מוות

refet

New member
מוות

המוות איך שלא תנסו להגדיר אותו אף פעם לא תצליחו. יש רק דבר אחד בטוח בנושא - כל אחד ידע מהו המוות מתישהו אבל אז זה יהיה מאוחר מידי. כולנו צועדים יום יום ומתקרבים אל הלא נודע! כנראה שיש דברים שאנחנו לא צריכים להבין. אולם בטבע אין סוף מוחלט לשום דבר לא לזמן, לא ליקום ולא לחומרים(אשר יכולים להשתנות אך לא להעלם). אז איך ועל סמך מה כל כך הרבה אנשים מאמינים שהמוות הוא העלמות או סוף מוחלט???? מקווה שסיפקתי חומר למחשבה

מוות...?

כן בהחלט סיפקת לנו חומר למחשבה גם ברגע ולא היית כותבת את כל מה שכתבת והיית כותבת רק את המילה המרכזית מוות זה נושא למחשבה שלא נגמר לעולם... אבל אין טעם לחשוב על זה כי גם ככה לא נגיע להשגים... בסופו של דבר כולנו נדע מה זה אבל שנחזור לכאן בעולם אחר נשכח הכל והגלגל יחזור על עצמו

MARMELAD

New member
לר

המותת הוא עובדה בלתי נמנעת הבה נעשה כמיטב יכולתנו לחיות חיים מגוונים, עמוקים,רוחנים ועשירים עד תומם. שלך חנה גונן

server911

New member
מוות וזמן....

דבר ראשון, מי אמר שהמוות הוא סוף מוחלט? אני אישית חושב שיש משהו אחרי המוות. כל הטבע הזה והיקום הזה ואתה סתם מת פתאום והכל נגמר?! פשוט נראה לי הגיוני שיש משהו אחרי המוות, לא יודע מה. שנוגע לעניין הזמן, אני לא יודע אם אתה יודע , אבל תחשוב רגע 4 מיליארד שנה אחורה, ........ לפני תחילת היקום לא היה זמן, זה דבר שהמוח האנושי לא ממש יכול לקלוט, שאין זמן באופן מוחלט - אבל ככה היה לפני שנוצר היקום במפץ הגדול... תחשבו על זה..... בהתחלה שיערו כי היקום הולך ומתכווץ... אם כך היה , אז בשלב מסויים הוא יתכווץ עד להעלמות מוחלטת לא? ואז שוב לא יהיה חלל וזמן... אבל היום יודעם שהיקום מאיץ , ויש המשערים כי הוא ימשיך להתפשט עד שפשוט תאבד ההיאחזות שלו (כוח הכבידה ), וככה הוא ייגמר.... אבל אף אחד לא באמת יודע........

keos

New member
זמן

ליפני 4 מיליארד שנה לא היה זמן מכיוון שהאנושות היא זאת שהמציעה אותו .הזמן קיים רק בתוכנו בתוך מוחנו ולא מעבר לזה.

morning star

New member
אם כבר על זמן

האנושות לא המציאה את הזמן, אלא רק חילקה אותו לחלקים. הוכחות כי הזמן קיים נמצאות מסביבנו - אנחנו נולדים, גדלים, מזדקנים ומתים. כך קורה לכל הדברים החיים מסביבנו. שחיקה של החומרים האי-אורגניים קורית כבר במשך מיליארדי שנים. זמן, במקרה הטוב, הוא דבר יחסי (וכן גם המרחב) - זוהי ההנחה של תורת היחסות הפרטית (והכללית) של איינשטיין. הדבר היחיד שניתן לומר עליו כי הוא קבוע זו מהירות האור. אך גם אור צריך לעבור מרחק מסויים מגאלאקסיות אחרות וכך ניתן לחשב את מרחקן מאיתנו. לפי חישובים אלו, כיום אומרים האסטרופיסיקאים כי היקום הוא כנראה בן 15-20 מיליארד שנה... לא 4. כוכבנו הפעוט אשר שוכן בזרוע הלא אופנתית של שביל החלב, הוא בן 5 מיליארד שנים כאשר החיים הופיעו בו לפני כ-4.8 מיליארד שנים. שלך הנווד

keos

New member
מוות

המוות הוא לא ,לא נודע הוא פשוט כלום! בטבע קיים הסוף פשוט מכל סוף מגיע משהוא חדש וכך גם מהמוות הטבע מקבל משהו חדש.

החיים והמות

כאשר נולד תינוק הוא מאבד לאחר מספר ימים כ-10% ממשקל גופו.כאשר אדם מת הוא נעשה כבד יותר , האם יש למישהו הסבר לכך? אם לא אני אסביר לכם את מה שאני יודעת , בהמשך.

למעלה