מוזיקה מרפאה

מ.ורה

New member
מוזיקה מרפאה

אני יודעת שיש היום ידע שהמוזיקה משפיעה על הצ´קרות, על מצב הרוח, על התודעה ועוד. האם מישהו מכיר ויכול להמליץ על יצירות ספציפיות שנחקרו ונמצאו משפיעות ומרפאות? תודה

unagy

New member
אני יודע שיש יצירה אחת של

מוצרט שנחקרה, נבדקה והוכחה כי היא באמת משפיע על הרבה דברים בגוף. לא יודע בדיוק מה, אבל יודע שזה משפיע לטובה.

אני אישית לא מכיר את המחקרים

בנושא הזה, אבל אני בטוח שנעשו כאלה, באופן כזה או אחר (אני אנסה לברר). מה שבטוח, שצלילים הם כלי טיפולי רב-עוצמה. מי שרואה יכול בקלות לראות את הצליל עובר דרך גופו של האדם הנמצא בקרבתו, נעצר היכן שמרכזי האנרגיה חסומים יותר ומשפיע, בדרכו, על המערכת האנרגטית והפיסית של אותו אדם.

ZaZen

New member
ניזכרתי../images/Emo119.gif

אפשר למצוא בחנויות מוסיקה או העידן החדש דיסק של אושו בשם צ´קרה סאונד מדיטציה על הצ´אקרות וצלילים כמובן ניתן לרכוש גם דרך האינטרנט מהאתר של אושו

יש ספר שראיתי בפורת ספרים בביאליק

ר"ג,על צ´קרות וריפוי במוסיקה המחברת הלחינה קטע לפתיחה של כל צ´קרה לחוד,וכל היצירות מצורפות לספר בדיסק(עולה בסביבות ה90-) הבעיה: לא זוכר את שם הספר(שאגב מושקע מבחינה אמנותית באופן יוצא דופן-אם יצא לי לראות אותו שוב,וגם את השרשור הזהD-: ארשום לך את שמו).

ריפוי במוסיקה וצלילים..

מאחר ואני חקרתי והתעמקתי בנושא, אני יכולה לומר, מוסיקה מרפאה, לא נעים לומר, אבל יש הכי בשפע באתרי הורדה של MP3. תנסי להוריד את סטיבן הלפרן(Steven Halpern), יש לו מוסיקה המיועדת במיוחד למדיטציה ולפתיחת צ´אקרות, תסתכלי ברשימת היצירות שלו שמופיעה ותראי לפי השמות. למדיטציה והרפיה כללית יש גם את Deuter ו - Aeoliah. מוסיקה מיוחדת לרייקי יש גם ל-Deuter וגם ליוצר אחד שכותב מוסיקה מדיטציונית בשם Merlin´s Magic. אם אתם אוהבי טבע ומוסיקה של הטבע מרגיעה אתכם יש מוסיקאי אחד שמחבר בין מוסיקה קלאסית (וגם קלטית) לקולות מהטבע, כמו ציפורים, ים, רחשי עצים, שמו הוא Dan Gibson, אך הוא מופיע גם תחת השם Solitudes, או לפעמים שניהם. ןאגב, מתי שנפסטר התחילו לסגור שעריהם, היצירות שלו היו בין האחרונות שנשארו, כך שנראה לי שההורדה לא מפירה את זכויותיו כיוצר. התחושה שלי חזקה גם בגלל העובדה שקראתי עליו שהוא תורם חלק מהכנסותיו לשימור היערות בדרום אמריקה. אגב, הספר שחור בבלון דיבר עליו שלא זכר את שמו, לפי מה שנראה לי הוא "דרך הצלילים" של נועה בלאס, שמרפאה באמצעות גונגים לכל צ´קרה. עלי הצלילים לא השפיעו במיוחד, אבל אולי עליך/ם יהיה לזה אפקט שונה. בכל אופן, האזנה נעימה ולהתראות.

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo24.gif

האם מתחשק לך לשתף אותנו מה את לומדת/מלמדת?

תודה וברוכה לנמצאים .

תודה על קבלת הפנים עם הזרועות הפתוחות. לגבי שאלתך, אני למדתי בי איי בחינוך ולימודים כלליים. הידע שלי במוסיקה של העידן החדש נובע בעיקר מ"השכלה אינטרנטית", והתעניינות בתחום המיסטיקה והרוחניות והריפוי במוסיקה בתור תחביב. אני כרגע לא עובדת או מלמדת, ואני מחפשת עבודה, בתקופת המיתון הבעייתית של היום..

האם התנסית בריפוי במוסיקה,

מהצד של המטופל ו/או מהצד של המטפל? בא לך לספר קצת חוויות?

למעלה