מוזמנים לקרוא...

yarden603

New member
מוזמנים לקרוא...

קודם כל בטוח לא תהיה עוד עונה כי יש את הכל זז עם דודו טופז!!! תגידו לא נמאס להם ממנו דייי!!! כמה אפשר בקיצור.. מה שרציתי להגיד שלא תהיה עוד עונה וזה נראה לי סופית ....ושהייתה אחלה עונה... אהבתי מאוד מאוד מאוד מאוד את הקטע עם ליאור ושירלי הם זוג מהממם....לא הבנתי מה קורה עם אליאן ועוד כל מיני שחקנים ...מה נסגר איתם אמ... ..רשף....רציתי לאחל לכולם שנה טובה...... ושיהיו עוד הרבה דברים שיפתיעו אותנו בחיים....אחלה עונה באמת.... רואים השקעה... צודקת מי שאמרה את זה בפורום וזהו!!!!! שלכם........:ירדן!!!!!!!

אביחי 33

New member
שנה טובה../images/Emo3.gif

ולגבי העונה הרביעית, שום דבר לא סגור באמת שלא

yarden603

New member
לאביחי...

אבל יש את התוכנית את הכל זז עם דודו טופז מתי יהיה בהשידור אם ככה? אני חושבת ....לפי כל הקטע עם התוכנית שמה שזה אל מסתדר... אנני מקווה ומתפללת שיש עוד עונה.... כי באמת היה לה קטע כזה של שום דבר לא סגור.... אם מישו יודע משהו לגביי העונה הרבעיית פליז לפרסם ....אביחי תודה על התגובה.... שלכם : ירדן....

yarden603

New member
נקווה...

נקווה למה ממש אין לי כוח לדודו הקקה המהלך הזה (סתם באה לי פגיעה)....אביחי אם יש משו חדש תעדכן... :ירדנו'ש!!

אייללוש

New member
אל תשכח שלוקח זמן גם לצלם סתם ככה

את הםרקים וזה ותאמין לי זה יקח מלא זמן גם זה וגם עד שיגמר הכל זז עם דודו טופז

שיוש 12

New member
בואו אני יספר לכם משהו...

אמרו שבמקום אמ"ל יהיה סידרה די דומה... רק שם אחר... או משהו כזה (אני לא זוכרת בדיוק איפה שמעתי אתזה.... למרות שלא נירהא לי שיהיה)

למעלה