מוזר כל כך

מוזר כל כך

יום כזה מוזר יום עמוס פעילות ילדים כעסים ריצות והמון תקלות שקורות יום מוזר כל כך הראש דופק הלב שמחייך ושואל ושוב הכל יחד ביחד שונה יום שלי במלחמה אישית בי בין השאלות לבין הבעיות האחרות ואין לי כח ואין חשק בשבילי וכולם רוצים את תשומת ליבי ואני עם היום הזה עיפה כל כך יום כזה שנגמר ולא פתרתי אותו בין כל השאלות והכל תקוע יום מוזר שנגמר בלי להבין בו כלום..

מזליקה

לפעמים לא צריך להבין יש ימים ויש דברים שמזמן למדתי להפסיק לנסות להבין אותם פשוט זורמת איתם לאן שהם לוקחים אותי...

*יערית

New member
מזל..../images/Emo39.gif

תני ליום הזה לעבור מעלייך ולא דרכך

ophra

New member
הדבר הטוב ביותר בימים כאלו

זה... שהם נגמרים!
והיום כבר יום חדש, אחר, אולי ם בילבולים אחרים אולי עם הפתעות חדשות אולי סתם יום רגיל מה שבטוח - אחר תמשיכי לחייך מזליקה כי גם ימים כאלה סופם להסתיים ולהתחלף ביום חדש! עפ

באמת שהוא עבר ונגמר בכיף

קמתי היום כמו חדשה משהו מרחף כאילו ליום אופטימי עם המון יוזמה ורצון לזרום בו והוא בהחלט היה שקט וטוב ועכשו הוא זורם לו לדרכים אחרות נעימות תודה לכן ושבת נפלא בהחלט!

michaly44

New member
ואללה, מזליקה? זה רק יום אחד.....

כמו שמכירה אותך זה יעבור מחר תרגישי כמו לביאה.. אז מה הבעייה? איך לעבור את היום המגעיל הזה.. אז ככה תדמייני שאת נימצאת באיזה מקום מרגיע עם אהוב ליבך רק 10 דקות. ותראי איך החיוך חוזר לפנייך. הנה מקום אחלה בשבילך.

למעלה