מוזיקה איטלקית...

YaronCNK

New member
מוזיקה איטלקית...

מידי פעם, אני צופה בערוץ 5 האיטלקי כדי לשמוע את השפה וללמוד עוד קצת (למדתי לבד איטלקית...) פה ושם התחלתי להכיר אומני מוזיקה איטלקיים. אומנים שמשכו אותי בנתיים הם Zucchero Franco Battiato ועוד זמר אחד שנראה די מבוגר בסטייל הזמרים האמריקניים הישנים (סינאטרה ממוצא איטלקי לכן זה הזכיר לי...) ולאחר בירור קצר הסתבר לי ששמו Gianni Morandi הקטע הוא ששמעתי אותו באיזה הופעה קטנה בערוץ והוא שר כמה שירים ממש יפים שפשוט שכחתי את שמם!!! מישהו יכול להמליץ לי? ההעדפה שלי היא לשירים שקטים "פסנתריים" כאלה אז אם יש לכם המלצות לשירים כאלה שלו ו/אן לשירים של האומנים האחרים שכתבתי את שמם למעלה...זרקו:) בתודה מראש....ירון...

yschwarz

New member
היי ירון !

1)אני מניח שלמדת איטלקית מהספר של פרולוג- קבל ח"ח !! 2)ממליץ על אנדראה בוצ'לי בעל האופי הקלאסי והמתנגן. זמר נוסף נוסח "שלמה ארצי האיטלקי"- קלאודיו באליוני. ולקינוח,כדאי שתנסה את ג'יג'י ד'אלסיו וכמובן את ג'ובאנוטי(פופ,סול,ראפ משובח),הלא הוא לורנצו קרוביני שאמור להוציא דיסק חדש בעוד חודשיים לערך-מחכה בקוצר רוח !! שוורץ

Ella Bella

New member
שוורץ!!../images/Emo51.gifעל החדשות הנפלאות

על לורנצו
!! איך אתה משיג את הדיסק? קופץ לוויקנד באיטליה ?!

yschwarz

New member
וויקאנד באיטליה,ברור.....

לפני חודש חודשיים קראתי באתר שלו על העולל החדש . בסבירות די טובה שהוא יהיה זמין בטאואררקורדס מגדלי האופרה,כמו האחרון שלו "il quinto mondo". !! non vedo l'ora di comprarlo

YaronCNK

New member
קודם כל תודה רבה לשניכם:)

1) אני עדיין בתהליכי למידה מכמה ספרים שונים אם זה מעניין אותכם...(בתכנון אולי לקחת קורס בקרוב כדי "לזרום" יותר עם השפה...) עד עכשיו למדתי מ"איטלקית בהנאה" וגם "איטלקית מיידית"... 2)לא מצאתי קישור לאתר של אף אחד מהזמרים שציינתי בעמוד הקישורים. 3)לגבי הזמרים שהמלצת עליהם YSCHWATZ ...יש לך המלצה לגבי שירים ספציפיים שלהם?? (או של האומנים שאני ציינתי בהודעה הראשונה שלי??) כי אני בקושי מכיר....ושלי, אם לך יש רעיונות יצרתיים זרקי בחופשיות

yschwarz

New member
המכון האיטלקי לתרבות פותח קורסים

http://www.italcultur.net/ הקורסים נפתחים ב17 לחודש והם מיועדים לכל הרמות. מחיר:950 ש"ח לקורס. ראה פרטים באתר שציינתי. לגבי אומנים שונים הוספתי קישור.. שוורץ

yschwarz

New member
ועוד תוספת לעזרה

שמות הזמרים באיטלקית: jovanotti andrea bocceli tiziano ferro claudio baglioni ואם לא אמרתי עד עכשיו.. בהצלחה !! שוורץ

yschwarz

New member
הלו הלו....

פרחה,באמת?? טוב,מהיום והלאה את מסננת לי את המועמדות (לפעמים אני קצת מסונוור..) וגם דואגת לכל הטלפונים...

ciccio

New member
פרעכה?

לא יודע עד כמה אנה אוקסה פרעכה, יש גרועות ממנה, דווקא יש לה קול טוב, שמאלצית משהו, ותיקת סן רמו. מחליפה תסרוקות בקצב מסחרר.

למעלה