מוזס הרצליה - רשמים

מוזס הרצליה - רשמים

לאחר ביקורת פושרת שלי למוזס ברוטשילד (מצורף קישור בתחתית ההודעה) החלטתי לתת הזדמנות נוספת, הפעם לסניף ההרצליאני. מכיוון שאכלנו ארוחה זריזה וסטנדרטית, והמקום בטח לא חדש פה לאף אחד, אקצר בדברי. יום שישי, 13:30, הזמנו מקום, כשהגענו היה די ריק, לקראת 14:30 המקום כבר היה כמעט מלא לגמרי. עיצוב ממש לטעמי, מודרני פשטני, לא צפוף מידי, לא הורגש עשן סיגריות באזור, חלונות גדולים שהכניסו את אור השמש יוצרים אווירה נעימה (דיכוטומיה ל'בלאק', שגם הוא מצויין, אבל קצת חשוך לי מידי לשעות הצהריים). ההמבורגר (מוזס קלאסי 300 גר') היה מצויין (45 ש"ח), אני חושב שבתחום הזה קשה ליפול במוזס. עבה, עסיסי, הסנדויץ' מפנק מלחם טרי עם ירקות במידה. כוס המרלו אוסטרלי בצד התאימה בדיוק (22 ש"ח), חציה בתור אפטרטיף מעורר תאבון וחציה ליוותה את המנה. מולי בשולחן שני המבורגרים קלאסיים 200 גר' (33 ש"ח), עם תוספות על ההמבורגר (5 ש"ח) ובצד (משהו כמו 11 ש"ח). המבורגרים עשויים בדיוק, מבשר איכותי, טוב פשוט ולעניין. להפתעתי נגסתי בגרגיר שלם של פלפל אנגלי שהתחבא כנראה בירקות שבהמבורגר. המלצרית לא באה לשאול איך האוכל, אבל כשהיא פינתה שאלתי בנימוס אם זה תקין. היא אמרה שהיא מצטערת והיא תעביר את זה הלאה. מאוחר יותר הגיעה (כנראה) המנהלת, התנצלה בכנות, אמרתי לה ששטויות ולא קרה כלום (עבדתי במטבחים, טעויות קורות). לסיום הזמנו שני קפה, ולהפתעתינו הם הורדו מהחשבון. מוזר שהיא לא ציינה שהיא מפצה אותנו (לא ביקשתי, זה באמת היה שטויות), וחבל, כי כמעט ולא שמנו לב לזה. בכל מקרה, לדעתי יפה מאוד מצידם. ארוחה פשוטה וזריזה לשלושה אנשים, עם שתיה, ב-172 ש"ח. השירות היה טוב מאוד (לכן עיגלנו את החשבון לקצת מעל 200), בהחלט לא כמו מה שכתבתי בביקורת שעברה, ולכן אני רואה לנכון לבוא ולתת ביקורת חיובית כשם שידעתי לתת ביקורת שלילית בנושא בביקור התל-אביבי שלי ברשת. לסיכום, ביקור מהנה, אוכל מצויין, ושירות לעניין. בהחלט אחזור.

ננה f

New member
וואלה חיה'לה הם יצאו אצלך בזול

שני קפה בתמורה לסיכון לשבור שן? מה יפה מצידם?

יש בזה משהו

אבל הייתי טבח, טעויות קורות, ומכיוון שלא קרה כלום, לא ראיתי סיבה להפוך שולחנות. יכול להיות שאם לא הייתי מקבל איזשהו פיצוי הייתי יוצא בהרגשה פחות טובה משם, לא יודע. זו טעות שיכולה לקרות, אבל שירות לא מקצועי (כמו שקיבלתי במוזס ת"א) זה פחות נסלח בעיני, אולי זה רק אני, או זו הזדהות עם הטבח, לא יודע. אגב, אחרי דגימת ההמבורגרים באזור ת"א (במוזסים, בלאק, אודאון), לדעתי אולי אגאדיר מהווה תחרות רצינית ל-BP כאן בחיפה (את הקרניבר טרם ניסיתי), ואת האגאדיר אני אצטרך לבדוק שוב כדי להחליט. אני משווה לא רק את ההמבורגר אלא את המסביב, האוכל, השתיה, השירות, החניה והמחירים. זו דעתי הלא מקצועית, בכל אופן. (אגב, אני גבר אם זה לא היה ברור, 'אין חיה כזו' זה ביטוי של מילואים או משהו)

מוזס תל אביב../images/Emo21.gif

בטח שמתם לב שמוזס ערכו תחרות קוקטייל פה בתפוז. אז עליתי לגמר וזכיתי בארוחה בסך 200 שקלים במוזס. שלשום אני וחבר הלכנו לסניף ברוטשילד לצהריים על חשבון הברון
. חשוב לציין שהמחירים המדוברים נוגעים לעסקיות הצהריים.
לקחנו שתי עסקיות צהריים (45 ש"ח במקור) אשר כוללות: סלט מוזס, ארט בורגר 200 גר', תוספת בצד (צ'יפס וכדומה) ושתייה קלה. החלטנו להגדיל את ההמבורגר ל-250 גר' תמורה 15 ש"ח נוספים (איזה כייף זה לאכול בחינם).
לקחנו עוד שני קוקטילים אלכוהולים, כ-35 ש"ח כל אחד.
ועוד בקבוק חצי ליטר קוקה קולה לדרך (כי נשארה יתרה עד ל-200 ולא היה אפשר לחייב את זה כחלק טיפ).
סתם בשביל הרקורד - השארנו 20 ש"ח טיפ על שירות נחמד ואדיב. הסלט היה פשוט אבל חביב - חסה (סוף סוף לא עלי בייבי, חסה!), בצל סגול וצנונית. הרוטב שהיה מרענן הפלך את הסלט מ"סתם סלט" ל"סלט פשוט אך חביב" (וזכרו - מדובר בשני חיילים חובבי בשר). על ההמבורגר של מוזס דובר רבות, אז רק אסכם- בשר משובך, לחמניה מפנקת וירקות טריים ומדוייקים. הרטבים ממש לטעמי ונהנתי מכל ביס!
הצ'יפס היה פשוט אבל טוב, ובכל זאת לא מרשים כמו שצריך להיות. הבצל המטוגן היה ממש טוב הפעם וגנבתי לא מעט לשותף שלי. מיץ התפוזים שהזמנתי היה מיץ סחוט אמיתי וטרי, אבל לא ממש קר (אבל לא נורא..). הקוקטייל שלקחתי ("סולרו" אם אני זוכר) היה מבוסס וודקה כלשהי, מנגו, פסיפלורה ואננס - חביב ומרענן. בסך הכל תמורת 200 ש"ח שלא נדרשתי לשלם קיבלנו תמורה הולמת, טעימה וממלאת להפליא

בנקט

New member
הפלפל חלק מהתיבול

של המלפפונים הכבושים, ודי טבעי שיהיו שם וזה בטח לא פגם יצור או משהוא דומה

למעלה