מוזמנים לכאן
V Vdrums New member 27/5/04 #2 הקומונות האלה הולכות להיות המטרד הבא של הפורומים... יש כבר פורום אז למה לדבר על אותו דבר בפורום אחר באותו אתר???
הקומונות האלה הולכות להיות המטרד הבא של הפורומים... יש כבר פורום אז למה לדבר על אותו דבר בפורום אחר באותו אתר???
א אורזמן New member 27/5/04 #3 ../images/Emo45.gif ויש יותר אופציות....... לקבלת רעיונות ועצות בפורומים, מאנשים\נשים שלא ממש משתייכים והם אפילו רק עוברי אורח . בוקר נעים לכולם
../images/Emo45.gif ויש יותר אופציות....... לקבלת רעיונות ועצות בפורומים, מאנשים\נשים שלא ממש משתייכים והם אפילו רק עוברי אורח . בוקר נעים לכולם
י ילדת הכוכבים New member 27/5/04 #4 אין לי מושג לגבי קומונות פתוחות נראה לי שזה פשוט התשובה הסופית של תפוז להייד פארק. מה שכן יש קומונות סגורות. אני בעד לפתוח כזו לפורום ולקבל אנשים על בסיס שוחד שבועי
אין לי מושג לגבי קומונות פתוחות נראה לי שזה פשוט התשובה הסופית של תפוז להייד פארק. מה שכן יש קומונות סגורות. אני בעד לפתוח כזו לפורום ולקבל אנשים על בסיס שוחד שבועי
ה הפרי האסור 2003 New member 27/5/04 #7 מפני... שאצלי הנושא לא מוגבל כמו בפורום. הוא מתמקד ביותר מנושא אחד. ומלבד זאת...קומונות בהחלט יכולות להתייחס לפתיחת פורום בצורה מהירה משל עצמך בלי לעבור דרך ההנהלה.
מפני... שאצלי הנושא לא מוגבל כמו בפורום. הוא מתמקד ביותר מנושא אחד. ומלבד זאת...קומונות בהחלט יכולות להתייחס לפתיחת פורום בצורה מהירה משל עצמך בלי לעבור דרך ההנהלה.