מוזיקה לשבוע הקרוב :)

Lechko

New member
מוזיקה לשבוע הקרוב :)

זה מגיע קצת באיחור, אבל מגיע :) קודם כל, בטח שמעתם על פטירתו של קומפאי סגונדו אתמול בערב. בהחלט מצער, אפילו שהאיש היה כבר בן 95, היה נחמד להקשיב לשירים של בואנה ויסטה ולקוות שהם לא כאלה זקנים כמו שהם באמת. ולנושאים יותר משמחים: Pachito Alonso - A mi que me den שיר קצת יותר ישן ומעולה של פאצ'יטו ולהקתו כמיטב המסורת, מוזיקה במיטבה! Picasson - Ni En Un Millon de Anos טימבה עם טאצ' יפה של קומביה באמצע שבאה בלי שום התראה, ונגמרת בחזרה לאותו טירוף שהיה לפניה ללא שום התראה שוב. מלהקה מדהימה שלדעתי עוד תשמעו עליה עוד :) פשוט לא תצליחו לשבת על זה. Sol Y Soul - Yo no me parezco a nadie שיר שבוצע במקור על ידי Haila Momprie בביצוע של sol y soul רק לאוהבי הטימבה הקרועים לחלוטין. מי שהולך לנסות ולרקוד על זה צעד בסיס, חבל לכם על הזמן. NG La Banda - La expresiva לקוח מאלבום הטימבה הראשון, זה אחד משירי הטימבה הראשונים שנכתבו על ידי חוזה קורטס עם קולו של יסאק דלגדו שרק התחיל לשיר אז בלהקה... פשוט שיר מדהים. וכהקדשה לזכר קומפאי שהלך לעולמו: Buena Vista Social Club - Candela שיר יפהפה.. פשוט חובה לכל אחד. תהנו

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifשירי השבוע../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

סלסה:|תו רציתי להמליץ לכם על עוד שיר יפה של הבואנה ויסטה קלאב עם רובן גונזלס:
Buena Vista Social Club y Ruban Gonzales - Mandinga - שיר חובה בכל מחשב.
El rubio loco - Gozalo - רואדה
(שיר דיי חדש..)
Maor & Aviram - Si Tu Me Quieres - זה שיר של שני זמרים ישראליים, וחלק מהשיר הם גם שירים בעברית
שיר חמוד מאוד, סטייל לילה מלקוס..
Mamborama - La gata loca - אותה להקה שמבצעת את Dame Cinco המפורסם..
עם שיר חדש
John Lozano - Cali A La Lata - שיר דיי חדש..(2002) אמממ אפשר למצוא אותו ב-"Ahora Me Toco A Mi" La Timba Loca - La maritú - המלצתי לכם כבר על השיר הזה
לא משנה .. שיר ממש חמוד
שווה שמיעה
(השיר דיי איטי אז אפשר גם לתרגל עליו..)
סגנונות אחרים:
elis regina - alo alo marciano - שיר מדהים
(בפורטוגזית) אני לא חושב שתוכלו למצוא אותו באינט' .. אבל אפשר למצוא אותו בדיסק המצוין
"chill: brazil" זה דיסק כפול ו... יש לי אותו ואני ממליץ לכם לקנות אותו
אגב - כמו שקוראים לדיסק CHILL (להירגע, להצטנן) BRAZIL - זה באמת דיסק עם מוזיקה מרגיע..- להירגע עם ברזיל
למרות שאצלנו בפורום זה צריך להיות "להירגע עם קובה" אבל...לא נורא
ולסיום...
Puff Daddy & Sting - Every Breath You Take - גרסה קצת שונה ואפילו יותר יפה מהמקור.. שילבו בשיר גם ראפ עדין כזה.. ממש יפה
תהנווו

אהה.. נחמד../images/Emo8.gif

רציתי לבוא.. אבל יש מפגש פורום של הפורום השני שאני מנהל.. אז אני חייב ללכת.. ואני גם רוצה ללכת לזה. בקיצור - אני רוצה ללכת לשני הדברים
בעצםם אולי אני אחזור מוקדם
טוב, אני לא אשגע אותך במחשבות שלי..

למעלה