מוזס רוטשילד

רויסטון

New member
מוזס רוטשילד

מוזס היא בהחלט רשת ההמבורגרים האהובה עלינו, אבל בסניף רוטשילד לא יצא לנו לבקר מעולם עד השבוע. ואולי טוב שכך. הרשת אותה רשת, וההמבורגר אותו המבורגר, אבל השירות, אוי השירות!
הגענו בשעת ערב והסניף היה ברובו ריק, מה שלא מנע מהשירות להיות איטי להחריד, ברמה של חושה בסיני. כל דבר לקח ה-מ-ו-ן זמן, החל מהוצאת המנות, דרך כוס מים לילדה שהיינו צריכים לבקש משני מלצרים שונים (וקיבלנו מהשני כעבור עשר דקות!), וכלה בזה שנתנו לנו את החשבון ואז ייבשו אותנו עוד עשר דקות עד שבאו לקחת אותו.
זה הוציא לנו את החשק ברמה שכבר שקלנו לוותר על הקינוח חינם שהגיע לנו כחברי מועדון, ופשוט ללכת (אבל התאזרנו בעוד סבלנות וקיבלנו אותו בסוף).
אין לי מושג אם אלו הסטנדרטים הרגילים של הסניף הזה או שזה היה משהו מוזר וחד-פעמי, אבל זה שונה לחלוטין מכל מה שנתקלנו בו אי פעם בשאר סניפי הרשת. מה שבטוח הוא שאנחנו לא נחזור בקרוב כדי לבדוק.

(הועלה במקור בקישור המצורף, גם התמונות שם שלי)
 
סניף מזעזע, אין פעם שנהנתי בו

בביקור האחרון (תרתי משמע) שלי בסניף הזה, הזמנתי ארטבורגר בלייט נייט (48 או 43 ש"ח, לא בדיוק זוכר)עם ציפס וביקשתי שיוסיפו ירקות אם אפשר.
לכשהגיעה המנה הגיע המבורגר נקי מכל תוספת, והציפס היה ממש כמה חתיכות קטנות, של שאריות ממש, שרק כיסו את הצלחת. כנראה שזו בדיוק המנה שסיימה את ה"נגלה" הזו של הציפס במטבח.
הערתי למלצר שהגיש כי ביקשתי דווקא עם הרבה ירקות ולא נקי מירקות, ושהמנה נראית רע, אפילו למחיר שלה.
המלצר החביב תפס יוזמה, וממש נבח עלי שהמלצרית כנראה התבלבלה ומה אני קטנוני ושזה יכול לקרות לכל אחד, ממש העיר לי בעצבים.

כמובן שנפגעתי עד עמקי נשמתי (לא), אמרתי לו שייקח את המנה ושאני לא מעוניין לאכול אותה.

המנהל ניגש, התחיל לשאול אותי מה קרה, סיפרתי לו על החוצפה של המלצר שלו והוא פשוט התעלם ורק שאל אותי אם אני רוצה את המנה או לא, כמובן שלא רציתי, נישנשתי משאר החברים ואפילו חסכתי 50 שקלים מיותרים להפליא.

מביך משהו.
 
ממש מוזר

מוזס דווקא ידועה בשירות הטוב שלה. היינו המון פעמים בסניף רוטשילד והשירות תמיד היה מעל ומעבר במיוחד היחס לילדים. כנראה שנפלתם על יום רע שבכלל לא מייצג את השאר.
 

ההוגה

New member
זה בדר"כ סניף הבית שלנו

הייתי שם הרבה פעמים בצהריים באמצע השבוע ולא נתקלתי בבעיות בשירות. מה שכן, הוא משמעותית יותר טוב באיכות הארט בורגר מסניפים אחרים. הארט שטעמתי בסניף בראשל"צ היה נחות לעומת הארט שאני רגיל אליו מרוטשילד.
 

bruno01

New member
מאוד מבאס

ושוב מוכיח ששירות רע יכול להרוס גם אוכל טעים.

בפעם הבאה, נשמח גם לשמוע מה אכלתם וכמה עלה.

תודה על הדיווח!
 

רויסטון

New member
מסכים...

לגבי הפירוט - אפשר גם הפעם: אכלנו המבורגר בקר 200ג', עוף מושחר (שבא עם צ'יפס) וסלט ירוק (שבא עם מעט מדי רוטב), פלוס שתיה. לקינוח לקחנו כדור גלידה לילדה ואת הקינוח שכאמור הגיע לנו חינם כחברי מוזס פרנדז - גליליות קפה עם רוטב שוקולד.
החשבון יצא כזכור לי כ-165 ש"ח, אבל כל זה כאמור לא היה העיקר בדיווח כי האוכל היה "רגיל" למוזס ורק השירות אכזב...
 
למעלה