מוווּ ~

RoCKeR121

New member
שאלון מוו מגניב

על עצמך 1. שם:גיל 2. גיל:זה השם!(17) 3. מיקום בארץ:חיפה האם אתה 4. מאחר הרבה?לפעמים 5. עובד?כבר לא:( 6. אוהב את המשפחה שלך?חלק מהם 7. אוכל מילקי?כשיש אז כן 8. יש לך אובססיה\\סטייה?יאפ 9. אוהב חורף?יאפ 10. מבריז הרבה מביצפר?יותר מדי:) 11. מדבר הרבה בטלפון?אם מישהי מסויימת אחת כן 12. מקבל ציונים טובים?כן(חוץ ממתמטיקה חחח) 13. כותב שירים\\סיפורים?יאפ 14. משתדל לאכול בריא?לא ממש 15. חושב על עצמך לפני אחרים?לא 16. חוסך כסף?לא כרגע 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?לא בעיקר אבל לפעמים אני מוציא כסף סתם 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?לא! 19. קונה מתנות?לפעמים 20. חושב שאתה בנאדם טוב?בנאדם לא צריך לחשוב שהוא טוב הוא צריך שאנשים יגידו לו את זה...אחרת זה כנראה לא נכון האם אי פעם 21. שיקרת?או כל כך הרבה 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?היו כמה מקרים 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?אהה 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?עדיין לא...למרות שיש לא מעט שאני שונא 25. ישנת עם רדיו דלוק?איזה רדיו המחשב דולק עם פלייליסט קבוע כל לילה(חוץ מבשבועות האחרונים שזה רק ביטלס) 26. עם טלוויזיה דלוקה?אני לפעמים נרדם ככה בטעות ולא זוכר לזים טיימר 27. לא ישנת יום שלם?המון פעמים...זה בגלל שאני קשיש בן 17... 28. היית במחשב כל הלילה?יותר מידי פעמים 29. היית בחו"ל?כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?לא נשבעתי לעצמי שאני לא יוכל משהו אני פשוט אוכל הכל 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?כן 32. חיבקת מישהו מפורסם?כן 33. הופעת על במה?כן 34. גנבת משהו?כן 35. תפסת טרמפ?כן 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?לא...איכ 37. הלכת לאיבוד?קרה לירק פעם אחת בחיים...יש לי חוש התמצאות מעולה 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?לא! מי רואה את זה לעזעזל? 39. נשברה לך שן?כן 2 40. עישנת סיגריה?בכל החיים אולי 2 מה הדבר האחרון 41. שאכלת?מרק 42. שקנית?כרטיסיה 43. ספר אחרון שקראת?ים האש מחזור שר המוות 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?מזמן...לא זוכר... 45. הופעה אחרונה שהיית?אממממ אני חושב אביב גפן בניצנים 46. דיסק אחרון ששמעת? סרג'נט פפר של הביטלס אני שומע עכשיו לפני זה היה ריבולבר 47. שיר אחרון ששמעת?the beatles - when i'm sixty-four לצערנו לנון לא הגיע לגיל הזה(הוא היה צריך להיות בן 65 השנה) 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?the beatles - maxwell's silver hammer 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?Ynet- זה הבית 51. אדם אחרון שראית?אמא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אני חושב שגבי 53. אדם אחרון שחיבק אותך?אמא 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?גבי:) 55. אדם אחרון שצעקת עליו?אבא והגיע לו יותר מזה אהובים 56. צבע אהוב?ירוק וכחול(אבל לא ביחד) 57. סרט אהוב?