מוזה

מוזה ../images/Emo150.gif

מה אתם עושים בשבועות שאין לכם השראה? יש לכם טיפים איך להחזיר את המוזה חזרה? אני כבר שבוע יבש

j i m m y

New member
פרנק זאפה!

frank zappa.. או שקוראים קומיקס למבוגרים Heavy Metal.

pillit

New member
פותחת

ספר של האומן האהוב עלי ( והולכת טיפה אחורה) או יוצרת קשר עם משהו באנטרנט, שאני חושבת שיש לו משהו לחדש לי והולכת טיפה קדימה. פעם אפילו הצלחתי לקבל עצה מדהימה מלי קררי- הבחור ששיחק את ברונו- ב"תהילה"...

pillit

New member
שלפעמים

כשהלקוח הוא ממש אדיוט והדיוט ולא מבין בכלל במה שאתה עושה, ואתה נוטה לזלז בו ולהתעצבן עליו- שווה לנסות ללמוד את מה שהוא- טוב בו. לנצל את ההזדמנות ופתאום לגלות עולם של- מכןנאות, או הוצאות ספרים או מסחר- שאתה היית אדיוט והדיוט בו- קודם. היצה הכי טובה שקיבלתי אי פעם. חוץ מהעיצה של אופיר מאסכולה... (נשאיר אותך במתח)

זה כ"כ נכון

לגבי כל דבר בחיים. יש אנשים שפשוט מתעצבנים כשלא מבינים אותם, ולאמיתו של דבר הם מתעצבנים מזה שהם לא יודעים להסביר את עצמם. (כן, כן גם אני). ... ומה העיצה של אופיר מאסכולה?? המתח הורג אותי!

pillit

New member
או- סוף סוף !

אז הוא אמר לנו פעם : שלא משנה כמה נלמד וכמה נהיה טובים את העבודות הכי טובות- נקבל דרך חבר של אבא מהמילואים ושכנים של הדודה...

והנה עיצה סינית עתיקה:

"הואין צ'ין הואה מאו צ'ונג פאן ינג" *ובעברית אסלית: לקוח חוזר עדיף על שניים חדשים. (בסינית זה נשמע יותר אמין). ועוד אחד: "נינג לו צ'ואנג לינג שו פלאנג"

pillit

New member
לא תודה

יש כמה לקוחות שהייתי מעעדיפה שיחזרו להו צ'ין ינג ובלבלו-לו-את המוח.... אגב סינים יש את המשחק הזה- מה ז'ונג שבסוף שולף לך עוגיית מזל. אני תמיד מקבלת אותה אחת (אולי זה לא רנדומלי, אחרי הכל...) "all good things come to those who wait"

אל תסמכי על עוגיית המזל שלך

אני בעד: all good things come to those who do/dare אחרת, צריך לתחזק את כסא הנדנדה במרפסת. ובאשר ללקוחות חוזרים, עכשיו הכל צף ועולה - כל הנוירוטים, הביזארים והגנבים שלא שילמו שהשכחתי מליבי בהיפנוזה עצמית. בעעעעע!

נוסעת רחוק רחוק

יש לי אופציה הרסנית יותר אבל היא לגמרי לא חינוכית (ולא קשורה לסמים)

j i m m y

New member
אמממ..

אמרו לי שזה פורום שגם ילדים גולשים בו.. אז אני לא אגיד את מה שזה מעלי אמר

למעלה