מוזר אבל נכון...

mariana

New member
מוזר אבל נכון...

אתמול הלכתי לישון בשעה 11 בלילה זה אורמ שלא שמעתי את הפיגוע בראשון. אבל הכי קטע שחלמתי על הפיגוע. חלמתי שהיה פיגוע בראשון ואני הייתי שם עם אחי ושמענו בום חזק ואמרתי לאחי מעניין אף פעם לא היה פיגוע בראשון וגם לפה כבר הגיעו. ובמציאות כל בילוי שלי זה בראשון. אז בבוקר קמתי ואחי מספר לי את הפיגווע הייתי בהלם. אני לא יודעת מה עובר עליי אבל זה לא פעם הראשונה. הייתי ראוה חלומות אבל הייו מתגשמים אחרי המון המון זמן אבל פתאום חלמתי בזמן שהיה את הפיגוע. ונורא עצוב לי המצב הזה. מדליקה
לזכר ההרוגים. מאחלת לכולם יום נפלא אוהבת מרין

@@

New member
את והחלומות שלך ../images/Emo29.gif

גם אני מדליקה
לזכרם של 15 ההרוגים. יהיה זכרם ברוך

mariana

New member
את לא מאמינה לי???????

את צוחקת עלי הה? אסור לך להיתעסק איתי אני מלאכית שיודעת הכל
אז אם יש לך כל מיני חששות תבואי אליי ואני אספר לך. איך אני חולה עלייך את משהוווווווווווווווווווווווווווו אוהבת מרין תגידי לי יש לך מסנג´ר? יש לך מין אנשים קטנים כאלה מפס שמתחת למסך? אם כן נוכל להיתכתב כמו צ´ט. אז תעני לי מהר.

@@

New member
אני מאמינה לך

אין לי, מצטערת, את סולחת לי?

ליאור 30

New member
יווווו מהיום אני בורח ממך מרין....

מה זה את חולמת על דברים והם קוראים אני מתחיל לפחדדדדדדדדדדדד ממךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ומדליק
לזכר הרוגי הפיגוע ומריןןןןןןןן מה קרה יש לך
וואוווווווווווווווווווו אני בורחחחחחחחחחחחחח מכאן משהו ראה אותי במקרה??????????????? אני לא כאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ליאור

mariana

New member
איפה אתה בורחחחחחחח???

מה העיניינים? מה לא ידעת שיש לי חושים אל טבעיים? אני פשוט בהלם.
זוכר את המגש בבית של ניקולי? אז כולם חשבו שאתה לא מגיע? אז אני התערבתי עם כולם ואמרתי להם שאתה כן מגיע. ואז הייתה דפיקה בדלת ישר ידעתי שזה אתה אפילו שניקול הצליחה לעבוד על כולם. אז הפעם אתה מגיע למפגש? איך היתגעגעתי אליך. אוהבת מרין

ליאור 30

New member
מרין עכשיו רגע רצינות אוקי

הפעם באמת נראה לי שאני לא אגיע רק עם יהיה איזה שהוא הפתעה אני יבוא והסיבות איתי בלב אבל כן אני זוכר בעיקר איך ריקי צעקה פתאוםםםםםםםםםםםםם כמו לא יודע מה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל אני חולה עליכםםםםםםםםםם ומתגעגע מאוד מאוד ליאור

למעלה