מוזר... אבל נחמד...

B Positive

New member
מוזר... אבל נחמד...

אני מצוננת מזה יומיים... אבל באופן מוזר זה לא משפיע על מצב הרוח שלי. בניגוד לכל שאר הפעמים בחיי שחוויתי כאבי אוזנים וגרון...במיוחד אוזניים...תמיד הייתי מאוד מסכנה מכורבלת תחת שמיכה מוכנסת במסכנותי. הפעם לא ... הפעם הכאב מתקבל בברכה... סוף סוף כאב מובן... נותן לי להרגיש קצת נורמלית... סוף סוף כאב מוכר... ידוע ...ברור ... הגיוני כמו שכאב צריך להיות! לא כמו כאבי הפיברו' המתסכלים, שגם עכשו הם נוכחיים ...כמובן.. סיפרתי זאת לחברה ווירטואלית מפורום שכן זו היתה תגובתה
לא ממש הבינה ... חשבה ששוב התחרפנתי טוב את הפיברו' היא מכירה רק משיחות עימי...אז איך היא תבין אבל אתם... מה אתם חושבים... התחרפנתי?

לא ממש ממש לא

אני הייתי חולה לפני שבועיים וגם הייתי במצב רוח מרומם, עם הכאבים וכל הצרות, ופחות או יותר באותה תחושה- או, את השפעת כולם מכירים ומבינים... אז את לא לבד, והעיקר, תרגישי מהר טוב, בפקודה! שבוע טוב ונהדר, וימים נפלאים מיצי

dorgad

New member
בשום אופן לא, הרי כולנו מכירות

את הכאבים הקבועים, המשתנים, הבאים והולכים כרצונם, וגם את אלה שאנחנו לא בטוחות אם הן חלק מהפיברו' או לא. מאחלת לך להתחרפן רק במובן של חורף, ושיבוא כבר! דור

כל כך מצחיק כמה שזה נכון

בדיוק גם אני מתאוששת משפעת, ופתאום היה לי כל כך נחמד להרגיש את הגרון כואב במקום את הרגליים והידיים. ובכלל, החום שלי מלווה בהזיות, מה שהופך את החוויה להרבה יותר נעימה. מומלץ בחום (הא, מצחיק)

כל כך מזדהה

איתך, לפני שבוע סבלתי מכאבי גרון + נזלת מציקה ואיבדתי את הקול לגמרי בבוקר קמתי המיטה וישבתי בסלון לשתות . בעלי ישב לידי ואמרתי לו " אך איזה כיף להרגיש טוב" הוא צחק ואמר " את מרגישה טוב?" פתאום קלטתי שלא ייחסתי בכלל חשיבות לכל הכאבים הפיזיים "המוסברים" של ההצטננות ופשוט הייתי מאושרת והרגשתי בריאה בעצם זה שהצלחתי לקום בקלות מהמיטה והרגשתי אנרגטית להבדיל מימים קודמים שהייתי ללא הצטטנות אך שבר כלי. משונה? אולי ? אפילו בעלי שמלווה אותי כבר שנים התקשה להבין על מה אני מדברת.אבל עכשיו אחרי ששוטטתי קצת בפורום אני חושבת שאתם מבינים!!!!!!!! נחמד למצוא אתכם.

למעלה