מוזיקה

מוזיקה

אני רוצה לעשות קניה גדולה של דיסקים מיפו אולי תוכלו לשתף אותי ולהמליץ לי על זמרים זמרות טובים?

tlingit

New member
הנה כמה שמות שאני זוכרת

והם זמרים, לא מצליחה לזכור שמות של זמרות כרגע.. עוסאם ראמזי (אני יודעת שיש CD שנקרא The best of אבל לא יודעת איך כותבים את השם באנגלית) עוד שם של זמר: וויסאם חביב - מאד כיף לרקוד לסגנון היתולי משהו, ועם הרבה השפעה של מוסיקת מועדונים (המון קצב ושמח) סעיד באלאחה אה, בכל זאת נזכרתי בשם של זמרת - ורדה - אבל אני לא בטוחה אם יש רק אחת או שהיתה זמרת ותיקה בשם הזה ועכשיו יש זמרת חדשה.. אולי באמת בהזדמנות הזו יהיו אנשים שיוכלו לפתור לי את העניין

וורדה

לפי מיטב ידיעתי יש רק אחת (וורדה אל ג'אזאירייה אני חושבת), אלג'יראית אם אני לא טועה. השירים שלה אגב טובים טובים לריקודי בטן, למשל: חראמת אחיבק, יא סיידי (אחד האהובים עלי), יא לייל וכו'

iruthya

New member
מוזיקה

שלום לך אל תרוצי לקנות לפני את מארגנת לך בראש מה בעצם את אוהבת . אז ככה יש אתר למוסיקה בערבית ומשם אפשר להוריד ולצרוב ולהכין לך דיסק כפי שאת אוהבת שם האתר: www.mazika.com ושם תוכלי קודם לבדוק מה את אוהבת: חוסם ראמזי שיש לו מוסיקה נפלאה לריקודי בטן גם לו יש אתר נהדר ותוכלי לשמוע את השירים שלו והדרבוקות שלו, www.hossamramzy.com וכמובן יש את האתר שלנו הישראלי - קאזה - ושם תקלידי ריקודי בטן ו"יפלו לך" כל השירים שמתאימים לריקודי בטן הקלידי הן בעברית והן באנגלית. יש את הזמרים לזמר amir diab' warda', מקווה שעזרתי להת' רותי

שרקייה

New member
אתן יודעות שזה ממש לא חוקי מה שאתן

מציעות. אז לפחות עשו את זה בצורה אישית. גליה

iruthya

New member
מוסי

אני ממש מתנצלת........ מצד אחד זה קיים וניתן ואפשרי אז למה לא !!!! זה אתר מיוחד להורדות מוסיקה בערבית ושוב ס ל י ח ה !!!! אני יורדת מהפורום. ביי

באלאדיה

New member
הלו הלו - לאן את בורחת כ"כ מהר ../images/Emo8.gif

ואגב - ב- MAZIKA נראה לי גם שזה כן חוקי כי הם עושים מעין "דגימות" של השירים ומוכרים באתר את הדיסקים, כך שזה נראה לי לגיטימי.

שרקייה

New member
מותר להוריד דגימות של כמה שניות.

יותר ארוך מזה, גם צריבה של "קוקטיילים" מדיסקים קנויים - אם זה ללא תשלום, זה לא חוקי, לא הגון שלא לדבר על לא מוסרי. חלק מהבנות כאן בפורום מופיעות. תארו לעצמכן שהייתן מצלמות את עצמכן ומישהוא היה לוקח, משכפל ומוכר או אפילו סתם מחלק את הוידאו. הרכישה של דיסקים, בייחוד של מירב המוסיקה לריקודי בטן, היא בעלויות קטנות יחסית. אז שימו פעמיכן ליפו, ירושליים, עכו או כל מקום אחר בו ניתן לרכוש את הדיסקים בעליות הגיוניות. ותהנו לא רק מהמוסיקה, אלא גם מהעובדה שעשיתן את זה נכון. בהצלחה, גליה

היכן ניתן לקנות דיסקים כאלה

מלבד ב"אוזן עולמית" באיזור גוש דן (ביפו בעיקר)? תודה

tlingit

New member
לא צריך לרדת מהפורום בגלל הערה אחת

הנושא של למה כן או למה לא לצרוב הוא נושא כאוב, וגם קשור לנושאים משפטיים, ולכן עלו ההערה והבקשה. הן גם נוסחו בצורה מנומסת, כך שאני לא רואה למה לך להגיב בעזיבה. אין סיבה שלא תישארי איתנו לשוחח על נושאים של ריקודי בטן, פשוט קחי את עניין הצריבה כדבר שלא עולה בפורום (ולא רק את, הנושא נוגע לכולם)

iruthya

New member
צריבה

לא התכוונתי לצאת לגמרי. סתם הפסקה של היום, אכן את צודקת לא הייתי צריכה להכניס את המושג צריבה כי הוא מאוד כאוב בכל אופן המשך יום נעים . תודה

tlingit

New member
אני שמחה לשמוע ../images/Emo22.gif לרגע כמעט דאגנו

ואפילו לא הספקנו להגיד לך ברוכה הבאה כמקובל אצלנו בפורום
(לעומת זה באלאדיה כבר העבירה את המידע שתרמת לנו ללוחות הפורום. את רואה, הכל מתאזן בסופו של עניין
)

tlingit

New member
לא מקובל לעסוק בנושאים לא חוקיים

ההצעה לחפש באתרים כדי לדעת מה מעניין ומה רצוי כדי להכין רשימת קניות היא הצעה טובה מאד לעומת זאת, צריבה היא כידוע פעולה לא חוקית, ולכן להבא אנא המנעו מלהמליץ עליה בפורום.

למעלה