מוזיקה

מוזיקה

מאז שאני נורא צעירה מוזיקה מלוואה אותי לאן שאני פונה. אני אוהבת נורא לשיר ואני חושבת שיש לי גם קול נחמד.
אני חושבת שחוץ מתקופה אחת ארוכה שלא הייתי מסוגלת להקשיב לשום דבר ולא סבלתי שום קול המוזיקה תמיד הייתה שם.
עכשיו כשאני מנסה לחשוב על זה אני חושבת שזו הייתה תקופה ארוכה ונורא קשה לי רגשית. ולא יכלתי לסבול אפילו עוד קמצוץ על הרגשות שלי ומוזיקה הפכה להיות הסיוט הגדול שלי. אני זוכרת ריבים עם מי שהייתה איתי באותו החדר בעבודה. שרק תכבה את המוזיקה כי לא יכלתי לסבול את זה. אני זוכרת שזה בדיוק היה בתקופה של הראלטי של אייל גולן שנמשך בלי הפסקה ושהייתי מסתגרת בחדר כי המשפחה הייתה צופה בזה והייתי פשוט מחכה שזה יגמר.
אני זוכרת שחשבתי שזה מוזר ושדיברתי עם האנשים הקרובים אלי הם אמרו שדווקא בתקופות קשות המוזיקה עזרה להם להתגבר ולהתחזק
מה דעתכם? איך מוזיקה משפיעה עליכם?

יש לך קול חמוד ומתוק

ממש ארץ זבת חלב ודבש.
אני לא אוהבת מוזיקה אבל השאיפה הסודית שלי היא ללמוד לאהוב אותה מחדש.
יואו נואו fall inlove again.

פרויז1

New member
רגע. החלב עצמו בריא. רק ההורמונים

וחומרי ההדברה שהתווספו אליו לא טובים.

אני לא בטווחה בזה

שים לב שאנחנו היונקים היחידים ש:
א. שותים חלב של חיות אחרות
ב. ממשיכים לשתות חלב אחרי שכבר נגמלנו.
לא בטוחה שזה כזה בריא

מי מכם נגמל?

צריך לפחות 3 שנים חלב אם , וכשהאור הפנימי זוהר מבפנים
אז יודעים שהילד נגמל ,
קצת חלב אם + סימלאק לשלושה חודשים זה לא הנקה ולא גמילה .
זה רק שהילד זוהר , לפני זה לא גומלים אותו .
יעני עד אז אין את האנרגיה המספקת של חיתוך האור והמילים ,
והילד עוד לא התמלא ולא גומלים אותו .
רוב האנשים מפסיקים ולא גומלים .
לתשומת הלב ככה הדור הולך ופוחת .
דוד

את מזכירה לי סיפור מהחיים

סבא וסבתא שלי עלו מאוסטריה בעליית נוער של בית"ר ,
והחברה שלהם בנו את כל התשתית של כל המדינה ,
ושאר העליות פשוט עלו ולא עשו כלום .
אולם הנקודה שלי היא כזו :
בקבוצה שלהם שכל אחד הקים ענף שלם של תעשיה ,
היו זוג שפנו להוראה , והם היו מקפידים על מה הם אוכלים ,
והיו שוקלים את האוכל שהם אוכלים , ועוסקים בכל מיני דיאטות ומה בריא ומה נחשב בריא ,
ואף הקימו מוסדות להוראת תזונה , וכל חייהם הקפידו עלך תזונה נכונה ובריאה .
עכשיו בראיה לאחור ניתן לראות שכל הזוגות ההלו שעלו מאוסטריה חיו עד גילאי 90 +
וחלקם עדיין חיים , רק הזוג הבריאותי הנ"ל מתו לפני גיל 60 וגם תלמידהם בתזונה לא העריכו בחיים .
וזה עומד לי מול העיניים כל פעם שמישהוא מכריז על משהוא בריאותי או מה לא בריא .
שתו חלב פרה בכייף , ואם יש לכם רגישות ללקטוז , סימן שמשהוא דפוק אצלכם רוחנית במטאפיזיקה לפי הקבלה .
וחסר לכם אורות תקינים, אז נא לא לאמר לנו שחלב פרה איננו בריא או של שאר החיות
זה שאצל מיעוט יש בעיות לא מגדיר את הכלל .
דוד

לא כל דבר

קשור לרוחניות.
ורק ציינתי שאנחנו היחידים ששותים חלב של חיות אחרות.
אני שותה לפעמים חלב. מנסה כמה שפחות.
אני לומדת יהדות בימי חמישי והפרופסור אמר השבוע משהו שדי התחברתי אליו "החיות מחוברות לאינסטינקטים הנכונים, הם לא יעשו משהו שיפגע בעצמם אלא אם בני האדם ישגעו אותם ויגרמו להם לעשות את זה". בני האדם ממזמן לא מחוברים לאינסטינקטים הנכונים. ויש סיבה שחיות לא שותות חלב של חיות אחרות

פשקרב

New member
כדאי קצת להעמיד דברים על דיוקם....

