מודעות

מודעות

הבחנתי לאחרונה שקפצתי שלב מבחינה אנרגטית ושהתחלתי לקבל דברים שאני מבקשת (manifestation ).
יש בי צורך עז להעביר את הידע הלאה, חברים קרובים ומשפחה עדיין לא מוכנים לקבלו, (סותמים לי את הפה איך שאני מתחילה לדבר, יוצרים ויכוחים או מושכים לכיוון שלילי וכו...) עם זאת אני רואה שינויים גם בהם וגם בכל הסביבה שלי ושדברים שאני מבקשת מתגשמים מאוד מהר כבר כמה שבועות.
אני מקווה שלכם זה יהיה לשימוש ושדברי יהיו מובנים ונגישים כי ממש חשוב לי שמישהו ייעזר בזה.

1. אנרגיה, אלוהים... (תקראו לזה איך שבא לכם) . יש בנו את הפוטנציאל של אלוהים. עד כה ידענו שיש בנו את הפוטנציאל הזה, אמרו לנו שיש לנו פוטנציאל. אם אין מימוש לפוטנציאל הזה, נרגיש חוסר וחבל, כי "נבראנו בצלמו ובדמותו". אנו מלאים ועשירים וכדאי שנתחיל להאמין ולהתנהג כך כבר עכשיו. (דמיינו את עצמכם מלאים 100% בכל התכונות שרציתם אי פעם, עם כל הדברים שרציתם - לכו עד הסוף עם הדמיון).
2. כאשר אתם עושים מדיטציה - השתדלו שממצב של אמירת "אני רוצה כך וכך וכך...." אתם אומרים "אני כזה וכזה וכזה" עם האמונה בכך והתחושה שאתם כאלו!! למשל ממצב של אני רוצה להיות מאושר, למצב של "אני מאושר". למה? כי אני מאושר. אני לא רק רוצה להיות כזה. כאשר אתם "רוצים" להיות משהו - שומעים אתכם, זה משהו עתידי, ללא תיחום זמן ובעצם - הבקשה התקבלה, ומה שעוד נשמע זו העובדה שכרגע - אתם לא מאושרים. לכן חשוב להגיע למצב של "אני כך" .
3. היו מודעים לצירופי מקרים בחייכם. אין צירופי מקרים. כל מקרה בחייכם אתם זימנתם, וכך אתם גם יכולים ע"י מחשבותיכם להמנע ממנו אם אתם מרגישים שהוא לא לרוחכם. אך כאשר משהו מגיע, חישבו - מדוע בעצם אני נמצא בסיטואציה הזו? האם רציתי להיות כאן בעצם?
4. כאשר משהו מגיע במפתיע לחייכם, פתאום , ללא הכנה, תהיו בטוחים שביקשתם אותו. - אל תתנגדו. תזרמו איתו. מה שנקרא זה "משמיים". שימו לב שברגע שתזרמו תרגישו טוב הרבה יותר מאשר אם תתנגדו. התחושה הטובה של ההתנגדות, גם אם לאורך זמן, נובעת מהאגו ולא מהעצמי. (מקווה שאתם יודעים להבחין בין השניים :))
5. בזמן מדיטציה או בזמן עירנות, אל תעסיקו את עצמכם בשאלות כמו איך,זה יקרה, מתי בדיוק, ועוד דברים ספציפיים. סימכו על אלוהים/אנרגיה שתספק את התשובות/אמצעים לכל זה כשיגיע הזמן. הסתפקו בלשאול שאלות בסיסיות וכלליות כמו למשל "אני בזוגיות" (אבל לא משנה איך נפגש, לא משנה מתי, לא משנה מי זה יהיה - השאלות האלה גורמות לוויב של התנגדות וללחץ של האדם).
6. הבינו היטב את המשפט "הפוסל במומו פוסל" - הכירו את עצמכם היטב והיו שלמים עם עצמכם. כל מי ששאתם מבקרים מהווה שיקוף שלכם, מהווה חלק בעצמכם שאינכם מוכנים להכיל עדיין. הרבה יותר קל להגשים מציאות כאשר אנו שלמים עם עצמנו ועם הסביבה שלנו (שזה בכלל לא אותו הדבר כמו - מאמינים שאנו צודקים). זה אומר להכיל את העובדה שיש בתוכנו גם תכונות שליליות מאוד. הן לא חייבות לבוא לידי ביטוי, אבל הן קיימות. זיכרו את סעיף 1.
7. גם אם אתם יושבים בסביבה שלילית, או בין חברים עצובים או עם מטופל וכו' זיכרו תמיד מי אתם ואל תיסחפו למטה יחד איתם. היו מודעים לסביבה שלכם.
8. בהמשך לסעיף 6+7 - בשלב הזה אתם אמורים כבר לא להתבייש מעצמכם מול עצמכם ויכולים לבקש בכנות, מה שאתם באמת רוצים בלי שום התנגדות פנימית. ושכל העולם יתפוצץ. ואתם יודעים מה? העולם מתפוצץ, מתהפך כולו ורק בשבילכםםםם!
9. תתיחס לסביבה שלך כאל מדד ללב שלך. כשלא טוב לי בחברת אנשים, הלב שלי רוצה משהו אחר (אני לא מחובר לעצמי). כשטוב לי, זה בדיוק מה שאני רוצה(אני מחובר לעצמי). כשאני לא בטוח - אני זורם.
10.כשאתה רוצה משהו - תתן אותו . לדוגמה מישהו יכול לומר - אין לי כסף איך אני אתרום? או אדם בלי בן זוג שיתנהג בקרירות. ככל שתתן יותר כך תקבל יותר, ככל שתרגיש שיש לך (אני בריא, אני עשיר, אני חכם, אני מאוהב, אני מאורגן...) כך יהיה לך יותר לתת וכך תקבל בחזרה. ברגע שאנשים מקבלים משהו, פתאום יש להם תחושה שיש להם מאיפה לתת. זו אשלייה. ה"לתת" הזה תמיד היה בתוכם. עוד לפני שקיבלו. לכן משחקי כח למשל, של מי נותן מי מקבל הם מיותרים.

