מוזמנים לגללוש גם בפורום חדש 45 אמנותי עם הדגש על צילום ומוסיקה
מ *-מרקי-קקטוס-* New member 31/7/02 #1 מוזמנים../images/Emo166.gif לגללוש גם בפורום חדש 45 אמנותי עם הדגש על צילום ומוסיקה
פ פנינת-החן New member 3/8/02 #3 אוף איתך, לא יודעת לשיר,לא יודעת לצלם, לכן אני לא באה! הולכת להתיישב מתחת לערסל של גחלילית לאכול מהפיצפוצים, ולהמתין למתנות של חן מצטערת מראשששש במקום ללחוץ על שלח לחצתי על תחילת הדגשה מממממ,מעניין מה ייצא אצלי מודגש? אולי הריסים? אולי השפתיים? טוב נחכה ונראה!!!
אוף איתך, לא יודעת לשיר,לא יודעת לצלם, לכן אני לא באה! הולכת להתיישב מתחת לערסל של גחלילית לאכול מהפיצפוצים, ולהמתין למתנות של חן מצטערת מראשששש במקום ללחוץ על שלח לחצתי על תחילת הדגשה מממממ,מעניין מה ייצא אצלי מודגש? אולי הריסים? אולי השפתיים? טוב נחכה ונראה!!!
מ *-מרקי-קקטוס-* New member 3/8/02 #4 לרקוד סטפס על שולחנות..../images/Emo3.gif את כן יודעת ? אז זה מספיק.. בתנאי-שהשולחן לא יקרוס
ח חן (*_*) New member 5/8/02 #5 שיווו... מרקי, רק הזזתי את הראש.. נסעתי לברצלונה לשבוע, וכבר פתחת פורום מעניין. ככה? מותר גם לי להיכנס, למרות ששירי לא שירי משוררים דגולים כמוכם?????????????? סתאאאאאםםםםםםםם. שיהיה בהצלחה !!!
שיווו... מרקי, רק הזזתי את הראש.. נסעתי לברצלונה לשבוע, וכבר פתחת פורום מעניין. ככה? מותר גם לי להיכנס, למרות ששירי לא שירי משוררים דגולים כמוכם?????????????? סתאאאאאםםםםםםםם. שיהיה בהצלחה !!!