מוות קליני

איפה פגשת מתקשר שכזה?

לא ממש שמעתי על אחד שמחשב קיצים.. וני די חקרתי את התופעה של תיקשור.. בכללי מה שאני ניתקלתי בו זה אף מתקשר שמבטיח משהו

tshirt10

New member
"חלון הראווה של העידן החדש" זה אפילו כתוב :)

tshirt10

New member
הוכחה מספר II : "עידן הדלי" - מכירת הרוחניות

מכירות הרוחניות כחומר.

"נמאס מהמועקות, מקבלים עיצה ומתחילים את השינוי - עכשיו!

אין זמן יותר נכון להתקשר לקו היועצים

מתחילים את השינוי עכשיו!

לחצו לצפיה בכל המיסטיקנים המובילים שלנו"

$$

http://mysiteis.co.il/mentors_aff022/index.html

tshirt10

New member
בסוף השיחה הם לא מבטיחים משהו..

בתחילתה - מה שמך, תאריך לידה וכן הלאה.. ואז "הישמרי מאישה הנראית כך וכך - את נשואה? בעלך נפטר? אני רואה בעתידך גבר שתכירו -תוך שנה שנתיים- דעי כי הוא המיועד לך..

באמת? לא פגשת כאלה מתקשרים? בטלויזיה? בחיים? מאחורי כיסא בקניון ?

לא

מהסיבה הפשוטה שבחקירה שלי התעמקתי יותר במתקשרים קצת אחרים.. גם עד עכשיו המתקשרים שכן יצא לי לדבר איתם תמיד אמרו שאי אפשר להגיד את העתיד.
אתה נשמע קצת ספקן למיסטיקה לפי מה שאני קוראת אצלך בהודעות.. אני צודקת?

tshirt10

New member
מה חשבת שהם יגידו לך בעידן הדלי - עידן הידע?

שהם עבהדו עלייך שנים על גבי שנים? זה לא ספקנות - זאת בדיחה ראויה לשמה.."דיברתי עם כמה והם אומרים שאי אפשר להגיד את העתיד" - מה ציפית? שהם יתלו על עצם צלב כמו על ישו? שירקו עליהם כמו בתנ"ך? הם מכחישים הכל.. זה לא חדש..

אם תשאלי גנב שיוצא מהבנק ועליו מסיכה - האם אתה הגנב - הוא יגיד לך "כן"? לא. הוא יברח עם השלל ועם האקדח שלו והמסיכה - לרכב "פגע וברח".. זה לא שונה במיוחד..

אני לא ספקן למיסטיקה - אם תגדירי לי מהי "מיסטיקה" עבורך - ואז נראה אם יש מקום לספקות כאלו או אחרות.

גור42

New member
"אי-אפשר לדעת" - מניין לך הבטחון הגורף הזה?

פעם גם חשבו ש"אי-אפשר לדעת" למה יש ברק ורעם (או שייחסו את זה לזעמו של זאוס/יופיטר/ת'ור שזה בעצם אותו הדבר), אבל היום אנחנו יודעים.

ורק לפני 150 שנה, אחד מגדולי הפילוסופים דאז טען ש"אי-אפשר לדעת מאיזה חומר עשויים הכוכבים". לא עברו עשר שנים, והמדענים פיתחו את מדע הספקטרוסקופיה, שמאפשר לעשות בדיוק את זה.

אז מניין לך שהמדע לא יפצח גם את חידת החיים-שלאחר-המוות בתוך כמה עשרות שנים? אולי כן ואולי לא, אבל אין שום סיבה בעולם שלא לנסות.

בכל מקרה, בדבר אחד אני מסכים איתך, וזה שמכל מיני מתקשרים ומדיומים, לא תבוא הישועה. בוודאי כשאותם אנשים מסרבים בכל תוקף לבחינה מדעית של טענותיהם.

נ.ב.
ממתי "גור" זה שם של בת?!

tshirt10

New member
בבקשה. המדע כבר חוקר את "החלקיק האלוהי"..

האם הם מצאו את אלוהים או את הרוחניות ? לא.

האם המדע יכול להוכיח חיים לאחר המוות? שזה חיים - באמת ובתמים? לא. הוא יכול "לוותר" ולהודיע - כי "המדע מכיר בחיים לאחר המוות" ובזה תם המחקר של המדע - זרוק עליהם פרס הובל עכשיו וחסוך את זמנך.

תוך עשרות שנים - ספקן - ימות - ויגלה את העולם הרוחני - אולי גם שם יזרקו עליו פסל כדי להמחיש לו את טיפשותו על כדור הארץ.

אין סיבה שלא לנסות הרבה דברים - זה לא אומר שצריך או אפשר לנסותם - כאן על כדור הארץ - אפשר לנסות הכל - אבל מחלק הדברים שתנסה - תיפגע מהם. לכם הדיון מיותר.

