מוזרויות

Kingomri

New member
מוזרויות

וואו. לא ייאמן שכל כך מהר חלפו להם שבועיים בלי אינטרנט, אבל הנה הגענו למעמד החגיגי הזה, השבת הראשונה שלי בבית. אז איך היה? בעיקר מוזר. מוזר לי לקום כל בוקר בחמש בבוקר ועוד לפני שרוחצים פנים או מספיקים לפהק צריך לצאת בכפור הגדול של הצפון לפרוק נשקים. מוזר לי לחלוק את הרגעים הכי אינטימיים של מקלחת, שירותים, שינה ועוד מעשים נורא שוליים שבדרך כלל עושים לבד עם עוד שבעים אנשים זרים שאני בכלל לא מכיר. מוזר לי לעמוד בשלשות ולצעוק כן המפקדת, מוזר לי לאכול רק חלבה ולחם חמישה ימים ברציפות, מוזר לי לגנוב חמש דקות מזמן הארוחה בשביל לעשן סיגריה במסתור הקטן שלי, מוזר לי לקרוא עיתון יומי באחת עשרה בלילה, ולא להגיד סליחה-תודה-בבקשה לאף אחד, ולישון על פיסת פלדה שאתה ממציא לה בסופו של דבר שם (אמה, על שם האם 16). מוזר לי לרחוץ ידיים רק פעמיים ביום, ולדבר עם אבא ואימא אחת לשלושה ימים, ולשבת בלי לעשות כלום רק פעם בשבוע (שבת, אתם יודעים). מוזר לי לא לכתוב כלום במשך שבועיים, מוזר לי ללבוש כל הזמן את אותו צבע מגביל, מוזר לי לא לדסקס עם אף אחד על כמה שהמ"מ הדרוזי חתיך, מוזר לי להתגעגע נורא למקלחת בבית ולאוכל של אימא ולחברים מהאינטרנט ומבכלל. מוזר לי לעשות טירונות. קשה וכיף ביחד. אתה שמח לחזור הביתה ומצד שני אתה לא רוצה להפסיק את המשחק. פתאום נורא חשובות לך מניין השניות שיש בדקה וכמות השינה שאפשר לדחוס לעשר דקות. פתאום נורא מרגש אותך לקבל מכתב מאחיך ומעציב אותך כשמי שישן מולך באוהל יורד לחמישים כפיפות בטן. פתאום לא חשוב לך כמה פרקים של אוז החמצת, ושלא קראת היום שוב פעם את העיתון, וכן חשוב לך שהפקידה הפלוגתית שמה את ידה על הכתף שלך, ושסמל המשמעת זוכר את שמך (לטובה, כמובן). ומוזר שפתאום אתה לא מרוכז בעצמך אלא במוסד צבאי, ואתה חושב אחרת, ומדבר אחרת, ונראה אחרת. מוזר לי להיות כאן ולכתוב סופסוף את כל הדברים האלה. מוזר לי לאהוב אותכם ולהתגעגע. אבל, כנראה, טוב לי שמוזר... מקווה לכתוב שוב בקרוב, עמרי

spainbar

New member
חייל !!!! תוריד את החיוך, תיישר

שורות, ותיהנה מכל רגע, אני שמח שזו חוויה.... :) בברכת קולה + טעמי + במבה ב- 2 לפנות בוקר בשמירה.... :} ס´

ככה אתה רוצה שייתפסו אותו שובר

שמירה?! כדי שייקבל שבת?! באמת יפה מצדך, ספיינבאר. מאד חינוכי. רואים שבאת מחיל-האוויר. טוב, שמה יש להם "מאבטחי מתקנים" הם לא שומרים בעצמם...ג´ובניקים
עמרי! הכי חשוב זה שלא ייתפסו אותך!...
מותר גם להיות "נחמד" למפקד... וספיינ´ - ppd . קשה. אני אצא מזה, עד מחר בטוח.
( s&l )

.m

New member
משנה תורן יקירי

ppd? בשביל זה יש חברים!
mai

BlueCat

New member
אהההה! גורם ל"חרדות קדם טירונות"...

אומנם עד לשלי יש עוד זמן, אבל בכל זאת...

../images/Emo140.gifעמרי כפארה../images/Emo39.gif

איזה חמוד...יאאאא כן...זה ממש ככה. שוב הצלחת להפוך רגשות ותחושות, בצורה כל כך טובה, למילים כתובות על מסך של מחשב. באמת
איך בדקות הבודדות שקראתי את ההודעה שלך, הצלחת להחזיר אותי רחוק רחוק (טוב, בכל זאת כמעט 4 שנים מאז הטירונות בביסל"ש) לתקופה שחשבתי שהיא הקשה בחיי, לזמנים אפלים כל כך...היה לי ממש רע אז. ואתה? אתה לוקח את זה כל כך יפה. כל כך טוב. כמו שצריך. כל הכבוד.
הכל משחק אחד גדול, וברגע שמבינים את זה - הכל יותר פשוט. זה הופך לקטע שקשה אולי פיזית בלבד, לא נוגע בך בפנים בכלל, כי אתה יודע שהכל ייגמר מתישהו והמסיכות יירדו, והמפקד והסמ"ח יבואו וילחצו לך את היד, יטפחו לך על הכתף, אולי אפילו תראה אותם באיזה מועדון, כשתצא הביתה, אולי אפילו בשאדו...
אה... אחרי שאתה עובר את זה, הכל קטן עליך. אתה יודע שכבר לא יכולים להפתיע אותך, לא יכולים להמם אותך, אי אפשר לעבוד עליך יותר - אתה, את הטירונות שלך כבר עשית. ראית בדיוק לאן אתה יכול להגיע, מה הגבולות שלך, ראית שאפשר להרחיק את הגבולות האלו עוד ועוד. אתה יכול הכל! תזכור את זה. עמרי, יהיה טוב, אפילו מצויין, אל תדאג בכלל. ותודה שהיה נחמד אילו במקום פקידה פלוגתית, היה פקיד פלוגתי...אח...זה היה יכול להיות מאד מעניין... (דרך אגב - יש כאלו. בנח"ל החרדי. אין בכלל כניסה לבנות לבסיס שלהם. כ-ו-ל-ם בנים.) ושוב, עמרי, תודה, והמון המון בהצלחה.

זורבבל

New member
איזה כיף זה

שבצבא כל הדברים נראים באור שונה ומקבלים פורפורציות אחרות. טוב שיש שעות שמירה רבות בהן אתה יכול לחשוב בשקט, לעכל את הדברים ולחשוב ולחשוב ולחשוב ולחשו ולחש ולח ול אופס, נרדמתי
זורו

למעלה