תודה רבה אחוויה לא יודע בדיוק לעבוד בתוכנות האלו אני מצליח לעשות רק מה שיוצא לי ולא מה שהייתי רוצה הסגנון יוצא מנימליסטי מנגן עם העכבר על הקלידים מה שהעלתי דווקא יצא נחמד יש איזה מבנה רוב הדברים שלי יוצאים בלאגן ולא נקי ככה שאין לי ממש מה להעלות.. אפילו שאני כל יום עושה דברים כי זה בןןן זונה לשחק עם סאונד ככה בסבבה ומקצבים במיוחד שיש רמקולים נחמדים:} בוא תשמע משהו נוסף ושונה וארוךךך חחח אם בא לך לשמוע אז שמע את זה שיהיו לך 22 דקות פנויות ותהייה במצב רוח מרחף ומוזר http://fs6.deviantart.com/f/2005/049/5/4/Elad_live_act12.mp3 תאמת עם הפלגאין "ריאקטור" ופרוטי אפשר לעשות אחלה סאונדים..אבל לבנות מוזיקה עם מבנה של מוזיקה אני לא ממש שם עדיין בסדר מתקדמים מקווה יצאו לי דברים יפים
Reason... עשיתי אותו הדבר. שמתי לופ תופים, לופ בס ואני חושב שעוד משהו... ואז הלכתי לסינטיסייזר ושיחקתי איתו ועשיתי דברים פסיכדאליים למשך כל הלילה!!! זה היה ממש כמה שעות רצופות של חפירות, זה היה מטורף... אבל זה היה ממש כשרק התקנתי את התוכנה ולא ידעתי איך להקליט... חחח...
גם אני לא יודע להקליט! אני מקליט עם Sound Forge 7.0 במקביל כזה בזמן שאני מנגן בפרוטי וצודק "kundara" יש הרבה התנגשויות תדרים יוצא סאונד לא נקי..אבל אני נמשך לכאלה סואנדים מוזרים ובכלל הקטע של הבאס לא מתמחה בו בכלל בנתיים...אפשר להגיד שאני נותן לאותו בס לרוץ כל הקטע בלי שינויים. אבל לפעמים אני מקליט רק כמה דקות נקיות של באסים וקצב ואז שרק זה יש לי בידיים בזמן נתון אני חופשי להפעיל על זה שינויים ומשחקים ואז יוצא טוב ואחרי זה מנגן על ההקלטה של הבאס עם השינויים. חבל אין לי ארבע ידיים