מוזיקה לדואט

ש ו ר ט י

New member
מוזיקה לדואט

היי! כשרק נפתח הפורום הזה נהגתי לכתוב בו ועכשיו אני רק קוראת בו. יש לי בעייה: אני רוצה ליצור ריקוד לבגרות שהוא דואט של בן ובת. משהו על אהבה וגעגועים. אני מחפשת מוזיקה מתאימה... שיר באנגלית או בעברית שיתאים גם לנושא של הריקוד וגם בעל מבנה ברור כדי שאפשר יהיה ליצור איתו משהו. כל הצעה תתקבל בשמחה! תודה רבה מראש, תמשיכו לרקוד ולהנות

n o a k

New member
זה תלוי מה את רוצה

על פרידה? שיר שהוא עצוב מבחינה מלודית? ישראלי? קצת כללי מה שנתת

ש ו ר ט י

New member
אני עוד לא בטוחה

אבל נראה לי שמשהו עצוב... לא על פרידה, אולי על ריחוק, געגועים, כמיהה אחד לשני. אפשר גם על אהבה נטו, אבל אני רוצה ללכת על משהו מרגש

n o a k

New member
יש לי מנגינות גא'ז שהן בדיוק!...

מה שאת צריכה אני אברר מה השמות ואגיד לך

אממ יש לי הצעהה

זה לא עברית ולא אנגלית אבל ההצעה הכי הכי טובה שלי זה שיר מאמלי...כי השירים פשוט עושים לי צמרמורות מרוב שהם יפים ויש כמה שיכולים בהחלט להתאים לדואט=] בכל מקרה בהצלחההה

ש ו ר ט י

New member
חשבתי על משהו ללא מילים...

אבל כשיש שיר עם מילים וזה סתם מנגינה יפה, הרושם שנוצר הוא יותר חזק, והמסר מובן יותר

ממממ יש לי

לארקדי דוכין יש מ-ל-א שירים שיכולים להתאיםם.... אההה משו שיכול להתאים לזוג כאילו...מרגיש אשם "כל פעם, כשאהבה נוגעת בי, איתה מגיע הכאב, ועצב אינסופי עוטף אותיי אני מרגיש אשםם" ו"הוא לא ידע את שמה" ויש עוד הרבה.... מקווה שעזרתי=]

Vitamin Chick

New member
כמה המלצות

תמיד אהבתי, תמיד אוהב, השיר הכי יפה ששמעתי אי פעם: My Immortal - Evanescence אני ממליצה יותר על הband version ככה שאפשר להפגיז בסוף עם קטע חזק. לדעתי נושא כזה כדאי ללכת על שירי אהבה קלאסיים, נגיד משהו קיטשי כמו I will always love you של וויטני יוסטון או I don`t wanna miss a thing always של בון ג'ובי 3am של באסטד שיר נורא חזק בעיני אממ Walk away של כריסטינה אגילרה שיר טוב Bring me to life שהוא גם של אוונסנס שהשיר עצמו הוא דואט וזה יכול להיות מעניין אם את רוצה משו חזק ומפגיז ורוקיסטי - Palahniuk`s Laughter של פייטסטאר מה עוד... Missing של אוונסנס מה עוד? אממ Taking over me של אותה להקה מה עוד... זהו... אם אני אזכר בעוד אני אכתוב בהצלחה שיהיה =)

1 DaNcing QueeN

New member
המלצות

My Immortal - Evanescence Missing-Evanescence always-של בן גו'בי סורי-של דניאל (אבל אני בספשש אם תמצאי אותו-אוליי באימייול כי בקאזה אין!זה אחד השירים בעצם השיר הכי יפה בעולםםם!! אים עליו(הוא באנגלית אהבה בשמיים-של ניר רוזנבאום SOMEDAY-של בריטני ספריס YOU'RE BEAUTIFUL-של ג''ימס ARMEY OF LOVERS-שאני לא זוכרת ממש של מי הוא בהצלחהה :) :)

Swan ninetynine

New member
יש לי ../images/Emo109.gif

שיר שאני נורא אוהבת: She is like the wind של פטריק סוויזי. ועוד אחד: I'll give my all של מריה קארי.

למעלה