מקווה שזה יתרום למישהו מכם
.

שמחתי לקרוא.
אקרא שוב.
נהניתי.
הטקסט העצים אותי, שיקף לי, הזכיר לי.
אני יודע שאני יצרתי אותו בתוכי (אחרת, איך קראתי אותו?).
תודה

נ.ב.
קחי בחשבון שהטקסט שיקראו חלק מהאחרים כאן, איננו הטקסט שאת כתבת - ובטח לא הטקסט שאני קראתי - אלא אוסף של קלישאות ניו אייג'יות שמוחם יציג להם
שלא מעוררות בתוכם אלא אוסף של נוגדנים מוכנים מראש, שלא לומר מוצדקים

ברור שאתה יצרת אותו :)

איזה כיף לשמוע שנהינת :))))

בקשר לנ. ב . - חשבתי על זה לפני שכתבתי והחלטתי לכתוב בכל זאת. כל אחד והמקום שבו הוא נמצא.

gover1

New member
היי מלחיה מתוקה :)

רציתי לשאול ולהבין קצת יותר על הטקסט שכתבת.
קודם כל אני שמח שאת מרגישה קפיצה מבחינה אנרגטית,התחושה הזאת ליוותה אותי גם בשבועיים שלשה האחרונים אבל היא ברחה לי.
למעשה אני חושב שאת התחושה צריך להחזיק מתוך בחירה ,אבל מתוך בחירה שצריך לבחור כל רגע ורגע וזה לא כל כך פשוט...
נתחיל בזה שמה שאמר טל שחר נוגע גם אלי ואני תופס הרבה ממה שאמרת בתור ניו איג'.
מה שכן אני לא בא לתקוף או להתנגד אלה באמת לנסות להבין וללמוד.
1)רציתי תמיד לשאול את אלה שאומרים "נתחיל להאמין ולהתנהג כך כבר עכשיו" ועכשיו יש לי הזדמנות.
אז איך בעצם את יכולה להגיד דבר כזה באמונה שלמה?את באמת עכשיו יכולה לקחת את כל חשבון הבנק שלך ולבזבז אותו על כל הדברים שאת רוצה ובאמת להאמין שישאר לך כסף שוב ושוב ושוב משום מקום?
2)בקשר לסעיף הזה,אני מעדיף לעשות מדיטציה של התבוננות מכיוון שפה אני מצליח לתפוס את הראש שמפטפט בלי סוף ביום יום ולראות את השקריות של המחשבות.
אבל אם אני יתרגל מדיטציה כמו שאמרת של לבקש דברים-ועשיתי כאלו-זה מרגיש לי כמו המשך הפטפוט הרגיל ואין שום שחרור.
3)וואו,בקשר לצירופי מקרים על אף אם הם טובים, רעים, או לרב שאני לא מבין את הפשר שלהם,אני חייב להגיד שלפעמים הם מדהימים אותי בצורה יוצאת דופן.
כאילו אני פשוט לא מאמין שזה באמת קורה.
אבל אני לא רואה איך אני אחראי לזימון שלהם או לא
טוב זהו,אני לא רואה צורך לפרט על כל הסעיפים...
תודה...

