מוהאהאהא!

Cartman

New member
מוהאהאהא!

אני רואה שמאז שהתמנתי למנהל (בערך), רמת הפורום עלתה פלאים! בעצם לא, אבל מה אכפת לי... יאללה, תכתבו דברים מעניינים!

אחי אתה ממש ממש מעודד..

אתה רק צריך ללמוד משפטים אחרים במקום "יאללה תכתבו דברים מעניינים!"... ויפה שעה אחת קודם..

Cartman

New member
אתה נכנסת לרשימה השחורה שלי!

סתם, סתם. טוב, נו, נעשה סקר: האם לדעתכם הסרט עמד בסטנדרטים של הסדרה? האם הוא היה יותר טוב מהסדרה, או שאולי זאת בושה לסדרה שהוא נושא את שמה? מה אתם חושבים?

הסרט בהחלט

עמד בקריטריונים.. סרט טוב על חרמנות מדהימה.. אהבה הומוסקסואלית.. לא היה חסר כלום.. חוץ מדבר אחד!!! למה חיברו לקרטמן את הצ´יף הזוועתי הזה.. כל הסרט היו חסרות הקללות שלו!! כמובן שהוא השלים קללות בסוף הסרט ברמה של הפקה שלמה לעונת שידורים של התוכנית אבל בכל זאת...

אני לא מאמין שזה קורה!!!

ביומיים עמוד שלם התחלף בפורום הזה!!! חל שיפור!!!! נמשיך ככה ונכבוש את הפלשתינאים, הסורים, הירדנים, המיצרים, העיראקים, והקנדים.. טוב נו.. אולי את הקנדים לא..

Cartman

New member
צ´יף? צ´יפ!

זה היה הומאז´ לתפוז המכאני, ולדעתי היה ממש מגניב. אוקי, דעתי על הסרט: אותי הוא לא הצחיק כמו הסדרה, אולי בגלל שהוא הגיע אחרי העונה השנייה, או השלישית, אני כבר לא זוכר, שהיו עונות מצחיקות, אבל לדעתי העונות שבאות אחר כך מתעלות עליהן בהרבה. הסרט העביר לדעתי מסר חתרני, כמו הסדרה עצמה, ועל זה כבר מגיע לו
. בקריאה שנייה של מה שקראתי למעלה, אולי זה נראה כאילו הסרט לא הצחיק אותי. אז רק רציתי להבהיר שהוא כן, אבל בהשוואה לעונות האחרונות, אז קצת. בקיצור, אני חושב שהוא לא מבייש את העונות הראשונות של הסדרה, אבל אם היו מוציאים אותו עכשיו, אז אולי הייתי מתאכזב.

IC4

New member
הסרט נהדר!

קצת כואב לנסות להשוות לעונות אחרונות שבהן סאותפארק קיבל סטייל קצת שונה אבל לדעתי זה לא מוריד מערך ראשית הדרך, זה רק שונה תמיד תהיתי האם יעשו סרט סאותפארק שני? אבל עכשיו זה כבר יהיו מסורבל מדי ישימו את טימי?! מהר מאט וטריי! לפני שתושבי הפורום הזה יעברו לפורום פוקימון! אגב אם כבר הומאז´ים לקובריק - יש שם גם לFULL METAL JACKET שזה פעם שניה שהם מהמז´ים אותו, אם אתם זוכרים את הפרק שקארטמן זונה ויאטנמית

Kickurass

New member
הסרט טרם רבות

"אני לא בוטח במשהו שמדמם חמישה ימים רצוף ולא מת" של מר גריסון, השטן הומו, גירסת ברודווי ל kyle´s mom is a bitch ועוד דברים שלא היו קיימים לפני הסרט.

Cartman

New member
ורגע, מה אם ´זה הבוש שלי´?

מה דעתכם על התוכנית, מי שראה אותה? עומדת בגאווה לצד סאות פארק, זוועה שאסור היה לשדר, מתעלה על סאות פארק בעשרות מונים?

Archmage

New member
סרט תותח... ברור שהוא לא נופל

מהסדרה ורק מוסיף לה ד"א ראיתי אותו כמה פעמים והבנתי שחייבים אבל חייבים to blame canada ותדעו ש it´s easy o.k

למעלה