מוזר כמעט אביב...

מוזר כמעט אביב...

שוב בוקר רגיל של אי חשק לקום, ניגש אל מראה(שוב לא עמדת במילה,הלכת לישון מאוחר) עיני ערפד מסתכלות חזרה, זיפים של הלילה פותחות את הבוקר הבא.פותח המים והנה זרם לוהט נכנס כולי מתחת לדוש.מברשת שיניים, שמפו המממ עכשיו הכל הרבה יותר טוב. ניגש לכיור מקציף את פני המממ מי היה מאמין שאהנה להתגלך כל כך... שוב ראש תחת ברז, מרים ומביט במראה, קריצה קטנה ואני בתמונה. על הדרך החוצה כשהקומקום כבר רתח מכין את אותו המצרך שבלעדיו לפי החתול על שולחני- כן יש לי תמונה של חתול רטוב עם כיתוב THERE´S NO LIFE BEFORE COFFEE. ניגש לארון ושוב מגדף באותו הסגנון- shitt שוב לא גהצת לפני השינה נו טוב נתחיל את היום עם חולצה אדומה. מתלבש, לוקח את כלבי לטיול קצר ליד ביתי.מחזיר את השחור,אוסף את מפתחות הרכב יורד אל הרחוב אף שוב בלילה חניתי באדום לבן וחתפתי דו"ח , שולף את הדו"ח וזורק על הרצפה (מחכה שתצתבר קופה נכבדה, אז נגיש ערער וכו´). מניעה את הרכב... הטל´ נדלק איתו סיגריה ראשונה... עד לילה של היום שעבר והיה. סגול. סתם כי בא לי לשתף.

מתעקשת על סגול!!

אוהבת את השיתוף הזה... וגם לראות אותך כאן ולקרוא אותך אמממ נעים כל כך... וחולצה אדומה??? לעבודה??? אממממ מעניין... מעניין מאד... שא ברכה ורק טוב!!!

למעלה