היי gover

בשמחה אענה,
קודם כל נכון, התחושה צריכה לבוא מתוך בחירה נטו, וזה לא פשוט בכלל בהתחלה. לאחר תרגול המודעות עולה והרגישות לתחושות העצמי מתגברות, כלומר התחושה השלילית הופכת להיות בלתי נסבלת ואתה פשוט חייב חייב להרגיש טוב.אתה מבין שאם אתה לא מרגיש טוב אז אין דבר כזה שלא תרגיש טוב, ואתה חייב לשנות את זה כאן ועכשיו. התחושה בלתי נסבלת. כאמור לאחר תרגול היכולת לעשות את הסוויץ הופכת מהירה מאוד. (שלא כמו במצב רגיל בו לאדם די נוח במצב שלילי או שהוא לא מבין איך לצאת ממנו ).

עכשיו תשובות שבאות מהתהליך שאני עברתי:

1. לא, אני לא אקח את כל הכסף שלי ואבזבז אותו. זו מחשבה שבאה ממקום עני. זו לא מחשבה שמגיעה ממקום עשיר. אם אתה שואף להיות עשיר, תאמין שאתה עשיר בתוכך. שאתה, האדם שאתה - עשיר. שיש בך המון. מכאן שיש בך שפע רב לתת לאחרים וכך גם לקבל. זה לא חייב להתבטא בכסף (בהתחלה לפחות). כאשר תרגיש עשיר באמת "אני עשיר" גם תתנהג כמו עשיר. במדיטציות - תדמיין תוצאות סופיות ולא תהליכים של איך אתה מגיע לשם.
2.במה שכתבתי לא דיברתי רק על השגת ובקשת דברים חומריים. למשל אפשר לבקש שקט נפשי, הפסקת אש ממריבה כלשהי, עצמאות , סדר, בטחון, אהבה, ועוד... ואת כל אלה אתה יכול לבקש בדיוק במדיטציה שאתה עושה. (או שלא הבנתי נכון את שאלתך). זאת אומרת, לאחר שאתה מגיע למסקנה כלשהי או הארה לגבי שקר כלשהו, נניח לגבי ביקורת שקיבלת לאורך שנים, אתה יכול לומר לעצמך בשעת המדיטציה "אני בסדר גמור".
3. אני אסביר ע"י דוגמה - תנסה להזכר במצב כזה: רצית משהו מאוד שלא היה לך, חשבת עליו וראית אותו במדויק במוחך (תוצאה סופית). אבל אח"כ שכחת ממנו - אבל לא לגמרי, עדיין רצית אותו אבל בינתיים היה לך טוב במקום בו אתה נמצא, הערכת את המקום בו אתה נמצא (זה אומר ששחררת את הלחץ מהבקשה) והמשכת בחייך. ז"א שלא הייתה לך העדפה ממש מסויימת, בכל אחת מהאפשרויות ראית יתרונות. לא הייתה לך בעיה של זמן או מקום וכו' והיית פתוח להצעות (של העולם). ואז זה פשוט קרה והיה לך את הדבר (צירוף המקרים). זו דרך החשיבה.

אז מה דעתך על תשובתך של המלחיה המתוקה?

אני ממש אהבתי את השאלה שלך ואת התשובה שלה... ואת עצם הדיאלוג הכן, המעמיק והפתוח ביניכם. זה לא כזה פשוט או שכיח, לא מובן מאליו בכלל... אני ממש הערכתי את זה. ואולי אפילו יהיו לי קצת דברים להגיד על זה בעצמי, בהמשך

תודה על השיתוף

אני רוצה לשאול אותך לגבי אמירתך:
"...כי ממש חשוב לי שמישהו ייעזר בזה."
למה?

