מוזמנים

ortal37

New member
מוזמנים

אני לא יודעת אם מותר לפרסם או לא... אבל אתם מוזמנים לפורום שולט על הארי פוטר [[= http://hp.or.kingserv.net/forum/index.php?act=idx שווה כניסה [[=

Got XD

New member
נצל"ש.

לא איכפת לי שלא איכפת לכם, אבל- סוף סוף יש הופעות בחיפה~~ כןכן, מרתף 10 חזר לעונת פעילות אחריי חופשת הקיץ, והסיטי הול חוזר אחריי היתר מהמשטרה (>.>) בדיוק בסילבסטר. חוצמזה שדובר על פתיחת מועדון במרכז הכרמל, אבל לזה יש מספיק זמן. 29.12- רונן קינן (מרתף 10), 6.1- רונית שחר (מרתף 10), 7.1- בית הבובות (הסיטי הול), 7.1- אהוד בנאי (מרכז קריגר), 12.1- ירונה כספי ושילה פרבר (מרתף 10), 13.1- היהודים (מרכז הקונגרסים), 26.1- אפרת גוש (מרתף 10), וזו לגמרי לא תוכנייה מלאה. מי שמכיר אותי יודע כמה זמן זיינתי את השכל על כך שאמנים לא מרחיקים לצפון מספיק. ועכשיו, עם פתיחתו המחודשת של הסיטי הול, יהיו בטח גם הופעות מטאל ופאנק, שזה בונוס לא רע בכלל. יאללה שמנים, בואו לחיפה וזה, אתייחס אליכם יפה, אקח אתכם למקומות עם האוכל הכי טוב פה, ואפילו להופעה (תלוי, הממ, כמובן, במצבי הכספי). D:

Kuroi Tenshi

New member
5.1- ארקדי.

באוניברסיטה. לא היה לי איפה לכתוב את זה ^_^ אבל אהוד בנאי נשמע כיף

Got XD

New member
אוניברסיטת חיפה?

>.> זה בחלק השני של חיפה, בערך. ;; בסביבות השעתיים-שלוש הליכה, בעלייה, מאוד לא חביב. לסיטי הול הולכים ברגל (חצי שעה), ולמרתף 10 גם כן (45 דקות). מרכז הקונגרסים- מוניות שירות, קריגר כבר בעייתי כי הוא בכרמל צרפתי, והאוניברסיטה בכלל מרוחקת למדי (הצד שקרוב לעוספייה ודליית אל כרמל. :>>>). דווקא הכי בא לי ללכת לרונית שחר, כבר הייתי בהופעה שלה לפני כמה חודשים עם אחי. היה כיף. ^-^

Kuroi Tenshi

New member
לא, ת"א.

זו שאני לומד בה, אז זה טבעי בשבילי של"באוניברסיטה" יש משמעות אחת. רוב ההופעות שיש בחיפה נשמעות כיפיות (לא כמו ארקדי. ויהי מה, אני הולך לארקדי... ^_^), חבל רק שחלקנו קמים ללימודים. (ולא, לא האמנתי שאני אגיד את זה חצי שנה אחרי סוף י"ב >_>)

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif:|

אין כסף. האמת שגם בראשון אין מגוון הופעות, אבל תל אביב זה כאן אז זה לא ביג-דיל. (אבל פעם_ בקיץ _מלא הופיעו בראשון
)

../images/Emo41.gifמופע התרמה של בית הגלגלים../images/Emo41.gif

מישהו נוסע לזה? היו אפילו פרסומות פה בתפוז
יהיו דני סנדרסון ("וחברים", כלומר מזי כהן, גידי גוב, אפרים שמיר ואלון אולארצ'יק), ברי סחרוף, עברי לידר ושוטי הנבואה.

למעלה