מוות ל"צליל" סניף נתניה

מוות ל"צליל" סניף נתניה../images/Emo129.gif

איזה קטע מעצבן ירבק, לפי כחודש הזמנתי דרכי "צליל" סניף נתניה את איירון מיידן רוק IN ריו כאשר האחראי על הסניף אמר לי שיש את הDVD והם עושים הזמנה שזה יגיע. הכל טוב ויפה קיבלתי טלפון לפני כיומיים מ"צליל" כאשר הם אומרים לי שהגיע הDVD והכל בסדר ויאדה יאדה, אקיצר היום אני הולך ומה אני מגלה שזה בכלל לא רוק IN ריו אלא שזה בכלל Visions Of The Beast זה הכניס אותי לקריזה עם האחראי שם, אבל בסופו של דבר קניתי את הDVD הזה בגלל האהבה הגדולה שלי למיידן. דבר באמת עצוב שנוגע לחנות מוזיקה זה שהאחראי אמר לי זה הDVD היחידי שתמצא כאן בארץ, כנראה שאני כבר ישיג את הDVD רוק IN ריו דרכי לייזר קלאב החנות הטובה ביותר לDVD בארץ נקודה(.) אז זה לא עד כדי כך גרוע יש לי עוד DVD של מיידן לאוסף:)

matt hensley

New member
אתה טמבל שקנית לדעתי

גם אם אתה אוהב את הדיסק על הפרנציפ היית צריך לריב איתו ולדרוש פיצוי כי זה זילזול בלקוח...וזה רק נותן להם מוטיבציה להמשיך לעשות קקה כזה.. אבל חפיף..תהנה מהדיוידי שמעתי שהוא סבבה...

אחי אני רבתי איתו כ5 ד"ק על הטימטום

שלו, אך אין כל רע בDVD הזהז כאשר הוא סבבה של DVD. נכון ללא ספק הוא מפגר על זה שהוא לא יודע מה הוא אומר, אך לי אין ממש זמן וכוח לריב עם ישראלי מפגר שלא מבין מהחיים שלו במוצריי מוזיקה:) ואני כבר עומד להזמין את רוק IN ריו בלייזר קלאב(המקום הטוב ביותר לרכוש DVD בארץ המזורגגת שלנו:)).

+ שכחתי להוסיף את זה...

הוא טען גם שבחנויות רגילות בארץ זה כל מה שאפשר להשיג של מיידן, והוא אמר שעם יש סיכוי שרו IN ריו יגיע בהזמנה דרכיי "צליל" הוא ידאג לידע אותי. (למרות שזה כבר לא ישנה כי אני לא מזמין שם יותר או קונה שם!)

Fragget

New member
פאוזה

הייתי היום בחנות פאוזה בחיפה.. אין לי מושג עם יש את זה איפה שאתה גר.. קיצר rock in rio שם עולה בסביבות 219 שקל.. לידע כללי

Rusty Cage

New member
אוייש בנאדם, הנה עצה קטנה לחיים:

אל תקנה/תזמין בצליל! רציני, תנסה להימנע מלהזמין דברים אצלהם גם יקרנים, גם רמאים...חבל... אבל בכל זאת ת'חדש=)

egdragon

New member
בואו תשמעו סיפור....

רציתי גם את ההופעה הזו בDVD הלכתי לכל הרשתות הגדולות כולל צליל וטאואררקורדס כולם הבטיחו הבטחות ,הזמינו (אלק) וכו וכו.... בסופו של דבר אף אחד לא חזר אליי ,לא השיג לי כלום , הזמנתי את הדיסק מחנות קטנה בעיר שלי בהזמנה מיוחדת מאנגליה ותוך 4 ימים זה היה אצלי המחיר 180 ש"ח......בקיצור אל תסתמכו על הרשתות הגדולות והחנויות הגדולות.....

FireoaK

New member
צליל זה חרא של סנאי מדבר

אני שונא אותם אבל אני מנוי שם ולפעמים זה הכי נוח לי חבורה של סתומים הרוב שם מישהו שאני מכיר שיש לו חנות של סרטים וזה מביא גם הופעות של כל מיני להקות רוק והוא אמר שברגע שאני יבקש הוא יזמין לי את רוק IN ריו והמחיר 110 ש"ח

PorcupineMan

New member
מקומות שתוכל להשיג את ה-DVD

אני הזמנתי אותו מהאינטרנט לפני שנתיים ברגע שהוא יצא בכלל, אבל ראיתי שמוכרים אותו במטאלשופ - פרישמן (פינת דיזנגוף), ויש מצב שיש אותו גם ברדיו-דיסק בדיזנגוף סנטר.

למעלה