מוותרת על "העונג".

מירמיר

New member
מוותרת על "העונג".

שש שבע "סוליית הסנדל", מיד עליתי על זה שהיא חמה וברור שהיא זהה לחמתי, כי זה מאוד קשה להביט במראה. הרי יותר קל מיד להשחיר את פניו של מישהו, להשתלח בו, להסיק מסקנות נמהרות מבלי לראות את כל התמונה, כפי שעשתה זו, שאת כינוייה הס מלהזכיר. כמו שבני אומר: "היא התחילה קודם". אני מוותרת על שירותכן, אתן פחדניות (לא כולן, טרם יצא לי להתקל בכולכן) יפות נפש, פתטיות להחריד, תרנגולות עקרות, אין לכן ביצים. לא אמצא אצלכן עידוד ונחמה, אלא עצות שבלוניות, שאפשר להוריד אותן באסלה. זה לא שהברחתן אותי, אני שורדת, לוחמנית "על אמת". מי שמכיר אותי יודע שאת מוסדות היקום אני יכולה לזעזע עבור ילדיי. פשוט חבל לי על הטרחה. שיבושם לכן.

נוי3

New member
עציון ושש שבע - אני קוראת אתכם לסדר

אתם מבריחים אנשים מהפורום.... תתנהגו יפה!!

jif

New member
את משוחררת../images/Emo123.gif

אף אחד לא צכריח אותך להיות פה.

smagi

New member
בוקר טוב מימיר ../images/Emo140.gif גם לי חבל

לאבד מישהי חדשה מהפורום - אבל אני חושבת שאת לקחת את ההערות בצורה שאליה לא התכוונו המשתתפים כאן. את צריכה להכיר את סגנון הדיבור של שש-שבע של סיגלהיא ושל עציון כדי להבין שככה הם מגיבים לכולם. בהתחלה גם אני נבהלתי אבל עם הזמן למדתי לאהוב את כל המשתתפים על כל צורות הדיבור שלהם. בקיצור כדי שתישארי אצלינו עוד קצת ואת תראי אנחנו כמו משפחה כאן מגי

עציון

New member
לנויה, מגי ואחרות בענין מירמיר

כבר היו בעבר בנות ששינו כינוי כל רבע שנה ,ניכנסו לפורום, השתלחו בכל מי שניקרה בפניהם ונעלמו. אני מתפלא עליכן שאתן כל כך דואגות לשלומה של מיר מיר. וקוראות לה לא לנטוש אותנו...חלילה. אני קורא בעיקר לנויה, הילדה ה"מאומצת" שלנו לחזור ולקרא היטב את הודעותיה של מירמיר. את השתלחותיה בשש שבע. את סיגנון דיבורה הבוטה מאוד. יתכן וזה מקובל עליכן. ואם כן, אז טובים ואחרים יפרשו מהפורום ואתן תשארנה עם מירמיר זו או אחרת. סוליית הסנדל. כן נויה. סוליית הסנדל. היית שמחה אם מישהי היית מכנה אותך בכינוי זה? כל מי שנכנסית לפורום ומעלה בעיה מצפה ל: 1. הזדהות עם בעייתה 2. התנגדות לצורת תגובתה 3. לאלם ולהלם 4. חיבוקבוק 5. תגובה ניזעמת 6. הדרכה מה עליה לעשות(בעיקר מאלו שהם או הן בעלי נסיון...) זו מטרת כל פורום וכל אחד ואחת צריכים להיות מוכנים לקבל תשובה בהתאם. מי שכותבת כ"נעלבת" ומי שפורשת מהפורום כי זה לא מתאים לה- שיבושם לה. ראיתי פורומים אחרים עם בעיות קשות בהרבה. שם לא עושים חשבון לאף אחד. שם הפרקטיקה והתועלת היא נר לרגלי המשתתפים. הזדהות וחיבוק בלבד לא פותרים את הבעיה. (ואת זה כתבתי לפני 8 חודשים-בדוק!!!)

נוי3

New member
עציון

האם יש צורך לכתוב תגובה להודעה שלך מלמעלה, אחרי זה?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

שש שבע

New member
התנצלות - לג'יפ

חשבתי שהתגובה שלך היתה עבורי. ולא הבנתי אותה קבלי התנצלות.

nuni2212

New member
מה ??????

זכותך לחשוב מה שאת רוצה וזכותנו להגיב כמו שאנו חושבות גם אם את צודקת אז יש כאלו שיחשבו כך וגם אם את לא צודקת יש כאלה שיחשבו כך אל תעלבי וזכותך לחשוב כך על חמתך אבל חשוב לשמור על פרופורציות ! כולנו פה לא מי יודע מה אוהבים אותם אבל חיים איתם בלית ברירה. תחשבי, אם היא לא הייתה קיימת היכן היה היום בעלך ??? אני מקווה שתשארי אתנו ...............

עציון

New member
יש חמות שאינן ממורמרות, ויש ש....

הרבה חמיות_כך אומרים, לא?- הינן נשמות טובות שעושות מעל ומעבר. ויש כאלו שהן צרה צרורה. ואת זה אבקש להפנים!!!!

למעלה