לא מת על סרטים אבל ווינז וורלד זה אדיר 58. ספר אהוב?אמממ שה"ט ואח"כ הרומח 59. זמר\\ת\\להקה אהובה?אנגלית - the beatles עברית שפה קשה- איפה הילד כרגע 60. דיסק אהוב?אני חושב שאבבי רואד של הביטלס 61. שיר אהוב?יש המון...the beatles - because, she's so heavy, Lynard Skynard -Freebird(אין על כפריים דרומיים בורים ולאומנים להחריד) 62. תוכנית טלווזיה אהובה?חברים 63. מאכל אהוב?כל מה שהיה חי פעם ובישלו על פחם 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?גבי:):):) 65. מקצוע אהוב?מוזיקה(זה לא מקצוע זאת דרך חיים) 66. זמן ביום?זריחה/שקיעה/מוקדם מאוד בבוקר אחרי לילה לבן 67. ממתק\\חטיף אהוב?שוקולד 68. אתר אהוב באינטרנט?בד"כ כן 69. ערוץ אהוב?3 וביפ 70. קליפ אהוב?לא מת עליהם בכללי...מיסחרו את המוזיקה באיזושהי דרך העדפות 71. אביב או סתיו?שניהם 72. קפה או תה?תה(זה פחות ממכר) 73. כתום או צהוב?כתום-היתה לי אובססיה לצבע הזה לפני ההתנתקות אז המתנחלים גנבו לי אותו 74. טלפון או פלאפון?שניהם ובעצם אף אחד... כי עדיף להיות עם מי שאתם אוהבים 75. סלקום או אורנג'?סלקום זה מה שתמיד היה לי עד עכשיו(שאני בפלאפון) 76. שוקולד מריר או חלב?חלב 77. שיער אסוף או פזור?עכשיו יש לי צמה וזה מגניב אבל בד"כ פזור אחרי המקלחת שזה השיער שלי במיטבו 78. ירח או שמש?ירח 79. קולה או ספרייט?קולה(למרות שאני כבר יותר מעדיף לא מוגז) 80. קור או חום?תלוי מתי - ואם יש לחות 81. אילת או חרמון?אילת בקיץ חרמון בחורף ככה זה ישראל 82. עיינים ירוקות או כחולות?כחולות(זה מה יש:)) 83. קרמבו או גלידה?גלידה אופקורס 84. לילה או יום?לילה 85. דיסקמן או מערכת?מערכת! ועם רמקולים גדולים! ועם הרבה דיסקים! ובלי שכנים! 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?הלוואי שיכולתי להגיד עברית אבל היא לא מספיק טובה אז לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה?איכסה שתיהן(למרות שראיתי חלק דיי גדול ממיכאלה) 88. שחור או לבן?שניהם 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?מה לעשות שאני חרא- מלוכלך 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?פנים! 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?יעני קפוצ'ון? ברור שעם! 92. פסטיגל או פיטר פן?פיטר פן הרבה יותר מגניב- אגב היתה לפני שנים צגה כזאת ובגלל שאמא שלי חברה של אמא של אחד השחקנים פגשתי את פיטר פן(גיל ססובר) אחרי ההצגה וזה היה כזה חלום כי כל כך הערצתי את גיל ססובר אז(עצוב לא?) 93. נעלי בית או יחפים?יחפים-אבל אז אני נהיה חולה וזה בעעע(וזה ככה עכשיו) 94. סבון רגיל או נוזלי?נוזלי 95. ביצפר או צבא?אף אחד ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?לא זוכר את ההתחלה...זה היה ארוך מידי 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?כנ"ל 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?לא כי משעמם לי 99. האם נהנת לענות עליו?יאפ 100. תן ציון לשאלון.כנראה שמאוד משעמם לי אם הגעתי עד כאן אם הצלחתם להגיע עד פה קבלו ח"ח מחלקתי מופת פלוגתי צל"ש הרמטכ"ל ועיטור העוז ביחד(נקווה שזה לא יהיה קבלה לאחר המוות)

