ריפוי במוסיקה וצלילים..
מאחר ואני חקרתי והתעמקתי בנושא, אני יכולה לומר, מוסיקה מרפאה, לא נעים לומר, אבל יש הכי בשפע באתרי הורדה של MP3. תנסי להוריד את סטיבן הלפרן(Steven Halpern), יש לו מוסיקה המיועדת במיוחד למדיטציה ולפתיחת צ´אקרות, תסתכלי ברשימת היצירות שלו שמופיעה ותראי לפי השמות. למדיטציה והרפיה כללית יש גם את Deuter ו - Aeoliah. מוסיקה מיוחדת לרייקי יש גם ל-Deuter וגם ליוצר אחד שכותב מוסיקה מדיטציונית בשם Merlin´s Magic. אם אתם אוהבי טבע ומוסיקה של הטבע מרגיעה אתכם יש מוסיקאי אחד שמחבר בין מוסיקה קלאסית (וגם קלטית) לקולות מהטבע, כמו ציפורים, ים, רחשי עצים, שמו הוא Dan Gibson, אך הוא מופיע גם תחת השם Solitudes, או לפעמים שניהם. ןאגב, מתי שנפסטר התחילו לסגור שעריהם, היצירות שלו היו בין האחרונות שנשארו, כך שנראה לי שההורדה לא מפירה את זכויותיו כיוצר. התחושה שלי חזקה גם בגלל העובדה שקראתי עליו שהוא תורם חלק מהכנסותיו לשימור היערות בדרום אמריקה. אגב, הספר שחור בבלון דיבר עליו שלא זכר את שמו, לפי מה שנראה לי הוא "דרך הצלילים" של נועה בלאס, שמרפאה באמצעות גונגים לכל צ´קרה. עלי הצלילים לא השפיעו במיוחד, אבל אולי עליך/ם יהיה לזה אפקט שונה. בכל אופן, האזנה נעימה ולהתראות.