatrical Trailer • Warriors of Virtue (1997) - Theatrical Trailer • Waterworld (1995) - Theatrical Trailer • Mission to Mars (2000) - TV Trailer • Titan A.E. (2000) - TV Trailer • Dungeons & Dragons (2000) - Theatrical Trailer • Deep Rising (1998) - TV Trailer • The Time Machine (2002) - Theatrical Trailer • Spirit: Stallion of the Cimarron (2002) - TV Trailer • Sky Captain and the World of Tomorrow (2004) - Teaser Trailer די הרבה, לא?

subatoi

New member
אפרופו מוזיקת הפתיחה

תראו מי הלחין אותה- הבן של אחד המלחינים הגדולים במד"ב. התפוח והעץ. ללא ספק.

למעלה