במקרה הייתי בפורום הזה וממש בא לי

לענות על השאלון אפילו שאני לא בפורום הזה... 1. שם: יובל 2. גיל: 17 3. מיקום בארץ: מצפה הושעיה (צפון) האם אתה: 4. מאחר הרבה? כן, מאד! 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? רב הזמן כן... 7. אוכל מילקי? למה לא? 8. יש לך אובססיה\\סטייה? לנשוך למעלה-של-עטים 9. אוהב חורף? מאד!!!! 10. מבריז הרבה מביצפר? אמממ.. ככה ככה 11. מדבר הרבה בטלפון? לא כל כך 12. מקבל ציונים טובים? סבירים 13. כותב שירים\\סיפורים? לפעמים 14. משתדל לאכול בריא? המשפחה שלי בקטע הזה, אבל מחוץ לבית אני לא מקפיד 15. חושב על עצמך לפני אחרים? מי לא?... 16. חוסך כסף? לא ממש... 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? רק על שטויות. מה שחשוב ההורים קונים. 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? לא! התערבתי עם מישהו מי מצליח לא לאכול עד חנוכה.. 19. קונה מתנות? בזמן האחרון אני לא זוכר מתי יצא לי.. 20. חושב שאתה בנאדם טוב? מקווה! האם אי פעם: 21. שיקרת? מי לא שיקר אי פעם בחיייו? 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? יש מצב.. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן.. אפילו ממש בזמן האחרון 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן כמה פעמים (בטעות) 26. עם טלוויזיה דלוקה? לא 27. לא ישנת יום שלם? מה הכוונה, יממה שלמה? כן 28. היית במחשב כל הלילה? לא זכור לי.. 29. היית בחו"ל? לא! 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא.. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן כשהייתי בכיתה ה'.. 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא.. 33. הופעת על במה? במה של הבי"ס נחשבת?.. 34. גנבת משהו? מן הסתם.. לא משהו גדול 35. תפסת טרמפ? חחח.. אני חי על טרמפים! 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא! (מה הקטע?...) 37. הלכת לאיבוד? הו, אינספור פעמים! אפילו במקומות שקשה ללכת בהם לאיבוד כמו נווה דקלים.. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא.. 39. נשברה לך שן? רק חתיכה קטנה ממנה 40. עישנת סיגריה? לא! מה הדבר האחרון: 41. שאכלת? פסק זמן 42. שקנית? את הפסק זמן הזה 43. ספר אחרון שקראת? ספר באנגלית- storm breaker 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? וואו זה היה לפני שנים.. נראה לי טרויה.. 45. הופעה אחרונה שהיית? שונא ללכת להופעות.. 46. דיסק אחרון ששמעת? לא זוכר 47. שיר אחרון ששמעת? נו השיר הזה של נועה פארן (ברדיו) 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? כנ"ל 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? חחח לא זוכר! 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? נענע 51. אדם אחרון שראית? אח שלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? השוטר שפינה אותי מהגוש 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אמא 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא שלי 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אחים שלי הקטנים אהובים: 56. צבע אהוב? ירוק שחור וכסף 57. סרט אהוב? גלדיאטור ושודדי הקאריביים 58. ספר אהוב? שרה"ט 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? לא משהו מסוים.. 60. דיסק אהוב? כנ"ל 61. שיר אהוב? כנ"ל 62. תוכנית טלווזיה אהובה? אני בקושי רואה טלוויזיה 63. מאכל אהוב? תפוחי אדמה ושוקולד מריר 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אמממ... לא יודע, נראה לי אבא שלי. 65. מקצוע אהוב? ארץ ישראל (מגמה) 66. זמן ביום? לילה 67. ממתק\\חטיף אהוב? שוקולד מריר 68. אתר אהוב באינטרנט? לא יודע.. 69. ערוץ אהוב? אני בקושי רואה טלוויזיה 70. קליפ אהוב? ... העדפות: 71. אביב או סתיו? סתיו, ברור! 72. קפה או תה? קפה!! 73. כתום או צהוב? אממ. כתום 74. טלפון או פלאפון?פלאפון.. 75. סלקום או אורנג'? סלקום! (לצערי יש לי אורנג'.. זבל של חברה..) 76. שוקולד מריר או חלב? מריר! יאמי יאמי 77. שיער אסוף או פזור? אממ.. לא יודע... תלוי על מי! 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? קור! 81. אילת או חרמון? חרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות 83. קרמבו או גלידה? תלוי במצברוח! 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? תלוי.. 87. השיר שלנו או מיכאלה? לא מבין בזה.. 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? להשאיר מלוכלך.. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? שונא שיחות נפש. אבל עדיף בטלפון. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?לא יודע! התלבטתי בזה רבות! 92. פסטיגל או פיטר פן? פחחח.. שומדבר 93. נעלי בית או יחפים? יחפים! 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? צבא זה קצת נק' רגישה בשבילי כרגע.. ולסיום: 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? מה היה הדבר האחרון שהדפסת. לא יודע למה, זה ממש הצחיק אותי. 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? כל השאלות על הטלויזיה 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא! אני מת על שאלונים! כמה שיותר ארוך יותר טוב! 99. האם נהנת לענות עליו? יאפ! 100. תן ציון לשאלון- 89

