מוזיקה

redot

New member
אני...

אוהב: ברמה של אלבומים כן? metallica, faith no more, bob dylan, janis joplin, iron maiden. guns and roses, pantera, pink floyd, led zeppelin, ,megadeth, dire straits, deep purple, manowar, gary more, hendrix, kiss, dream theater, infected mushroom, sex pistols, alice in chains, pearl jam, u2, cypress hill, offspring, david bowie, michael jackson, slayer ברי סחרוף, הדג נחש, אהוד בנאי (מחר בהופעה שלו), נטאשה, משינה, שב"ק ס' בטח שכחתי כמה דברים... לא מסוגל לשמוע: כוכב נולד למיניהם. לקרוא לזה מוזיקה זה מחמאה (שלא מגיעה כמובן) אני גם די לא סובל ת'ביטלס ונירוונה. מזרחית אני אוהב רק בכלי מיתר שמנגנים. לא סובל עד מתעב מוזיקה שחורה לסוגיה חוץ מדברים בודדים מאוד.

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

bob dylan,pink floyd, michael jackson,david bowie,u2,ברי סחרוף, הדג נחש, אהוד בנאי ,משינה, שב"ק ס' עם זה אני מסכימה [אותם אני מכירה ושומעת] כמובן שיש עוד מלא.... למעשה אני אוהבת כמעט את כל סוגי המוזיקה חוץ מהטרנסים והטרקים האלו
סתם מוזיקה מעצבנת ללא מילים [רק במצבים מסויימים מקובל עליי] עידן רייכל, איה כורם, קרן פלס, מיקה רקני, מירי מסיקה, דנה ברגר, שרון חזיז, הראל2X, אביב גפן, אייל גולן,ריטה ורמי ועוד המון המון המון המון המון

זאווס

New member
האמת..

אני אוהב רוק קלאסי..שנות ה 60 ה70 בעיקרון אני חולה על כל סוגי המוזיקה ..ואני שונא טראנסים..

זאווס

New member
האמת..

אני אוהב רוק קלאסי..שנות ה 60 ה70 בעיקרון אני חולה על כל סוגי המוזיקה ..ואני שונא טראנסים..

זאווס

New member
טוב ..

אני חדש כאן...אני מקווה שתקבלו אותי כאן..ואתם יכולים לקרוא לי פייס

סקאוט

New member
תחסירי

קלאסית של בית חולים ומזרחית של בעלי ב מ וו והונדה סיוויק זהמה אני שומע.

../images/Emo26.gif

אני בעיקר מאזין למוזיקה ישראלית, ואני מאוד אוהב מוזיקה דרום אמריקאית. המוזיקה שאני לא מתחבר אליה היא מזרחית וכל הסגנונות של הטראנסים.

לא סובלת

מזרחית כבדה לא סובלת טראנסים האוסים וכל הדברים המרעישים האלו לא אוהבת קלאסית חוץ מזה לרוב אני מסתדרת עם רוב סוגי המוזיקה....ואני די טיפוס גלגלצי

מותר לי

New member
המוזיקה שלי ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

אוהבת בעיקר מוזיקה ערבית |באפיה| שקטים, סוערים, שירי אהבה, שירי ילדים... הכל! לשפה יש צליל יפה שמזמין שירים, המנגינה עצמה מיוחדת, אחרת, וכשתרגמו לי כמה שירים גיליתי שיש עומק למילים, יש משמעות אחרת שמוסיפה ליופי של השיר (כמובן שלא כל השירים ככה, רק הבודדים שתירגמו לי!) לא מסוגלת לשמוע מוזיקה ש"לא זזה"

אני../images/Emo3.gif

הממממממממ ....... חולת מוסיקת רוק על כל סוגיה-GUNS N ROSES,QUEEN,RED HOT CHILI PEPPERS,MAROON5,PEARL JAM,THE CALLING,JAMES BLUNT,ALANIS MORISETTE'BOB DYLAN,CLIF RICHARD,BOB MARLY,ELVIS PRESELEY,GOO GOO DOLLS,LED ZEPPELIN,LENNY KRAVITZ,RADIOHEAD,STAIND,THE BEATLES,AEROSMITH,סינרגיה,בוטן מתוק בקרקס,משינה,מוניקה סקס,שלום חנוך,אסף אמדורסקי כל הבנאים ובעיקר אביתר בנאי,פיטר רוט.. בנוסף חולת גאז' ובלוז -לואיס אמסטורנד ואראטה פרנקלין לא סובלת מזרחית-אבל אוהבת מקצביים ערביים!

האפל

New member
בוקר טוב...

מטאל, רובו הגדול, אני אחסוך ממכם את השמות הציוריים של אותן להקות, במילא לא תכירו אחת מהן... יאללה לילה טוב

למעלה