מוזר הגורל הזה.....

• פותח הנושא navi7
  • פורסם בתאריך

navi7

New member
מוזר הגורל הזה.....

אני חושב ליפעמים, על איך זה ליהיות בחברת אנשים, חברים או זרים, ופשוט לדבר לכמה דקות על משהו מי בלי לגמגם, ושאנשים ממש יהיו קשובים אל מה שאתה אומר ולא איך שאתה אומר אתזה.... היה לי אתזה לא פעם- אבל זה רק כאשר אני מדבא עם זרים, אני יכול לספר להם עלי, על האמונה שלי, על מה שאני עושה, ממש מי בלי לגמגם. זאת תחושה ממש טובה ומספקת. ולאומת זאת כאשר אני מדבר עם מישהו ואני מגמגם כל כמה מילים אני מרגיש ממש כמו ח.. אכשו אחי הגדול הביא חבר שלו אלינו לבית שגם אני מכיר אותו, ולא ראינו אותו המון זמן, והיתחלנו לדבר קצת ולקשקש, ולא יכולתי שלא לגמגם, ואז כמובן הוא היתמקד באיך שאני מדבר ואז השיחה ניהיתה מוזרה כזאת, ונוצר רגע לא נעים.... זה מזה מבאס אותי, למה אני לא יכול אכשו לחזור לסלון ולספר לו קצת על העבודה שלי (אני מעצב גרפי- עצמאי) על מה שקורה איתי בזמן האחרון מבלי לגמגם ולהיתקע כמו לא יודע מה.... ה גימגום הזה פשוט תוקע אותי ליפעמים, אני מרגיש שאני לא יכול להיתבטא כמו שאני רוצה, זה תמיד חייב ליהיות בקיצורי דרך ובמילים חלופיות. מוזר הגורל הזה..... מה שמקל עלי זה שאחרי שהמשיח יחזור יהיה לי גוף חדש, ניצחי, בלי חטא ובלי שום מום :) אז אני יוכל לדבר כמה שבא לי מבלי לחשוש לגמגם... אז זאב יגור עם כבש ונמר עם גדי ירבץ :) :) :)

Impious

New member
אתה באמת מאמין בזה?

בכל הקטע של המשיח או שרק אני לא הבנתי את הציניות שלך
זה מרגיז, זה מעצבן, אבל פאק איט (!) זה המצב! תהנה מזה שלפחות עם זרים הבעיה לא קיימת, תוכל להכיר כך הרבה אנשים
או סתם להריץ שיחות בספונטניות עם אדם ברחוב, יכול להיות נחמד. טיפול ניסית?

navi7

New member
לא היתי ציני ביכלל!!

חזרת המשיח היא תיקוותי הגדולה! ! ! ! תיפול עשית ליפני 10 שנים בערך.... ןזה עזר תקופה ואכשו בשנים האחרונות זה חוזר. הקטע הוא שאם אני א ד ב ר ל א ט א ז א נ י ל א א ג מ ג ם. אבל אז אני יהיה מוזר בזה שאני אדבר לאט.... :) כפי שאמרתי, גורל מוזר אבל לכל דבר יש סיבה.

Impious

New member
אני חולק עליך

אבל מיותר להכנס לזה עכשיו (השם שלי די מסגיר אותי לא?
) תראה, אתה יכול להתחיל מדיבור איטי, לאט לאט תהיה מודע יותר לדיבור שלך ובהדרגתיות זה יבוא לך בטבעיות ותוכל להגביר את הקצב.

שמחה99

New member
אני גם לא רוצה להכנס לזה עכשיו ../images/Emo6.gif

אבל השם שלך הפתיע אותי מהתחלה. (אז נכנסתי או לא?
) כאילו מה? בדקת הכל? חקרת הכל? אתה יודע, הרבה יותר קל להוכיח שיש משהו מאשר שהוא לא קיים! דוגמה: אני טוענת שיש ייצור שיש לו חמישה ראשים ועשרים רגליים! תוכיח שאין! אז מה תעשה כדי להוכיח לי? תעבור בכל העולם, בכל יבשת, בכל מדינה, בכל מדבר ויער, במקומות הכי נידחים, תחפש ותגיד לי שלא מצאת. אז מה? לא חיפשת טוב! בזמן שהיית באמזונס, הייצור הזה היה דווקא בסהרה! הרי אי אפשר לבדוק בכל המקומות בעולם בו זמנית! אני חושבת שכדי להחליט כל כך בפסקנות על דבר כל כך מהותי בחיים, צריך לבדוק טוב טוב ולחקור ולחשוב ולשאול. לעשות פולמוסים פומביים. גם דרך של לשאול כל מיני אנשים נחשבת להפגשת דעות סותרות! מה אתה אומר?...................

