מוזיקה מרוקאית

cial 1

New member
|עזלילה טוב לך ד קובי. מבקשת עזרה בהסבר. כאן

אני לא יודעת איך אני אמורה ללשלוח כאן . למשל כתובת נלוות של אתר כול שהוא? האם זה רק להעתיק או משהו? אחר כי להעתיק אני יודעת אבל יש משהו. כאן שאני רואה גם כתוב . כאן תמצא? מזה? אשמח לקבל תדרוך גם אם יהיה זה מחר בעזרת השם זה בסדר מודה לך מראש חני

ד קובי

New member
היי חני בבקשה....

כדי להוסיף כתובת נילווה יש ממש בתחתי המסך של כתיבת ההודעות את האפשרות להכניס כתובת נילוות ולציין את השם. ניתן גם להשתמש במחרוזת של קישורים בתוך ההודעה גם זה נמצא למטה. כל שעלייך לעשות זה פשוט להעתיק את כתובת האת שאת רוצה להפנות אליו , לכתוב לו שם ואז לשלוח את ההודעה. ניתן לעשות גם קישור בתוך ההודעה עצמה על ידי הסימון ולאחר הקישור שנמצאים ממש בחלון כתיבת ההודעה ואז הקישור יופיע בשלמותו בהודעה עצמה. בפורום תמיכה בתפוז תוכלי למצוא מאמרים מפורטים עם תמונות שמסבירות בהצלחה

cial 1

New member
תודה../images/Emo189.gifיש .אני.אלמד.ד.קובי../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

עלמה 3

New member
חאני... יאק לאבש ?../images/Emo140.gif

האש זראלק ? האם ניסת להכין את הקוקעו עם קטרה דל מחיא ? אם זאת חני אחרת....אז איתך הסליחה
וברוכה הנכנסת
.

cial 1

New member
עלמה ממי איפה את נהרגתי חסרה את לי../images/Emo189.gif

נהרגתי רק בצחקוים השובע יותר ממה שאכלתי ומזה גם שבעתי אכן כך. קפיצה לפורום אוכל כשר אנשים מקסימים שם ברובם נשים נהדרות עם הומור הכי גבוה . ויש גם אשפיות במטבח ממש כך והיה אתמול מזה דחקות.. ר.. המתוקה אני מנסה להכניכ כאן קישור של אתר ולא הולך לי . טוב קייך גדול לשמוע ממך חמודה ואני בערב מצלצלת רק כדי לשמוע את קולך המנעים והכי עדין שיש. חני שלך יהיה לך ערב רב.

אז ישיר1

New member
בס"ד

שלום לכם האתר הרישמי של המרוקאים! על שם הצדיק הקדוש סידנא באבא סאלי זכותו יגן עלינו אמן... דרך האתר ניתן לשלוח תפילות לציון הקדוש של סידנא באבא סאלי וכמו כן ניתן להאזין למוזיקה מרוקאית טובה 24 שעות ביממה. האתר מחפש אנשים בעלי מאגר מוזיקה מרוקאית גדול ,שמעונינים לשדר ברדיו דרך המחשב שלהם שידורים של מוזיקה ברצף או תוכניות מתאימות ניתן ליצור קשר בטלפון מיספר- 0573167770 נחמן ברכה והצלחה..

למעלה