מוזיקה במטבח

tallyb

New member
מוזיקה במטבח

אני מאוד אוהבת לשמוע מוזיקה בזמן העבודה במטבח. בפינת השאלה הביזארית - רציתי לדעת אם יש מישהו שעשה תשתית (למשל חיווט רמקולים) במטבח? אני לא רוצה לחבר את המוזיקה במטבח עם מערכת השמע הכללית בסלון. חוץ מאשר לשים טרנזיסטור
על השיש - יש למישהו רעיונות נוספים?

fireman

New member
היום רבים מהרסיברים הנמכרים למערכות

קולנוע ביתי כוללים בתוכם תכונה שנקראת multi zone (לא אותו מולטי זון שיש בדי וי די) כאן מדובר בעצם בהגברה שמתאפשרת לשני (או יותר) אזורים שונים כאשר לכל אזור נבחר מקור משלו.... נניח בסלון רואים סרט כאשר המקור הוא הדי וי די ומנגד במטבח המקור הוא הטיונר ואת שומעת רדיו....שני האזורים נפרדים אחד מהשני, הן מבחינת ההגברה והן מבחינת המקורות שמע. אצלי ברסיבר שלי קיימת התכונה הזו אך לא עשיתי בה שימוש מאחר והרסיבר ממוקם בריחוק משמעותי מהמטבח (קומות נפרדות) ונכון להיום יש רדיו שמונח על השולחן במטבח ובו שומעים רדיו כמעט כל הזמן. בהמשך כשאבצע את הנמכת התקרה שאני רוצה לבצע במטבח אני אשלב בתוכה מערכת סאונד.

איריסג

New member
שני רעיונות (אחד יתכן וישעשע אותך)

הרעיון הראשון הוא פרי מוחו הקודח של אבא שלי. במטבח של ההורים שלי, הארון האחרון לפני החלון היה ארון גבוה , ואילו שאר הארונות היו ארונות תחתונים + עליונים. כך שהיתה דופן גלויה של הארון הזה, לכיוון השייש. על הדופן הזו הוא הרכיב רדיו טייפ (או אולי זה היה רדיו דיסק?) של אוטו..... ממש כמו "בילט אין" לתוך הארון. ואת הרמקולים הוא שם על הארונות העליונים למעלה (את החיווט שלהם הוא העביר דרך גב הארון הגבוה - כדי שהם לא ייראו) . וככה היינו שומעים רדיו ולפעמים קלטות או דיסקים (בחיי שאני לא זוכרת מה זה היה) . זה פיתרון אחד . הפיתרון השני, שאותו כנראה אנחנו נעשה - זה שילוב של מחשב במטבח - הן לצורכי גלישה באינטרנט (פורום מתכונים וכו'....) וגם אם נרצה - נוכל לשמוע מוזיקה בדיסק שיש במחשב. וזה כמובן מעבר לעובדה שבבית אצלנו פינת המשפחה צמודה למטבח - ושם תהיה טלויזיה ו DVD וגם ב DVD אפשר לשמוע מוזיקה

יוברה

New member
מחשב עם טלויזיה ומסך שטוח במטבח

זה נשמע מאוד פלצני ואילו לא ראיתי את זה אצל משפחה מאוד צנועה ורגילה לא הייתי חושבת על זה בשבילי אבל זה די פשוט יש להם נק' במטבח שמחוברת למחשב (ואם רוצים אז גם לטלויזיה) המסך הוא פלזמה שטוח בגודל של תמונה וזה נמצא מעל הפינת אוכל הקטנה במטבח את המקלדת הם סידרו בפטנט מיוחד נשלף ממתחת לשולחן. רדיו שומעים דרך http://www.lihi.co.il/ רדיו ישראל (גם אני שומעת כך רדיו כל היום) בקיצור - אחלה סידור בעיני. יהיה גם אצלי

tallyb

New member
מחשב במטבח

הרעיון של שילוב מחשב במטבח מתחיל למצוא חן בעיני.

efratcn

New member
אני חובבת TV ידועה ובגלל זה לא אציב במטבח או

בחדרים מסכי TV או מחשב. מעדיפה שיהיה מקום מרכזי בו כולם יוכלו לריב עם כולם על זמן ה-TV

זהבה נ

New member
אצלי כל אחד עם לבטופ

מאד שהמחשב הבניייח הגדול שבק חיים וכבר אין לי שרת כך שכל אחד מאיתנו יש לו מחשב אישי ניייד משלו ויש מערכת אלחוטית בבית כך שהמחשב בכל מקום שנבקש, במטבח, בסלון ולעתים בשרותים(לא לגלות).שם לעתים יש גם פלצנות(אתך הסליחה). ובמטבח נעשה נראה לי מסך שטוח קטן שבו יש היום את כל תחנות הרדיו ואפשר להפעילן במקום הטלויזיה . מה צריך עוד, מערכת עם רמקולים יש במזנון שבסלון או בפינת האוכל עם כל הדיסקים. ונראה לי שזמטבח כעת מספיק לנו רדיו דיסק הכי פשוט וקטן שעושה את עבודתו נאמנה.

מה עם IPOD קטן?

יש תושבות קטנות עם רמקולים מעוצבים שאפשר לשים במטבח ואז פשוט מניחים את הIPOD ושומעים (אין לי מושג מה המחיר - בטח לא ממש זול אבל אולי יותר זול ממערכת שלמה)

למעלה