מוזמנים להיכנס..

מוזמנים להיכנס..

עד שכבר חשבתי מה אני הולכת ללמוד קמתי בבוקר להחלטה שנה לחלוטין ובאופן מפתיע קיצונית הייתי רקדנית בתיכון ואוהבת מאוד את התחום מצד שני אני אוהבת נושא של ממשל פוליטיקה מדעי המדינה ואולי תקשורת.. ללכת על מה שהלב רוצה -מחול? או מה שיכניס לי כספים ויחשב יותר במידה וימאס לי מתחום המחול\או שאני אפסיק מאיזושהי סיבה גופנית.. חשוב לי נורא תואר ראשון ולא לימודי תעודה.

לציפור האגמים

שלום ציפור האגמים, אני חושבת שתמיד כדאי ללכת על מה שהלב רוצה... חוץ מזה, האם בדקת את התחום של פוליטיקה, ממשל ותקשורת? האם את יודעת בוודאות מה רמת ההשתכרות לאחר תואר בתחום? האם את יכולה לקבוע את תחום הלימודים שלך על-פי הנחה שתסבלי בעתיד מסיבה גופנית? אם חשוב לך תואר ולא לימודי תעודה את יכולה לנסות לשלב בין השניים. אולי יש תואר המשלב מחול, או הוראת מחול? אני חושבת שאת צריכה לבדוק את הדברים יותר לעומק לפני שאת מחליטה. בהצלחה, ניבה

לציפור האגמים

אם המחול בנשמתך- לכי על זה. את לא ידעת לאן תתגלגלי עם זה, יכול להיות שתרצי להתפתח לכוון של כוריאוגרפיה, מורה למחול- אולי להיחשף לכל מיני סגנונות. ואפילו לכוון טיפולי של טיפול בתנועה. אם זה מה שבא לך- לכי על זה. אגב, החשש שאולי זה ימאס לך מתישהו, יכול לקרות גם עם האופציה השניה. אף פעם אי אפשר לדעת. לכן אני בעד ללכת עם מה שרוצים עכדשיו. כי אולי ימאס לך.. אבל אולי גם לא? בהצלחה מיכל

למעלה