מודעות

יפעת 7379

New member
מודעות

היי בנות,
אני לא מזמן פרסמתי כאן אני יפעת בת 33 בדרך לרצוני להיכנס להריון גיליתי שיש לי אנדו ברמה הכי מתקדמת שיש ואני צריכה ניתוח,הייתי בשוק רציני כי פתאום מלא לשמוע בכלל על המחלה אני צריכה ניתוח מה קורה כאן? (זה מה שחשבתי לעצמי... ) בקיצור אחרי עזרה מבורכת מהבנות פה הגעתי לד"ר סוריאנו מתל השומר ובין היתר מכול מה שדיברנו הייתה המודעות, לא מכירים את המחלה הזאת בכלל וזמן האיבחון הוא פשוט בושה וחרפה שאנחנו צריכות להגיע במצבים כאלו כאשר עברנו מאות אם לא אלפי אולטרסאונדים. אני "בזכות" זה שדיממתי חודש רצוף עד שכמעט פשוט יריתי לעצמי בראש מצאתי את הפורום הזה והחלטתי לטפל במחלה לפני ההריון.
בקיצור אני בין היתר (חוץ מהמחלה שלי אני עוד הרבה דברים... ) למדתי קולנוע והחלטתי שאני רוצה לעשות סרט להגברת המודעות אני מחפשת פה בנות שמוכנות להחשף ולספר את סיפורן למען בנות אחרות ולגילוי מוקדם.
הטלפון שלי הוא : 052-4219609.
אני אשמח אם תגיבו בחיוב,ואם לא תסכימו להצטלם אולי רק לספר את סיפורכם בהקלטה בכדי לעזור לי בתחקיר שלי ובסופו של דבר בסרט.
תודה מראש לכול העונות,
שיהיה לנו לילה נפלא,
יפעת

פז08

New member
יפעת, רעיון מדהים....

אבל מדובר בחשיפה מאוד גדולה לדעתי, ומניחה שיש הרבה בנות שירתעו מעצם הרעיון.....
אני למשל, אשמח מאוד לספר את סיפורי על מנת שיסייע בתחקיר, אוכל גם לבדוק עבורך אפשרות להפגש עם רופאים, אבל להצטלם..... זה קצת יותר מדי עבורי......
מקווה שבנות נוספות יסכימו לסייע, היות ואני בהחלט מצטרפת לדעה שיש להעלות את המודעות....

יפעת 7379

New member
תודה

היי,
פנו אלי כבר 2 שמוכנות להיחשף ועוד אחת כמוך שמוכנה לספר לי רק את הסיפור שלה מבלי להצטלם או שאני אקליט אותה,אבל זה גם יעזור לי מאוד ואני אשמח להפגש איתך.
אני אישית בתחילת דרכי אני בהכנות לניתוח שכניראה יהיה בדצמבר, אני אחשוף את עצמי תוך כדי תהליך אבל אני צריכה גם סיפורים אחרים ובנות שעברו קצת יותר ממני...
אם את מוכנה להפגש איתי רק לדבר אני אשמח תתקשרי אלי או תשלחי לי את המספר שלך,
תודה,זה חשוב לי מאוד ואני חושבת שזה יכול לעשות רק טוב.

יפעת 7379

New member
תודה

היי,
יש כבר 2 בנות שמוכנות להשתתף ועוד אחת כמוך שרק מוכנה לספר לי את סיפורה שזה חשוב לי לא פחות,
אני רק בתחילת דרכי הניתוח שלי יהיה בסביבות דצמבר אני אחשוף את עצמי גם תוך כדי תהליך אבל אני צריכה גם בנות שעברו יותר ממני...
אני אשמח לקבוע איתך פגישה,תתקשרי אלי או תשלחי לי מס' טלפון?
אני צריכה את כול העזרה שאפשר,וזה ממש חשוב לי ואני מאמינה שזה יכול לעזור.
תודה

רווית04

New member
אממ אשמח לקחת חלק, וגם להצטלם ולהחשף יותר.

בעיניי זה יוזמה מבורכת! ודיי מבינה אותך בעקבות כך שגמאני למדתי תקשורת קולנוע וראיתי בזה כרעיון מצויין לחשיפה כנה ואמיתית.

יפעת 7379

New member
תודה

תודה רבה, אני אשמח אם תתני לי טלפון או תתקשרי אלי וניקבע להפגש :)

kukunut

New member
אשמח לקחת חלק!

אין לי בעיה עם החשיפה ברגע שהיא למטרה טובה.

יפעת 7379

New member
תודה

תודה רבה, כבר דיברתי עם כמה בנות מקסימות שמוכנות לקחת חלק.
אשמח אם תתקשרי אלי או תתני לי את מספרך ואני אחזור אלייך.

למעלה