Impious

New member
דבר כל כך מהותי בחיים? מי אמר?

אז אני אומר שלא צריך (אולי ככה את חושבת, שצריך) לחקור ולבדוק טוב טוב לפני שכל אחד -מביע- את דעתו ואמונתו. "לכל דבר יש סיבה" - אז אני חושב שלא לכל דבר יש סיבה ושלא צריך בכלל לחפש סיבה, פשוט לחיות. באמת שאני לא מחפש להוכיח למישהו או לשכנע מישהו ש-X (או לצורך העניין, מוטציה עם חמישה ראשים
) קיים או לא קיים, זה פשוט לא חשוב לי

שמחה99

New member
לא אני אמרתי "לכל דבר יש סיבה"!

מהותי? בודאי! לא אמרתי שצריך לבדוק לפני שמביעים דעה! תקרא שוב. אמרתי ש לפני שמחליטים לעצמנו , רצוי לבדוק... אבל גם זה נכון. אני משתדלת לעמוד מאחורי הדברים שלי. לא בא לי להיות הפכפכית. הממממ.... ואם זה לא היה חשוב לך, לא היית עוטה על עצמך ניק כל כך מביע... שבת שלום!

Impious

New member
הווו ../images/Emo13.gif

רצוי? את אמרת. תראי, לפי שאני מחליט לעצמי דבר-מה לפעמים אני פשוט חוסך את כל הבלאגן הזה ומקטין ראש, לא אוהב לחפש סיבות נסתרות או הוכחות חותכות, פשוט רואה את הדברים איך שהם ופה זה נגמר. את אומרת שיש דבר מסויים שקיים בעולם, אני אומר שלא, אני לא שולל את דעתך או מנסה להוכיח לך שאת טועה. אני פשוט חושב אחרת, זה הכל.
לגבי הניק, זה היה נמוך!
שבת שלום גם לך!

שמחה99

New member
רצוי - בנימה לעגנית משהו... ../images/Emo3.gif

לא ניסיתי כלל להיכנס לויכוח. זה חסר טעם לגמרי ולא יצא מזה שום דבר. אני לא מסיונרית, וגם אתה כתבת שאתה לא... אז יופי! רק מה, כמו שכתבתי, אתה כותב תחת כינוי שנותן הרגשה כאילו יש לך משנה סדורה ודעה מוצקה בעוד שאתה אומר שבנושא הזה אתה "ראש קטן". זה מה שהפליא אותי. וגם לא הבנתי איך הספקת לוודא אי קיום כאשר כל כך קשה להוכיח את זה לוגית. וכן, ודאי שמותר לך לחשוב אחרת. זה מדינה דמוקרטית פה, לא?
לא הבנתי את החידוד: מה ס'תומרת "זה היה נמוך"? סתם דרך אגב, התגלגלתי לקרוא את הבלוג שלך...
שבת שלום ומבורך!

Impious

New member
הממ

אולי קשה להוכיח זאת מבחינה לוגית, אבל אני מרשה לעצמי להסתמך על הרגש שלי לבינתיים. עד ש.. שתראי לי כי כן קיים למשל יצור כזה, אני אדע שטעיתי ואפילו אשמח שאני לא חי במין אופוריה שכזאת, שמה שאני מרגיש זה מה שקורה, כי זה לא..
" ואם זה לא היה חשוב לך, לא היית עוטה על עצמך ניק כל כך מביע..." - זה לא רלוונטי להגיד את זה, אני יכול באותה מידה להשתמש בניק שיתאר את העמדה שלי בצורה ניגודית לחלוטין. הא כן! יש לי בלוג, לפעמים אני שוכח, לא יוצא לי לבקר בו הרבה

shuky63

New member
תראה Impious ,בעולם שאנו חיים בו

שהופך יותר תחרותי ודורסני עם השנים.פונדמנטליזם מתגבר,שואה אקולוגית צפויה,סכויים גוברים למלחמה גרעינית.... אני רק יכול לקנא במי שמאמין.לא מנסה אפילו לחלוק עליו.

Impious

New member
אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל

שיהיה.. למה לקנא? כי יש להם במי להתלות?

Impious

New member
סליחה, חוזר בי

מיותר לגמרי להכנס לזה
מצטער על הזלזול, לא מעוניין להמשיך את זה. שכל אחד יעשה מה שבא לו ושלא יתערב לאחרים באמונות. יום טוב

למעלה