מודעת "אבל" בקדימה

nirhob

New member
מודעת "אבל" בקדימה

במהלך הלילה האחרון פורסמו על לוחות המודעות בקדימה מודעות בצורה של מודעות אבל. המודעה הודיעה על זה שגולברי מוכר את קדימה לתושבי צורן ומתחת פורסמו כל מיני מינויים שהובטחו לאנשים מיחד בתנופה. קודם כל שיתבייש מי שהפיץ את זה. אין הסכמים כאלה וגולברי לא מוכר את קדימה. יחד בתנופה זה לא שלוחה של גולברי ממש ביזיון

הקונספט של יחד בתנופה חוזר בהפוכה

לצערנו פשקוילים אנונימיים, ללא ביסוס עובדתי ושנועדו ללבות יצרים הם מנת חלקנו בכל מערכת בחירות. הם נועדו להפחיד בין אם מדובר בדברים נכונים ובין אם לא אבל במקרה של המודעה הזו צריך לשים לב כאן למשהו: יחד בתנופה היא מפלגה עם קונספט סקטוריאלי שגורסת שלטובת צורן צריך להכניס יותר מנדטים צורניים. כאילו שזה מה שיקדם את האינטרסים של צורן וימנע מהמועצה להתיחס לצורן כחצר אחורית אבל זו חרב פיפיות שעכשיו מתחילים לראות את הלהב השני שלה. מחבר המודעה כיוון לרגש מסוים מאוד: כמידת הצלחתה של יחד בתנופה היא תיצור חשש ואנטגוניזם אצל תושבי קדימה. זה לא יקדם שום אינטרס של צורן - להיפך. האסטרטגיה ה"צורנית" כישוב/שכונה (אני שונא את השם שכונה) צריכה להיות מפלגות שיתופיות של קדימה וצורן ביחד. רק כך זה יגיע למשהו יצירתי שיפרה גם את קדימה וגם את צורן. הקונספט של מפלגת "דפוקים" שזקוקים ליצוג הולם במועצה לא יעזור כאן.

Master Stav

New member
../images/Emo45.gif אין לי אלא לומר .....כן

מחבר/ת/י המודעה הזו אם הם מצורן ....פוגעים גם ביחד בתנופה, גם בסמדר וגם במיקי .... למרות שזה האחרון מציג את הרשימה היחידה הבנוייה באיזון אמיתי.

Master Stav

New member
משיהו יכול לצלם את זה ....

את הסיבוב הקודם ( תחושת הבטן שלי אומרת שזה אותה יד ) לא ראיתי ...למרות שהואשמתי ש......

למעלה