מוזיקת עולם על גג מרכז עזריאלי

helene4

New member
מוזיקת עולם על גג מרכז עזריאלי

אני שמחהב לספר לכם על סדרת מוזיקת עולם של נגני התזמורת הקאמרית המתקיימת תחת כיפת השמיים. הסדרה היא פרי שיתוף פעולה של התזמורת עם "מרכז עזריאלי" ששם לעצמו למטרה לקדם את התרבות ואיכות החיים באיזור ת"א. הסדרה תתקיים באמפיתיאטרון הפתוח שעל גג הקניון בין סוף יוני לתחילת ספטמבר. המקום מציע נוף אורבני, תחושת מרחבים בלב הכרך. הסדרה חגיגית, איכותית ואוורירית. 6 קונצרטים של מוזיקת עולם כוללים: "סיגר קובני" עם מקהלת אורטוריו ירושלים ולהקת טיפיקו (מנצח: רונן בורושבסקי) , "ליל ברל" שנסונים של ז'ק ברל ביום הבסטיליה עם הזמר ראובן לביא, "בלהט צועני" עם להקת צ'וקרליה (מנצח: דורון סלומון) , "חגיגת טנגו" בשילוב הרקדנים קלי צרפתי וריקרדו קלוו, "יאסו שבלב" עם גילה חסיד ונגן האקורדיאון עוזי רוזנבלט ונגן הבוזוקי לזר בואנו.הונצרט המסיים "ספרד שבלב" ייערך עם סולני הסטודיו של האופרה הישראלית (מנצח: עומר ולבר). מפיק הסדרה הוא אבשלום שריד הויולן הראשי של התזמורת המפיק בהצלחה מזה 8 שנים את פסטיבל "קלאסי קאמרי" היוקרתי בישרוטל . נגני התזמורת הקאמרית מתאפיינים בגמישות הנגינה שלהם. הם מתמחים במגוון סגנונות החל במוזיקה קלאסית, רומנטית ומוזיקת בארוק , עד לג'אז וכמובן מוזיקה קלה ומוזיקת עולם. כל הקונצרטים בשעה 21:00, לרכישת כרטיסים 03-5188845 הקונצרט הראשון כבר התקיים השבוע "סיגר קובני" עם המנצח רונן בורשבסקי מקהלת אורטוריו ירושלים ולהקת טיפיקו. היה פשוט מדהים ועוד מחכים לנו 14.7 "ליל ברל" שאנסונים צרפתיים מאת ז'אק ברל, שרל אזנבור ואדית פיאף שירה: ראובן לביא אנסמבל ויואצ'ה - הרכב נגנים מתוך התזמורת הקאמרית הישראלית. 28.7 בלהט צועני מנצח: דורון סלומון עם להקת צ'וקרליה מיצירות: ברהמס,ברטוק, סן-סאנס. 10.8 חגיגת טנגו עם אנסמבל הסולנים הישראלי. אדוארדו אברמסון - בנדוניאון רוברטו בובוט - פסנתר רקדנים: קלי צרפתי וריקרדו קלוו. 25.8 "יאסו שמח" שירים יוונים קלאסיים עם גילה חסיד - שירה ופסנתר, לזר בואנו - בוזוקי, עוזי רוזנבלט - אקורדיון והרכב נגנים מתוך התזמורת הקאמרית הישראלית. 8.9 ספרד שבלב מנצח: עומר ולבר גיטרה: ראובן סרוסי סולני האופרה, סטודיו של האופרה הישראלית מיצירות: דה-פאייה, רודריגו וביזה

ע ו ל ם

New member
נצל"ש הופעת מוזיקת ע ו ל ם..

