מודעות

בדי

New member
מודעות

שלום לכולם מציקה לי העובדה שבתקופה האחרונה (3 , 4 שנים בערך ) אני מנסה להבין מה קורה איתי במצבים מסויימים בחיים למשל - מה קורה שאני עצבני מה קורה שאני שמח, עצוב , בודד, אני מנסה להגיע למודעות אבל תמיד מגיע שוב לאותם מצבים למרות שהבנתי שהגעתי למודעות שהכל שטויות

ברוך בואך בדי היקר../images/Emo24.gif

היי בדי!!! ברוך בואך לצל קורתנו!! רשמתי לך תשובה בדואר הפנימי של תפוז. לפי דעתי מאד קשה לעשות עבודה אישית פנימית לבד ללא יד מכוונת. אני עדיין מחזיקה בדעה שצריך לשם כך איש מקצוע שיתמוך לכל אורכו של התהליך וידע להוציא אותך בזמן מתהומות שאתה שוקע אליהם. אם אתה כל הזמן חוזר לאותם מצבים הווה אומר שאתה לא מטפל בשורש הבעיה אלא מסתובב כל הזמן מסביב לתוצאה. תבניות ההתנהגות שלך צריכות להשתנות כך לא טיפול לאותם מצבים. הרבה אור ואהבה אין סופית ללא תנאי וללא גבול מיכל

R2

New member
אולי באמת הכל שטויות.........!

קודם כל אתה בפורום הנכון,ויש לך את ההזדמנות לבדוק את עצמך. אפשר לתת לך תשובה חיובית...או שלילית..מה זה משנה לגביך. הרי בסוף שתמצה את התשובה בסך הכל השאלה נושרת מעליך. בפורום כאן תשאל כל שאלה ויכוונו אותך,ידריכו אותך, האנשים כאן נחמדים ותומכים ואני מדבר מנסיון. אז אל תהסס !!

בדי

New member
טוב לי

לאן אתם רוצים לכוון אותי אני לא סובל או משהו כזה ולא כל הזמן מתעסק בזה פשוט מדובר בתופעה חדשה סה"כ אני מאושר ולדעתי יותר מרוב האנשים אין לי שום בעיה רצינית שאלתי הייתה האם בסוף אני יגיע למודעות פנימית או שעד גיל 76 אני אבדוק את עצמי במצבים כלשהם בחיים חוץ מזה תודה שהגבתם ביי בינתיים שלכם בדי

R2

New member
אני מצטרף לשאלה...

מודעות פנימית....מתי..?

R2

New member
למה.................?

ישנו איזה נמר שאת הבהלת והוא רודף אחרי..?

rainbow too

New member
אם תרצה תגיע../images/Emo13.gif

העובדה שהגעת לכאן כבר מעידה על כך שאתה רוצה. לכח הרצון שלנו יש את הכח הגובר על הטפיל שבנו. הטפיל שבנו הוא החלק השופט שבנו הקרבן, ומערכת האמונות(ספר החוקים שלנו) המושתתות על פחד, ולא על אהבה. ברגע שביקשת להכנס למודעות רחבה יותר, בחרת לצאת להרפתקה, שלא ידוע מה יש בה ולאן היא תוביל אותך. אם תבחר באהבה ובאור כמדריכיך הם יובילו אותך אל האמת הפנימית, שמתוכה אנו מבינים את עצמנו, את האחרים, את ייעודנו בחיים ואת סודות היקום אשר נפתחים כמניפה. דרך צלחה, ובאהבה ללא תנאי

למעלה