מעניין

שזה מה שתפס את עינייך :)

באותו יום קרה לי דבר מדהים ותחושה של אהבה אינסופית הציפה אותי ורציתי שכל העולם ידע מה שאני יודעת.
הרגשתי צורך חזק לכתוב את זה. לא יודעת למה בדיוק.....זה מה שרציתי באותו רגע הרגשתי שזה חשוב.

תודה על תשובתך

את אכן מתארת חוויה מדהימה-
את קודש הקודשים של חיינו הארציים.
והתשובה שלך מסבירה יפה מאוד,
מדוע בחרת לשתף ולחלוק את הידע הנ"ל.
אבל היא לא עונה לי,על למה ממש חשוב לך,
שמישהו גם ייעזר בידע הזה?
תודה.

ועוד משהו...

ציינת גם,שישנם כאלה שעדיין לא מוכנים לקבלו,
את הידע הזה- לא מוכנים לשמוע,לא רוצים לדעת.
איך את מסבירה את זה?
הרי הידע הזה הוא-
תרופה,מתנה,כלי מחולל פלאים,כוח יוצר ניסים!
אז למה שמישהו יידחה זאת? ייסרב לכך?
לא ייעתר להצעה החינמית הזאת?

תודה.

למשל: (1) כי זה נשמע מופרך והזוי (2) כי אין

לאותו אדם כלים סבירים ובלתי בזבזניים לבדוק את זה ברצינות ולהוציא על כך אנרגיה מיותרת (3) כי אין את הכלים להבין את הכתוב, שאז יכול להתרגם בתוכנו במקרה הטוב לאוסף של אמירות שטנציות, קיצוניות, ילדותיות (4) כי זה לא חלק מהמציאות המעשית המוכרת ולכן זה לא קיים בה כאפשרות קונקרטית, מעשית (5) כי זה מאיים על "סדרי העולם" המוכרים לאותו אדם ובכלל זאת על "סדרי העצמי" המוכרים לו (6) כי נדמה שקיימות בתור התחלה, ברגע המגע הראשוני עם זה, רק שתי אפשרויות: "להאמין בזה" או "לא להאמין בזה", תוך שהאפשרות הראשונה מבין השתיים נראית (בצדק) בעייתית וכזאת שיכולה להוביל למצבים בלתי נעימים (כגון להיות פתיים) אז הבחירה ההגיונית במקרה כזה היא כמובן להימנע מאפשרות זו
* (7) כי נעים יותר ובטוח יותר להתנגד לשטויות שכאלה (8) כי יש יותר מדי מה להפסיד במקרה שמתייחסים לכך בצורה שאיננה ביטול בהינף יד.

בהזדמנות זו אני רוצה להזכיר לכל מי שקורא את זה שבהיות הפורום הזה ציבורי ופתוח לדיונים, כל אחד מאיתנו רשאי לנסות להשיב גם על שאלות שמופנות לאנשים אחרים
(וזה כמובן לא מחייב אף אחד מאיתנו להתייחס לתשובות כאלה וכולי וכולי... אפשר לנסות להתעלם מהן לחלוטין, כגון מתשובה זו שלי)

* החלטתי שאופן ההשתתפות שלי בניסוי לא כולל אמוטיקונים בגוף ההודעה

או במילים אחרות-זה לא מתאים להם!

זה לא בשבילם,זה לא בעבורם-
זה לא שייך להם!
לכן אני מאמינה שבעיסוק הרוחני,
חלוקת הידע,שיתוף התובנות,חשיפת ההבנות-
צריכים להתבצע באופן מאוד חופשי,
נטוליי התייחסות ספציפית ורצון בנוגע להמשכם.

משהו צרם לי בניסיון "הגאולה" ההמוני הזה,
ב"מסע הצלב" לשחרור האנשים אל הדרך "הטובה יותר".
היה בכך משהו מטיפי מדי לטעמי,ריקני,לא נוגע.
אפילו מאוד אגואיסטי הייתי אומרת!

תודה בכול אופן על תשובה מושקעת ורצינית מצידך

למעלה