NJS

New member
מעו

1. שם: גלעד 2. גיל: 15 3. מיקום בארץ: כפר סבא האם אתה 4. מאחר הרבה? פעם לא הייתי מאחר עד שנמאס לי שמאחרים לי אז התחלתי :p 5. עובד? נופי אולי בקרוב :] 6. אוהב את המשפחה שלך? פחות מחלק מהאנשים אבל כן.. 7. אוכל מילקי? הרבה :] ורק עם מקופלת :] 8. יש לך אובססיה\\סטייה? אממ יש לי אובססיה לאפים של אנשים :S 9. אוהב חורף? נופי :p אלא אם כן זה מצב רומנטי..*קיטשי* 10. מבריז הרבה מביצפר? חיחי כה :p אני המבריזן של הכיתה ףP 11. מדבר הרבה בטלפון? רק עם נוי :] 12. מקבל ציונים טובים? ככה ככה :p 13. כותב שירים\\סיפורים? שירים.. 14. משתדל לאכול בריא? לא ממש S: 15. חושב על עצמך לפני אחרים? תלוי מי האחרים ברוב הפעמים הם באים לפני 16. חוסך כסף? לא יודע לעשות את זה :p 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? אהא :] 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? יותר מאחת חיחי 19. קונה מתנות? כן :p ולא תמיד קונים לי גם L 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לפעמים..פעם הייתי יותר טוב האם אי פעם 21. שיקרת? ממש לא הרבה 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? יש מצב..נראה לי שלא 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כה:S 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא :p אני לא מסוגל לשנוא :S 25. ישנת עם רדיו דלוק?חיחי כה הרבה 26. עם טלוויזיה דלוקה? אולי פעם כשהייתי רואה :p 27. לא ישנת יום שלם? אהא :] 28. היית במחשב כל הלילה? הרבה :p 29. היית בחו"ל? נופי L 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? אממ יש מצב 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא.. 32. חיבקת מישהו מפורסם? אממ לא שזכור לי :p 33. הופעת על במה? ביסודי :] 34. גנבת משהו? בגן:S 35. תפסת טרמפ? ניסיתי, לא הלך :p 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? איעווו ברור שלא 37. הלכת לאיבוד? אהא 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? נופ :p 39. נשברה לך שן? אהה יש מצב 40. עישנת סיגריה? יאפ מה הדבר האחרון 41. שאכלת? סוכרית מנטוס מנטה 42. שקנית? אממ סנדביץ' בקיוסק בצפר ?:p 43. ספר אחרון שקראת? אלים אמריקאיים :] 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? אממ לא זוכר :p 45. הופעה אחרונה שהיית? של המגמת מוזיקה של הבצפר שלי :p 46. דיסק אחרון ששמעת? אממ לא יודע:S זה הכל במחשב.. 47. שיר אחרון ששמעת? אגדות – עברי לידר 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? על קו המים – עברי לידר :p 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? אממ משו לאחותי :p 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? אתר של משחקי מחשב :p [VGAMES] 51. אדם אחרון שראית? אממ אמא שלי?:p 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? נראה לי שענבל..אלא אם כן היא לא הסתכלה לי בעיניים:S 53. אדם אחרון שחיבק אותך? ענבל :] 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? נוי כמובן :p 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אממ ווי נראה לי שמאיה אהובים 56. צבע אהוב? כחול שמיימי :] 57. סרט אהוב? אממ אפקט הפרפר נראה לי 58. ספר אהוב? שיר של אש ושל קרח 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? אממ ווי יש מלא..ניקלבק אולי 60. דיסק אהוב? אין כזה :p 61. שיר אהוב? יותר מדי.. 62. תוכנית טלווזיה אהובה? לא אוהב טלוויזיה :p 63. מאכל אהוב? אוכל פרסי מוזר כזה :p 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? בעעע לא חייבים לבחור נכון?:p 65. מקצוע אהוב? סוציולוגיה?:p 66. זמן ביום? לילה בחופשים ערב בלימודים 67. ממתק\\חטיף אהוב? אממ כל דבר עם שוקולד :] 68. אתר אהוב באינטרנט? ישרא?:p 69. ערוץ אהוב? AXN נראה לי 70. קליפ אהוב? של טאטו חיחי העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? תה..שונא קפה :p 73. כתום או צהוב? אממ נראה לי שצהוב 74. טלפון או פלאפון? פלא :p 75. סלקום או אורנג'? שניהם סאקס :p 76. שוקולד מריר או חלב? חלבבבב תמיד חלב :] 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? אממ שמש..אוהב חום 79. קולה או ספרייט? קולה :] שונא ספרייט :p 80. קור או חום? חום חיחי 81. אילת או חרמון? לא הייתי בחרמון :p 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות 83. קרמבו או גלידה? גלידההה ברור מזה השאלה הזאתי :p 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? הכי טוב אמפי אבל אם כבר מערכת שונא דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם :] אבל יותר כיף ישראלי 87. השיר שלנו או מיכאלה? איעו נאדה 88. שחור או לבן? אמממ לבן נראה לי 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? תלוי מה:S 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים אל פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם :] 92. פסטיגל או פיטר פן? שו?:S יאא מזה השאלות האלה :p 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית כיפיים כאלה :] 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? לייק דה שלא זה ולא זה:p ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? משו עם פיטר פן ופסטיגל נראה לי 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? קרמבו או גלידה :p ברור שגלידה 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? אממ יש שאלות מיותרות :p 99. האם נהנת לענות עליו? לא האמתי 100. תן ציון לשאלון. 3 :p

למעלה