מוזיקה בבלוגים

מוזיקה בבלוגים

ישנם בלוגרים שמוסיפים מוזיקה לבלוג שלהם, מוזיקה שמתנגנת אוטומטית כשאתה נכנס לבלוג שלהם. מה דעתכן על כך? אני באופן אישי נגד, כי מוזיקה תמיד מפריעה לי לקרוא ולהתרכז.

פגעסוס

Well-known member
שונא מוזיקה בבלוגים

בד"כ אני קורא בלוגים בלילה והרמקולים על עוצמה בינונית. אני נכנס לבלוג, ופתאום אני מוצא את עצמי מחפש בקדחתנות את הכפתור של הווליום (שנמצא על הרמקולים מן הסתם) כדי שלא להעיר את שאר הדיירים. אחרי שמצאתי אותו אני מחפש בלוג שעה אחרי כפתור הSTOP כדי שמוזיקה המעצבנת תפסיק. אני טוען שאם רוצים לשים מוזיקה בבלוג, אז צריך לעשות את זה לבחירת הגולש כשברירת המחדל היא "אין מוזיקה". הרמקולים שלי נועדו בשביל להשמיע את השירים שלי ולא בשביל להשמיע מוזיקה מעצבנת שמישהו חשב שהיא מתאימה לבלוג שלו.

דם דם

New member
אותו בר אתה יכול להגיד על פופ אפ

כול הפרסומות הקופצות האלה אתה יכול לשוטט לך ברשת ופתאום פרסומת קופצת יכולה להקפיץ לך את הלב בשעות לילה מאוחרות ככה שמוזיקה בבלוגים היא הבעיה הכי קטנה במקרים של "רעש" מהאינטרנט

Tali1912

New member
../images/Emo168.gif

השאלה הזאת כבר עלתה פה בעבר, בכל אופן אני בעד, אצלי היא לא מוזיקת רקע אלא בשליטה מי שרוצה לוחץ מי שלא לא מאזין. אני לא רואה בזה שוני מהמסינג'ר שגם שם יש אופציה לראות איזה שיר מאזינים כרגע לדעתי זאת עוד תוספת לבלוג לדעת איזה טעם יש לבלוגיסט במוזיקה ואם זה מתחבר אליך או לא. בכלל בפורום בלוגים אנשים הרבה שואלים איך מכניסים מוזיקה לבלוג זה אומר שיש לזה ביקוש

TheWhiteTigris

New member
זה מעצבן מאוד.

אם אני רוצה מוזיקה - אני מפעיל ווינאמפ ושומע את השירים שלי. אני לא צריך שמישהו ידחוף לי בכוח שירים ויעמיס על קו האינטרנט.

mary lou

New member
מעצבן מאוד+טיפ

וואי, כמה שאני שונאת את זה בעיקר את ילדי ישראבלוג חסרי הבושה ששמים מוזיקה רועשת שישר תוקפת אותי וגורמת להתקף לב :( והכי מעצבן? כשאני פותחת את העידכונים החדשים, לוחצת משם על כמה וכמה רשומות (בדרך כלל סביב העשר), תוקפת אותי מוזיקה ואני אפילו לא יודעת איזה בלוג לסגור! ארג! וסתם טיפ אם זה מעצבן גם אתכם: בדרך כלל לא צריך לחפש את כפתור הSTOP מספיק ללחוץ Esc על המקלדת כשאתם על עמוד הבלוג זה כבר משתיק את הדבר הזה P: [נ.ב- אני דווקא כן בעד מוזיקה שנמצאת עם סרגלים ואתה יכול להתחיל אותה כשבא לך]

Tali1912

New member
רררררררררררררררררררר........

אין מצב !!!
את המנגינה הזאת אי אפשר להפסיק
את לא חייבת להכנס לבלוג שמישהו הכניס לו נגן באלוהים לא מבינה למה זה מפריע לכם אם זה לא בא על חשבון הרקע של הבלוג. אני מבינה מקרים שאי אפשר לשלוט ולהפסיק את המוזיקה אבל אם כן אז למה לא?

mary lou

New member
כי זה מבהיל?!?

את שומעת לך מוזיקה שלך שאת אוהבת וגולשת להנאתך בבלוגים לפתע משום מקום את שומעת קול שני (ומאוד לא קשור) למוזיקה שמתנגנת אצלך. לא מעצבן? כן מעצבן!

ע ל ו מ ה

New member
וזה מעמיס על קו האינטרנט

גם אם זה לא מנגן בעצמו אלא נותן את האופציה לבחור. נראה לי שבעתיד הקרוב מאד קישורים לעמודים עם מוזיקה יציגו אייקון מתאים לצד הקישור כדי ליידע את מי שלוחץ על הקישור שיש מוזיקה בהמשך. אז באמת תינתן לנו האפשרות לבחור, ובאמת נבחר לא להיכנס לשם.

דנטל

New member
כי לא רוצה שיבחרו בשבילי מוסיקה

את המוסיקה שלי אני בוחרת בעצמי, אם בכלל. אם אני נכנסת לבלוג זה בשביל לקרוא אותו ולא בשביל להאזין לו.

Tali1912

New member
נו .... אז?

לא צריך לשכוח שהבלוג הוא של מי שכותב אותו, והוא מעצב אותו איך שבא לו. כולל המוזיקה וכמו שאמרו אפשר לעשות
מה גם שאני לא יודעת מי מאזין ומי לא אין סטטיסטיקה לגבי כל קוביה או מי נכנס והאזין.

דנטל

New member
שאלת למה ועניתי למה, מה הבעיה?

גם לא ברור לי למה את לוקחת את זה כל כך אישי. אנשים פה הבהירו שהם לא אוהבים את זה, מה הביג דיל? מישהו אמר שהוא לא אוהב אותך? במקרה שלי, אני אפילו לא מכירה את הבלוג שלך, כי מעולם לא נכנסתי אליו, אבל עכשיו אני גם יודעת לא להכנס, רק שזה לא האישיו. אם כן הייתי נכנסת, בהחלט הייתי עושה X ולא נכנסת לשם שוב, זה הכל. קיבלת פה רוב גדול של אנשים שלא אוהבים את הקטע הזה. בחירה שלך אם להחשיב את הרוב הזה כמדגם מייצג או לא ואם ללמוד מהמדגם המייצג הזה איך מבריחים גולשים, אם בכלל אכפת לך מזה. באמת שלא ברורה לי המתקפה, דווקא נראה לי שמאוד מחבבים אותך פה
, הדיון לא נסוב סביבך, אלא סביב אופציה שיצא במקרה שאת משתמשת בה.

Tali1912

New member
U לאיזה סרט נכנסת

מי אמר לך שאני לוקחת את זה אישי מאיפה את מסיקה מסקנה שאוהבים אותי או לא חחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי ואבוי אם הייתי צריכה לקטוף אהבה כאן כולה בגלל הודעה. בויינה באמא שלי השרשור הזה ממש בדיחה מהלכת, אם הרוב הגדול לא אוהב אני חייבת להסכים נו בחייאת דינק. שאלו שאלה על מוזיקה בבלוג תראי איזה זמבורה השרשור הזה כבר. מצידי שלא יכנסו לבלוג שלי ויברחו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... אמרתי שכל אחד מעצב איך שהוא רואה לנכון אז מה הסקיצה.

Tali1912

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה

יאלללה אני הולכת למחוק את הבלוג שלי , עזבי אני לא רואה שאת בכלל יודעת על מה את עונה.

למעלה