מעו
1. שם: גלעד 2. גיל: 15 3. מיקום בארץ: כפר סבא האם אתה 4. מאחר הרבה? פעם לא הייתי מאחר עד שנמאס לי שמאחרים לי אז התחלתי

5. עובד? נופי אולי בקרוב :] 6. אוהב את המשפחה שלך? פחות מחלק מהאנשים אבל כן.. 7. אוכל מילקי? הרבה :] ורק עם מקופלת :] 8. יש לך אובססיה\\סטייה? אממ יש לי אובססיה לאפים של אנשים :S 9. אוהב חורף? נופי

אלא אם כן זה מצב רומנטי..*קיטשי* 10. מבריז הרבה מביצפר? חיחי כה

אני המבריזן של הכיתה ףP 11. מדבר הרבה בטלפון? רק עם נוי :] 12. מקבל ציונים טובים? ככה ככה

13. כותב שירים\\סיפורים? שירים.. 14. משתדל לאכול בריא? לא ממש S: 15. חושב על עצמך לפני אחרים? תלוי מי האחרים ברוב הפעמים הם באים לפני 16. חוסך כסף? לא יודע לעשות את זה

17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? אהא :] 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? יותר מאחת חיחי 19. קונה מתנות? כן

ולא תמיד קונים לי גם L 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לפעמים..פעם הייתי יותר טוב האם אי פעם 21. שיקרת? ממש לא הרבה 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? יש מצב..נראה לי שלא 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כה:S 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא

אני לא מסוגל לשנוא :S 25. ישנת עם רדיו דלוק?חיחי כה הרבה 26. עם טלוויזיה דלוקה? אולי פעם כשהייתי רואה

27. לא ישנת יום שלם? אהא :] 28. היית במחשב כל הלילה? הרבה

29. היית בחו"ל? נופי L 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? אממ יש מצב 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא.. 32. חיבקת מישהו מפורסם? אממ לא שזכור לי

33. הופעת על במה? ביסודי :] 34. גנבת משהו? בגן:S 35. תפסת טרמפ? ניסיתי, לא הלך

36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? איעווו ברור שלא 37. הלכת לאיבוד? אהא 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? נופ

39. נשברה לך שן? אהה יש מצב 40. עישנת סיגריה? יאפ מה הדבר האחרון 41. שאכלת? סוכרית מנטוס מנטה 42. שקנית? אממ סנדביץ' בקיוסק בצפר ?

43. ספר אחרון שקראת? אלים אמריקאיים :] 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? אממ לא זוכר

45. הופעה אחרונה שהיית? של המגמת מוזיקה של הבצפר שלי

46. דיסק אחרון ששמעת? אממ לא יודע:S זה הכל במחשב.. 47. שיר אחרון ששמעת? אגדות – עברי לידר 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? על קו המים – עברי לידר

49. מה הדבר האחרון שהדפסת? אממ משו לאחותי

50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? אתר של משחקי מחשב

[VGAMES] 51. אדם אחרון שראית? אממ אמא שלי?

52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? נראה לי שענבל..אלא אם כן היא לא הסתכלה לי בעיניים:S 53. אדם אחרון שחיבק אותך? ענבל :] 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? נוי כמובן

55. אדם אחרון שצעקת עליו? אממ ווי נראה לי שמאיה אהובים 56. צבע אהוב? כחול שמיימי :] 57. סרט אהוב? אממ אפקט הפרפר נראה לי 58. ספר אהוב? שיר של אש ושל קרח 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? אממ ווי יש מלא..ניקלבק אולי 60. דיסק אהוב? אין כזה

61. שיר אהוב? יותר מדי.. 62. תוכנית טלווזיה אהובה? לא אוהב טלוויזיה

63. מאכל אהוב? אוכל פרסי מוזר כזה

64. בנאדם שאתה הכי אוהב? בעעע לא חייבים לבחור נכון?

65. מקצוע אהוב? סוציולוגיה?

66. זמן ביום? לילה בחופשים ערב בלימודים 67. ממתק\\חטיף אהוב? אממ כל דבר עם שוקולד :] 68. אתר אהוב באינטרנט? ישרא?

69. ערוץ אהוב? AXN נראה לי 70. קליפ אהוב? של טאטו חיחי העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? תה..שונא קפה

73. כתום או צהוב? אממ נראה לי שצהוב 74. טלפון או פלאפון? פלא

75. סלקום או אורנג'? שניהם סאקס

76. שוקולד מריר או חלב? חלבבבב תמיד חלב :] 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? אממ שמש..אוהב חום 79. קולה או ספרייט? קולה :] שונא ספרייט

80. קור או חום? חום חיחי 81. אילת או חרמון? לא הייתי בחרמון

82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות 83. קרמבו או גלידה? גלידההה ברור מזה השאלה הזאתי

84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? הכי טוב אמפי אבל אם כבר מערכת שונא דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם :] אבל יותר כיף ישראלי 87. השיר שלנו או מיכאלה? איעו נאדה 88. שחור או לבן? אמממ לבן נראה לי 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? תלוי מה:S 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים אל פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם :] 92. פסטיגל או פיטר פן? שו?:S יאא מזה השאלות האלה

93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית כיפיים כאלה :] 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? לייק דה שלא זה ולא זה

ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? משו עם פיטר פן ופסטיגל נראה לי 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? קרמבו או גלידה

ברור שגלידה 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? אממ יש שאלות מיותרות

99. האם נהנת לענות עליו? לא האמתי 100. תן ציון לשאלון. 3