מוות!

go golan go

New member
מוות!

הידעתם? אפשר לפתוח שני אייסיקיואים מאותו מחשב! כן כן! ממש תגלית מדהימה! כל הזכויות עליה שמורות למעין המדמית המגניבה ולי! ו- תמותו!

חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

לא ידעת את זה?! מאז שיש לנו (לאחותי ולי) אייסיקיו אז הם על אותו מחשב.. יעני פשוט שם משתמש שונה.. וזאת לא כזאת תגלית אל תתלהבי!

go golan go

New member
אל תגידי לי לא להתלהב!!!../images/Emo46.gif

את בכלל לא הבנת למה התכוונתי. אני יודעת שאפשר שיהיה יותר מאייסיקיו אחד במחשב- יש לי שני אחים קטנים! מה שהתכוונתי זה שני אייסיקיו פתוחים בו זמנית! יענו שני אנשים מחוברים באותו מחשב באותו זמן! ואם בא לי- אני אתלהב כמה שאני רוצה!

בסדר בסדר לא התכוונתי../images/Emo4.gif

ואפשר שיהיו שני אנשים מחוברים באותו זמן.. אייסיקיו לייט/פרו/וכו' והאייסיקיו 2go.. זה מהאתר.. על זה דיברת?? וסבבה תתלהבי כמה שאת רוצה! אני אסתוק ואשתום לי פה
ערב טוב שיהיה לך

ה טמבל

New member
אלה שמת לב כמה הודעות מוות

את פותחת? אני מציע שתתאבדי ותחסכי לכולנו את ההודעות מוות שלך...(
) ורותם, מספיק שהמחשב שלי בקושי עומד בעומס של אי סי קיו אחד, אז שניים?!

s h e e p i t

New member
אייסיקיו נוסף לא יעמיס לך על המחשב!

זה עוד משתמש בתוך התוכנה... לא נורא נחיה... או שמא ... נמות? זה לא שאני מפחדת למות, אני פשוט לא רוצה להיות שם כשזה קורה... מממ...

go golan go

New member
אני רוצה להבין משו....

איך יכול להיות שכוווולם בדקו את האפשרות השטותית הזאת- לפתוח 2 אייסיקיואים באותו זמן באותו מחשב? ושוב- הסבר קצר על מה אני מדברת... הכוונה שלי היתה שלמשל משה ויהויכין יושבים שניהם בבית של משה, פותחים את האייסיקיו של משה, ואז מחליטים לפתוח גם את האייסיקיו של יהויכין- בלי לסגור את האייסיקיו של משה... אז הם פותחים אותו דרך האייסיקיו טו גו... ברור? עכשיו... אני לא מבינה למה כל כך הרבה אנשים ניסו את זה?... זה לא משו שסתם עושים כשיושבים מול המחשב... צריך להיות במצב נפשי די מעורער (במקרה שלנו- שעות של מתמטיקה...) אז... זהו! וטלאור! תודה! :)

למעלה