"בדבר אחד אני מסכים איתך, וזה שמכל מיני מתקשרים ומדיומים, לא תבוא הישועה. בוודאי כשאותם אנשים מסרבים בכל תוקף לבחינה מדעית של טענותיהם." גם על זה המדע עשה מחקר - רק דרך המדיה תוכנית בשם GHOST HUNTERS- צילומי UV של "רוחות ושדים" בבתים נטושים שלונדון וכ'ו - לא מצאו כלום.

ואם הם יסכימו לבדיקה מחקרית עליהם - כשתגלה שהם מסוגלים לפגוע בך דרך כספך ורצונך לדעת משהו רוחני - אתה חושב שהמדע לא יתחרפן לו לאיטו? כי הוא כן. לא מתעסקים עם ":מדיומים" - ככתוב בתנ"ך "לא תבוא אל בעל האוב - מדיום" בשום מצב - בשום צורה - הם לא מתקשרים ולא מדיומים - ואין ברצוני להגיד לך עם מה הם "מתקשרים".. העונש על כך - בתורה -הוא סקילה למוות. כאן משום מה הם חיים על כספי התיירים והאנשים הבאים אליהם "ץוך כדי מצוקה" והם מנצלים אותם עד שהם נפגעים כפליים - ואתם עוד נותנים להם קצבאות. אולי מפחד - אולי מבורות.

נ.ב - לא קישרתי את המילה "גור:" לשם של בן או בת. קיבלת תשובה לשאלתך.

גור42

New member
ממש אין לי עניין להתווכח איתך

מויכוחי סרק לא מגיעים להבנה טובה יותר של העולם. אז ברשותך, אני אקבל את ההמלצה שלך של "חסוך את זמנך" ואעצור כאן.

tshirt10

New member
לגיטימי.

"מויכוחי סרק לא מגיעים להבנה טובה יותר של העולם." מדען.

גם אני אעצור כאן.

בעצם אני מכירה 3

אבל על 1 יש ביקורת נורא גדולה שהוא לא נעשה בתנאים מחמירים מספיק. של גרי שוורץ, של ג'ולי ביישל ועוד אחד שאני לא זוכרת את שמו והוא עכשיו בתהליכים, זה מחקר פרטי

tshirt10

New member
אני לא דוגל במחקרים.. שלא עוזרים לגוף בלבד..

באמת שלא- חשוב לי שהמדע יחבור עם הרפואה - כדי להציל חיים ולא להרוס את היקום.

tshirt10

New member
גם אני מכיר 2 מדיומים שהם באמת מדהימים.

נכון. אז כל אחד מכיר מדיומים ומחליט בעצמו למי לפנות.

אני מכיר את ג'ון אדוארדס והתוכנית שלו CROSSING OVER - שלפי דעתי - הוא גם אדם נחמד - וגם מתקשר אינטואיטיבי - ולא רוצה לעשוק אותך דרך הטלפון. זאת הבעיה שהניו אטייג' הזה והעידן החדש והמדיומים - משתמשים בסיאנסים ובשיטות "גבייה" עקלקלות -דרך חיובים של כרטיס אשראי - וסיאנסים - וכן הלאה.. לכאלה מדיומים אני לא מתקרב.

למדיום שמראה לי שיש לו אינטואיטיביות לגביי העולם שמעבר - אני מאמין וגם אוהב לצפות בתוגנית שלו - כי הוא אמין ואמיתי בכוונות שלו - והוא לא איזה מישהו שגונב ממך כסף או מקלל אותך דרך הטלפון כשאת מנתקתץ לא אוהב את השיטה שלהם - ולא רוצה לראותם גם פיזית - כל קיומם הוא כסף וזלזול ורוע טהור - גם דרך תקשור - לכאלה "מדיומים" אני לא מתקרב.

אז כן - גם לו יש אתר וספר -שאני רוצה אישית לקרוא - ואין טעם להשמיץ אותו - כמו רבים - שמשמיצים אנשים רוחניים באמת -

ואת הרעים שבהם - מהללים בשבחים - ולוקחים את כספך גם. לא רוצה אפילו לראות את פרצופם. ולא לשמוע את קולם.

עליו אני ממליץ - לעצמי לפגוש אפילו - זה אדם אמיתי שבאמת עוזר - נכון הוא לוקח כסף - אבל הוא יודע שכסף הוא שולי ולא העיקר - ואל תנסי לשייך כזאת גישה ל"מדיומים" בארץ ..

http://johnedward.net/about

הוא גם השתתף

במחקר על מידיומים.. למרות שהייתה המון ביקורת על המחקר הזה, הוא היה במחקר של דר גרי שוורץ (אני לא זוכרת באיזה אוניברסיטה הם עשו את המחקר)
וגם אני נורא אוהבת אותו ומעריכה אותו. גם ראיתי תוכנית שהוא היה בה שהוא "קרא" לצלמים שבכלל לא היו שם בשביל לצלם את התוכנית.

למעלה