רציתי להודיע, לכל המעוניין..
להקת סגול
הופעה שאני אהיה בה מחר (יום רביעי) בשעה 22:30 בלייל, במועדון תמונע המעתיר, ת"א, שונצינו 8.. להקת סגול.. שירי תפילה ומוזיקה מקורית בחוויה שתיגע בכם ברבדים עמוקים... מסע מוסיקלי בשיתוף הקהל ובסיומו טרנס דאנס -חוויה אקסטאטית של מדיטציה בריקוד. "להקת סגול" החלה את דרכה בפסטיבל "סגול",האלבום יצא לאור בחודש יולי. לילך א. נצר-שירה והנחיה, עידית אשל-שירה, מורן טלמור-שירה, אמיר יעקובי-כלי הקשה ,תופים ושירה, אסף בוכמן-גיטרה, בן ורד- בס, יעל ארנון -חליל צד בשיתוף עידית אשל המקסימת ע ו ל ם.. (היא לא מתכוונת להופיע יותר עקב נסיעה להודו..) ולילך המוכרת גם מפסטיבל סגול הידוע.. חוויה מיוחדת ללא ספק..
כל הטוב על חייכם..

ואני חשבתי שתקופת הביל"ויים התחילה

ב-1882 והסתיימה כמה שנים מאוחר יותר. והנה אני רואה שהיא נמשכת. כל השנה, ובייחוד בקיץ, מודיעים כאן על מופעים שונים, ורק לי אין זמן ללכת. לכו לבלות, ואני אשב בפינה, בצד, בחושך, לבד. כולם הלכו לג'מבו...
תרבות עולם או לא תרבות עולם?

אילו זה היה מתוכנן להתבצע

בין צרעה לאשתאול - עוד הייתי מנסה להגיע, ואילו זה היה מתוכנן להתבצע בעזה - דיינו, אבל ככה? ועוד חינם? כל הכבוד לך מתורבתת על כוונות ההליכה לשם. תהני.

זה ביום רביעי (מחר)

שמשון ודלילה בהפקת ענק ב-13 ביולי בפארק הירקון האופרה התנ"כית של סן סנס בהפקת ענק בהשתתפות מאות אמנים מאת: מחלקה ראשונה | | www.Nfc.co.il בעקבות ההצלחה הגדולה של הפקת נבוקו בפארק לפני שנתיים, החליטה עיריית תל אביב - המחלקה למופעים להעלות בהפקת ענק את אחת מהאופרות האהובות ביותר ברפרטואר, שמשון ודלילה, האופרה התנ"כית של המלחין הצרפתי סן-סנס. על ההפקה, בה ישתתפו מאות סולנים מהארץ ומחו"ל, רקדנים, שחקנים זמרים ונגנים, ינצח דן אטינגר, והמנחה כמו במופע נבוקו בפארק יהיה ראש עיריית תל-אביב יפו רון חולדאי. המופע החד-פעמי, יתקיים ביום רביעי ה-13 ביולי בשעה 20:30 בערב. הכניסה - חופשית.

אכן נשמע טוב

התיאור שהבאת נשמע מפתה. דא עקא שמחר אהיה דלילה בתרבות. עבודה, עבודה ועוד עבודה. בלו בנעימים יא אינטלגנטים.

לא הפסדת

היה די משעמם. לקראת סוף המערכה הראשונה הבנתי שהאופרה היא בצרפתית. לאחר המערכה השנייה פרשתי (חברים שלי פרשו עוד קודם). אבל בכל זאת - חוויה מעניינת.

אני נשברתי בהסרים של חולדאי

שבשפתו הצה"לית סיכם את סיפור העלילה תוך התייחסות לחיסול ממוקד ושירת "דלילה דלילה" א לה טום ג'ונס.

האמת היא שתמהתי על בחירת היצירה

כשקראתי הודעתה של איזבלה על האופרה. לא יכלו למצוא משהו סביר יותר לסבר בו את האוזניים? שלשום, כשהבאת תיאור תוכנית המופע זה היה נשמע קצת משופר. אבל עדיין לא הבנתי למה בחרו דווקא יצירה זו. חראם. יפה שלפחות ניסיתם ציביליזציונים שכמוכם.

למעלה