מוזיקה

מוזיקה

רציתי לדעת מה קורה בזוגות מעורבים מבחינת מוזיקה? מה האירופאים "הנאורים" אומרים על מוזיקה ישראלית? מה דעתכם על לשמוע מוזיקות שונות?

carolin

New member
ילדונת...

הבחור לא מפסיק לשמוע את אהוד בנאי ומיכה שיטרית
ניסיתי את שרית חדד רק כדי לראות את המבט שהוא יעשה וזה היה המבט:
את המוסיקה ההונגרית אני דווקא אוהבת יש להם את זה ,מה גם שהם לא ממש צריכים מוסיקה כדי לשיר,הם רק צריכים לדבר כדי שתשמע מנגינה. סוף שבוע שעבר היינו כל העובדים של החברה בבית מלון,ושמתי להם את שרית חדד ,שוב רק כדי לנסות,הם דווקא אהבו
המנהל (ישראלי)עוד בחור שראלי ואני העלנו חיוך מאוזן לאוזן!
זה הרי די חדש להם סוג כזה של מוסיקה,אבל הם התמודדו עם זה נפלא

~Gal~

New member
הייייי!!! ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

טוב אז במקרה שלי זה הולך ככה: אני התחלתי לשמוע יותר מוסיקת רוק מאז שאנחנו יחד. אחי מקבל כל שני וחמישי דיסקים מטורפים בגרמנית, או דברים מזעזעים כמו מרילין מנסון (איכככככס....), הייתי בהמון הופעות רוק ברחבי אוסטריה (כיף - עם כל בני-הנוער, המון בירה נשפכת שם... ממש נהניתי...) - בון-ג´ובי, רמון, קייס צ´ויס, ועוד ועוד ועוד... לא זוכרת כבר... והחבר שלי? הוא יודע שאני לא סובלת את שלמה ארצי ופיתח שנאה כלפיו בעצמו (סליחה לכל המעריצים...), הוא יודע לשיר את כל השירים מ"here we are" הנוסטלגית... זה קצת ביזארי, אני מודה... הוא מכיר בע"פ את השיר "אריק" של שלומי שבן, את השיר דובי דוברמן (טוב זה בגלל הכלבה שלו... לא לצחוק עלי בבקשה...), את הדבורה מאיה שנינו יודעים לשיר גם בעברית וגם בגרמנית...
... מודה שזה מוזר... בכל אופן, כפי שאתם רואים הטעם שלנו במוסיקה הוא לא מהמשובחים. אבל לפחות אנחנו מאד נהנים לשיר כל מיני שטויות יחד, כשאנחנו בבית לבד, או באוטו, או בכלל... ממש חוויה!!!

ניקול (-:

New member
../images/Emo125.gif ראפ ו"פרפרים", זה הולך ביחד?

אני מתה על מוסיקת ראפ (אבל בלי כל הקללות), אני אוהבת את טי-קיו (פתטי?), פאף דדי, אשר ועוד... בכלל, המוסיקה האמריקאית היא לא ממש מיוחדת מלבד הקאנטרי שהוא ממש מקפיץ. אני אוהבת הרבה סוגי מוסיקה. אנתוני מצידו אוהב את השיר "פרפרים" של בנאי, למה? הפיזמון עושה לו את זה... את שרית הוא לא ממש אוהב את את השיר "חברה טובה" הוא אוהב בגלל המנגינה. פעם ניסינו להקשיב למוסיקה קלאסית וגילינו שהשירים היחידים שאנחנו אוהבים זה מוצארט (מריה מגדלנה) ובטהובן (סונטת הירח). תמיד כשאנחנו בבית, או נוסעים לאנשהו אנחנו יכולים לשיר
כל מיני מילים בכל מיני שפות לכל מיני מנגינות... זה כזה כיף! אנחנו אוהבים גם את להקת אבבא, בון ג´ובי ואני אוהבת את השירים של ויל סמית´ (פתטי שוב?).

למעלה