מודעות

מודעות../images/Emo35.gif

הייי לכולם!! אני לא יודעת אם זה הפורם המתאים... בכל מקרה רציתי לדעת קצת על מודעות עצמית.. מה זה? ולמה זה טוב... (אם זה לא המקום אשמח אם תפנו אותי...) המון המון תודות

purple sky

New member
הי ילדה... ../images/Emo13.gif

אני חושבת שהגעת למקום הנכון...
הפורום נקרא "מודעות פנימית", שזה בדיוק כמו מודעות עצמית... מודעות, מהמילה "לדעת", להיות מודע לעצמי, לכל פעולה שאני עושה, כלומר לעשות כל דבר בתשומת לב רבה, להיות מודע לגוף ולנפש, למחשבה, וכו'... מחשבה יוצרת מציאות- ועל כן אנו לומדים להבין מהיכן באה מחשבה מסוימת, ומה היא מסוגלת ליצור, כי הרי בכוחה של מחשבה ליצור מציאות...
מודעות עצמית זה תהליך, בו אנו לומדים יותר ויותר על עצמנו, על מי אני היום, מי הייתי בעבר ואיך העבר משפיע על ההווה שלי... מקווה שעזרתי קצת...
יום נפלא! אילת

כן..אבל מה טוב בזה..

זה שאני מודעת לכל צעד שאני עושה רק מכביד על הצעדים להעשות אני חושבת שיש לי מהמודעות הזאת..אבל קשה לי לראות את זה לכיוון חיובי..

ברגע שאת מודעת את אחראית לצעדיך

ברגע שתביני שמהלכים מסוימים חוזרים על עצמם, את תזרמי ולא תתקעי... מודעות לא אמורה לעכב אותך להפך, להקל עליך לזרום בחייך. בהצלחה

הזרימה קשה עלי

אני מחושבת לא עושה הרבה צעדים בלי הבנה וחשיבה לכיוון למה בדיוק התכוונת שמהלכים חוזרים על עצמם?

ישנם תבניות התנהגות שלך שחוזרות

בסיטואציות דומות שוב ושוב. מקור התנהגות זו בא מחינוך בבית, במשפחה. אם ילד מצוי תמיד תחת שיפוט ובקורת הוא יהיה אדם בקורתי לכל מעשה שהוא עושה. מציאות שתחזור על עצמה בכל מצב. אם זה בכתה, בחברה, במסגרות עבודה. אדם זה יהפוך להיות בלתי נסבל ולא נעים יהיה לעמוד לידו כי על כולם הוא מסתכל בזכוכית מגדלת. העצוב שהעניין שביחס לעצמו הוא הכי מחמיר ואז לעולם הוא לא ימצא שלמות במעשיו... ברגע שאדם מרפא מהבקורתיות, ומבין שהכל בסדר ושישנן נקודות מבט שונות בחיים יהיה לו יותר קל לקבל את האחר והשונה ובמקרה זה את עצמו. ברגע שיהיה קל עם עצמו הוא יסלח לעצמו ויתחיל לאהוב את עצמו. ברגע זה הוא השתחרר מהתנהגות אחת שבלמה את חייו ויתחיל לזרום. ככה זה קורה בכל מיני תבניות התנהגות. שווה לבדוק מה מניע אותנו בכל פעולה " תוקעת". בהצלחה

מיכל,תודה,אבל מה

צריך לעשות אחרי שכבר יש מודעות? איך אפשר לשנות את המצב לטובה? תודה

אוהבת- שכחתי לענות ואיתך סליחתי../images/Emo140.gif

ראשית עכדאי לך לקרוא הרבה מאד ספרים... כמו כוחו של תת מודע. אתה יכול לרפא את חייך- לאויס היי לחיות מתוך שמחה וכו'... סניה רומן הנבואה השמימית, התובנה העשירית וכו'... הרעיון הוא להכיר במחשבות הלא חיוביות, להסחר אותן מהזכרון ולהתחיל להשתיל במוחינו מחייבות. מחייבה היא: מחשבה + מחשבה חיובית= מחייבה. מחשבה היא סוג של אנרגיה. אם תחשבי חיובי את תצרי עבור עצמך סביבה חיובית. "מחשבה בונה מחשבה הורסת" " חיים ומוות בידי המחשבה תחילה ואחר כך הלשון" בהצלחה

נהדרת ,אפילו עם טעויות כתיב?../images/Emo22.gif

מקווה שאני לא פוגעת באף אחד ברגע שאני עונה עם שגחאות כתיב. א' סליחה על שאני דיסגרפית. יתכן ואפילו דיסלקטית. ב' האצבעות קופצות לאותיות שליד. אז אם כולם הסליחה שבוע טוב ומבורך

מיכל,את נהדרת כמו שאת עם

ולמרות שגיאות הכתיב שלך. חיבוק ענק!!! ותודה לך מכל הלב על עשייתך המבורכת למען הכלל!!! ת ב ו ר כ י.

למעלה