הסיבה היחידה - אבל, ה-י-ח-י-ד-ה שבע"ח אחרים, כגון כלבים וחתולים, לא שותים חלב - היא - כי אינם יכולים להשיגו
פשוט אין להם

לו חתול היה יכול ללכת לסופר ולקנות לעצמו חלב או קוטג' - על אחריותי היה עושה זאת בשקיקה

וזאת אני קובע לאחר מחקר מעמיק של שנים על לפחות 10 חתולים החיים מתחת לביתי. כל מוצרי החלב שפג תוקפם (ולצערי יש הרבה כאלה) - מורדים למטה לכלים המיוחדים של החתולים ואת צריכה לראות איך הם נלחמים אחד עם השני על כל טיפת חלב או גבינה.

כל האמור לעיל נכון גם לגבי כלבים.

לצערי, שיטת ההיקש של כל שוללי החלב מוטעית מיסודה.

** אין אף בע"ח יונק (פרט לאדם) שמשחק טניס - אז ממש ממש לא בריא לשחק טניס.

** אין אף יונק (פרט לאדם) שמחזיק בסמארטפון ושולח SMS ועוד כאלה - אוי אוי אוי - ממש לא בריא. (כנראה נכון ?)

ועוד הרבה הרבה דוגמאות לפי אותו עיקרון.

אז בבקשה - מספיק עם הדמגוגיה

בעלי חיים יונקים אינם בני אדם ולא יוכלו לעולם לעשות או לגשת לכל מה שבני אדם יכולים - אז אין מה להשוות

אה, עוד דוגמא, שכחתי - האם את קוראת ספרים
- אני מניח שכן. תראי לי בע"ח יונק אחד שקורא ספרים. מה מוזר - אנחנו היחידים מכל היונקים המסוגלים לדבר המוזר הזה - לקרוא ספרים - אז כנראה גם זה לא נחוץ
או אולי מזיק

טוב, מקווה שהבהרתי את עצמי.

פרויז1

New member
כי אנחנו שונים : שימי לב למשל,

שאנחנו הטורפים היחידים, שעושים על האש

וגם מתלבשים.

חני1110

New member
חלב לא טוב בכלל

על פי הרפואה הסינית, מערכת העיכול זקוקה לחום פנימי כדי לקיים את תהליך הפירוק והספיגה של המזון. כשאנו משלבים מוצרי חלב רבים בתפריט היומי אנו מכניסים למערכת העיכול קור שמאט ומשבש את תהליך הפירוק והספיגה של המזון, כך שהגוף נכשל בפעולה חיונית מאוד ובסיסית עבורו.

חלב יוצר קשיי נשימה וחבל ..
מוצרי החלב נוטים כאמור לשבש את תהליך העיכול, ובכך לגרום לגוף להתחיל ולייצר ליחה מיותרת בתוכו. ככל שהגבינות עתירות יותר בשומן, כך הן עוצמתיות יותר ביצירת ליחה.

על פי הרפואה הסינית, נוכחות ליחה בגוף משבשת תהליכים טבעיים כמו זרימת דם או אנרגיה.
מערכת העיכול היא יצרן האנרגיה העיקרי בגוף, ובכך היא הופכת לספק אנרגיה פגום וליצרן חומר משבש תהליכים.

נטיית הליחה להיות כבדה ודביקה. ליחה ממערכת העיכול נודדת לכיוון הריאות, מתיישבת שם ומשבשת את תהליך הנשימה.

יאא תודה סנופ

אני מקווה שתתאהבי שוב במוזיקה. אבל אני יודעת על מה את מדברת, הייתה לי תקופה ארוכה שלא יכלתי לסבול מוזיקה. עד היום יש הרבה שירים שאני לא מסוגלת לשמוע, שירים בעברית\ מזרחית עושיםם לי בדרך כלל די רע

משפיעה לטובה כמובן...

תמיד מוזיקה היתה המפלט שלי
מדברים רעים או לא טובים שהיו קוראים לי

אני מאוד מתחברת למילים של השיר

השירים של ארכדי דוכין החברים של נטאשה..

זו המוזיקה שבעיקר שמעתי בתור נערה

היום שומעת מוזיקת עולם וקצת מהכל.

למעלה