מוזיקה

אלו Z

New member
מוזיקה

סתם סקר- איזה סגנון מוזיקה אתם אוהבים? אם פתחו כבר שרשור כזה לא מזמן אז למחוק... אני אוהב מטאל בעיקר, אבל תכלס אני אוהב כל דבר שיש בו גיטרות ושעושה נעים לאוזן. חוץ מזה גם קצת טראנס פסיכודלי דוגמת אינפקטד מאשרום זה לא רע בכלל.

אלו Z

New member
אה זה היפאנים האלה לא?

כן שמעתי עליהם ישך אלבום מומלץ?

CosmikDebris

New member
כן זה היפנים, ואין לי אלבוםץ

ראיתי אואתם בהופעה פעמיים. סתם תוריד שירים ותוריד את הקאבר לסורפינג אין דה יו אס איי. בתכלס נויז זה באמת לא מה שאני מקשיב. כאילו גם. אבל: ג'ז (פיוז'ן, לטיני, סווינג, בי-בופ ועוד), בלוז, רוק נ' רול, קלאסיק רוק, פרוגרסיב, מטאל (פרוגרסיב, פאוור, קצת דת' ודת' טכני), קלאסית, אוונט-גארד ואקספרימנטל, קלזמר, רוק כבד, מוזיקה אלקטרונית (מפאט בוי סלים לקמיקל ברודרס לטראנס פסיכדלי), מוזיקת עולם (מכל מיני מקומות, וזה כולל קלטי וכאלה), פאנק, Fאנק. בטח שכחתי מלא, אבל נו מילא.

depechemode

New member
Oh Yeah?!

As far as I know, there's no "Old Rock" genre Unless you just created a new one..
In the meantime... you can answer this queeze and refine your musical taste to your liking: http://quizilla.com/users/omgitscraig/quizzes/What%20genre%20of%20rock%20are%20you%3F/

נעמצי

New member
אהמ..... מוזיקה....

היפ הופ, דאב ( יש בגרמניה אחלה דאב ) קלייזמר , רגאיי, ג'אז, הבי מטאל ( גם זה יש פה בהיסטריה ), רוק, רוק כבד, רוק קלאסי, בלוז. בזכות נעם הכרתי את african rules שזה שולטטטט. ויש עוד, אבל זה העיקריים. הדבר היחידי שאני ממש כמעט ולא שומעת זה פופ. המתקתקות הזאת עוד תהרוג אותי יום אחד.

d b s 1 6

New member
african rules זה נחמד

אבל בואי לברלין ונשמיע לך את הדבר האמיתי. ואגב, איפה את? לא רואים אותךלא שומעים אותך, עדיין המכה בראש?

למעלה